Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffe latte

dzis znajoma powiedziala mi ze nienawidzi dzieci

Polecane posty

Gość żona od 6 lat
zyją takie ciemniaki i mysla ze jak ktos nie ma dziecka to znaczy ze nie moze....bo nie przyjdzie takiej do głowy ze ktos po prostu nie chce dzieci...ale takich ludzi jest dużo...''no bo jak mozna nie chciec dziecka?..kazdy chce...po to sie bierze ślub'' :O:O

Gość oj kobietki
o co tu sie spierać.Napadacie jedna na drugą,chcąc udowodnić swoje racje.To wybór kazdej z nas.Jedne chcą,inne nie chcą być matkami.Żadna z nich nie jest lepsza,ni gorsza.... Może kolezanka nie powinna mówić takich rzeczy,wiedząc,że jesteś matką.

Gość ale masz problemy
cos w tym musi byc bo ja nie zakladam topików "mmoja kolezanka to idiotka bo kocha dzieci" - kocha, jej sprawa, ciesze sie razem z nią a dalej pozostaje przy swoim myśleniu a jak ktos wyskakuje z topikiem jak autorka to ma jakis problem tak jak pisalam to musi byc osoba ograniczona i nietolerancyjna wg mnie. ograniczona bo tylko jej tok rozumowania jest dobry - zero horyzontów ale tak maja zapuszczone gosposie

Gość pfy
oj kobietki a niby czemu nie powinna mówić jej?? Ma prawo do wyrażania swojego zdania!a autorka tej znajomej nawet do pięt nie dorasta!

Gość jejkujejkukkk
a czy wszyscy musza kochac bachory?? ja tez ich nie znosze , to zaden wstyd.

Gość ale masz problemy
autorka skuliła ogonek i potulnie wyszła uznając swoją porażkę opiniotwórczą

Gość aukgadlidgysd
Tak ... ale to jest ich wina, że tak mają:) to rodzice ich pewnych rzeczy uczą, pamiętaj,że dziecko to obserwator;) ono dokładnie wie czego chce, dostaje, ale to rodzic daje:) i kto silniejszy w tym układzie? są i takie rodziny i te szczęśliwe...

Gość wiesz autorko...
dla mnie to ty jestes nienormalna, a nie twoja znajoma. bo ty nie potrafisz uszanowac cudzego zdania. przeszkadza ci to, ze ona nienawidzi dzieci (i w domysle - pewnie nie chce ich miec), powiedz- przeszkadza, ingeruje w twoje zycie? nieeeeeeeeee!!! wiec sie odczep od niej i naucz sie szanowac zdanie innych.

Gość jejkujejkukkk
Autorko, a czy uwazasz sie za kogos tak doskonalego ze musisz koniecznie cos po sobie zostawiac i raczyc tym swiat??:P

Gość pewnie znajoma ot tak sobie
palnęla, bo stwierdzenie jest nielogiczne i oznacza: nienawidzę ludzi w pewnej nieuniknionej fazie rozwoju , ktorej sie nie przeskoczy, bo ludzkosc by wyginęla. Gdyby nie było dzici, znajoma nie mialaby facetow ani przyjaciolek, bo kazde z nich było dzieckiem, z nią sama wlacznie. Jak ktos tak powie dla jaj, albo jak go nagle jakis dzieciak wkurzy, to normalne . Ale jak zarzeka sie i robi z tego ideologie to znaczy,ze nierozgarniety, nie rozumiejacy podstawowych zwiazków przyczynowo-skutkowych.

Gość coz za żenuła
śmiac mi sie chce ze okreslenie "nienawidzę dzieci to okręslenie ze nienawidze ludzi w pewnej fazie rozwoju" a czy jak ja nie lubię jajek to znaczy ze nie lubię tez wszystkich ptaków bo jajko to pewna ich faza rozwoju? coz za zwiżek przyczynowo-skutkowy buhahhaha

Gość co zrobićcc
niezłe porównanie z tym jajem:D hahah

Gość Autorka nienormalna jest

Gość pewnie znajoma ot tak sobie
osobowośc to osobowośc, niezaleznie od wieku. Czy ty, bedac mala, nie była sobą? Mozna nienawidzic niektorych dzici, tak jak sie nienawidzi niektorych dorosłych. Ale powidzenie : nienawidze dzieci oznacza : nienawidzę ludzi, dzecko to czlowiek w 100%. Porownujac z jajkiem : nie kazde jajko ptasie jest zaplodnione i jajko to nie ptak. Bllizsze temu byloby powiedzenie nienawidze krwi miesiaczkowej wraz z jajem, ktore z nia wyplywa. Ewentualnie - nienawidze brzuchów ciezarnych.

Gość oj kobietki
do pfy-dlatego,ze czasem kazdy z nas powinien "ugryżć się w język"aby kogoś nie urazić.Jeśli jest jej koleżanką,to mogła sobie darować słowo "nienawidzę".To,że nie chce mieć dzieci z tego czy innego powodu,można powiedzieć trochę delikatniej

Gość nierrrr
Nie zgadzam sie, dzieci to dzieci, wszystkie sa takie same. To tak jak sie mowi "nienawidze wszystkich facetow", uogolnienie ale zrozumiale.

Gość no dalej

Gość myslę że cała dyskusja jest
o niczym bo słowo "nienawiść" zostało tu na 100% użyte na wyrost a raczej w swoim potocznym znaczeniu które nie rózni się od "nie lubię" choć wiem że dla niektórych fakt nielubienia dzieci i brak chęci ich posiadania to też dowód zwyrodnienia ps. ja NIENAWIDZĘ marchewki

Gość myslę że cała dyskusja jest
djewuszka nienawidzić to życczyć komuś msirci i cierpienia, to dążyć do zadania mu bólu i upodlenia go myślisz że ja to robię marchewce???? dlaczego ludfzie nie rozróżniają realnego, głębokiego znaczenia pojęć od ich potocznego użycia wynikającego z językowych nawyków?

nienawidzić znaczy, że nie moge patrzec na to, denerwuje mnie, nie mogę znieś, robie sie nerwowa jak jakieś debile krzyczą pod oknem.Nie życzę im złego. Jestem za aborcją _ WOLYM WYBOREM KOBIETY. Nie czuję również instyktu macieżyńskiego

Gość szczesliwa_a
musicie bachory plodzic i potem gdakac nad nimi, i kazdego niecierpiacego bachorow pietnowac bo tak trzeba!! bo tak nakazuje czarna sekta z rydzykiem na czele, bo tak kaze pierwotny instynkt, nie cierpie tych smierdzacych, wydzierajacych mordy, rozpieszczonych gowniarzy, i wyobrazcie sobie kwoki domowe ze mam kochajacego faceta, dobra prace, zainteresowania i udzielam sie jako wolontariuszka,a wy gnijcie w garach i sprzatajcie po oblesnych fiutach i bachorach :D

Gość zapomniałaś dodać
cierpcie kiedy mąż was zdradzi z małolatą bo będziecie miały za szerokiE cipy od rodzenia bachorów :D

Gość A one mysla
ze maja szczesliwa rodzinke z pomiotem i wiernym samcem, a zapominaja ze przestaly byc kobietami do lozku jak sie tylko okocily:D

Gość zapomniałaś dodać
a teraz zamiast zająć się sobą pewnie usypiają ryczącego gówniarza albo karmią z tych obwisłych dojców :D Później jeszcze lodzik mężusiowi bo wkładać do pół metrowej szpary nie będzie chciał i do spania a o 4 rano trzeba będzie znowu wstawać i dać potworkowi mleczka :D

Gość A one mysla
o ile im da loda zrobic, bo niektore te samice matki sa tak pojebane ze kaza samcowi ogladac jak sie kocą, a ich to zajebiscie obrzydza.

Gość zapomniałaś dodać
tutaj przykład żony pokrzywdzonej przez rodzenie bachorów http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4089920 "no jestem po porodzie 3 miesiące ale przy stosunku jeszcze mnie boli, choc stosujemy zel nawilzający. Dzisiaj sie kochalismy ale nie do konca bo przerwałam z bólu, on zaproponował zeby spróbowac anal - nie mogłam sie przemóc. Obraził się, nie odzywa sie do mnie " :D

Gość sderdsawe
Trwa rozprawa rozwodowa, a dokładniej - sprawa o przyznanie opieki nad dzieckiem. Matka (jeszcze żona, już nie kochanka) wstała i jasno dała do zrozumienia sędziemu, że dzieci należą się jej. To ona je urodziła, więc to są jej dzieci. Sędzia pyta męża, co on ma do powiedzenia. Maż przez chwilę milczał, po czym powoli podniósł się i rzekł: - Panie sędzio, kiedy wrzucam złotówkę do automatu ze słodyczami i wypada z niego batonik, to czy batonik należy do mnie czy do automatu?:-D

Gość A one mysla
Nie wiem po co one sie tak kocą skoro swiat jest przeludniony, tylko niech potem nie wyciagaja rąk o dokarmianie tych szczeniakow.