Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffe latte

dzis znajoma powiedziala mi ze nienawidzi dzieci

Polecane posty

Gość kaffe latte
pfy - ciebie twoje dziecko kopneło w dupe na dowidzenia czy ty swoich rodzicow? bo na jakiejs podstawie chyba wygłaszasz takie sady

Gość ale masz problemy
autorka jest pewnie ze wsi (cze4go na 100% sie wyprze) i ma ograniczony umysl bo mysli ze wszyscy chca miec dzieci a jak ktos nie chce to jej zazdrosci

Gość no to może
to raczej Wy macie problem.Nie chcesz mieć dzieci ,Wasza sprawa,jej ta,że je ma i są jej szczęściem.O co ta wojna?

Gość ale dlaczego piszesz że
a ja się pytam czego zazdrościć? Przecież zrobienie dziecka to nie żadna filozofia więc jakby ktos chciał to by miał. Więc czego mam zazdrościć bo naprawdę nie rozumiem

Gość ale masz problemy
droga autorko czy mozesz mi wyjasnic sens posiadania dzieci bo widze ze tylko na tym sie znasz to moze powiedz logicznie a nie jak kazdy w celach egoistycznych

Gość pfy
ja nie mam dzieci ani nie kopnęłam w doope swoich rodziców ale widzę jak się zachowują dzieci mojej siostry, moich koleżanek itd. rodzice harują dla nich jak woły żeby miały wszystko a one mają to gdzieś.

Gość kaffe latte
sens zrozumiesz jak bedziesz miec dziecko, bo narazie nie jestes dojrzała do tego

Gość kaffe latte
no to widocznie nie umieja wychowac tych dzieci

Gość ale masz problemy
tak myslalam ze masz dzieci bo tak trzeba, bo wszyscy maja - wiedzialam ze nic mądrego nie napiszesz

za to Ty jesteś dojrzała twierdząc, że dziecko to największe osiągnięcie życiowe :o

Gość pfy
tak jasne a ty kurwa umiesz wychować swoje, idealna matka się znalazła poczekaj jeszcze kilka lat jak twoje cię kopną w doopę !!

Gość moja znajoma dziś powiedziała
że nienawidzi psów rasy jamnik. myslicie, że to dobry temat na topik?

Gość aukgadlidgysd
Przykre jest to, że dla nie których dziecko to przekreślenie celów ... i od razu kura domowa;( ZERO radości z tego co niesie - sami byliśmy dziećmi ;P nie myślę, żeby Panie piszące tu na forum nie miały także obecnie potrzeb fizjologicznych;) szanuje zdanie Pań, które nie chcą mieć dzieci ( chociaż nie bardzo rozumie argumentację) ale ok;) Jednak decyzją o dziecku, to nie decyzja tylko kobiety... czy jeśli ukochany będzie chciał być tatusiem? to co? ma zmienić partnerkę? A i do kogoś kto napisał, że jak dziec urosną to kopną i tak w dooopę, czyli Ty tak zarobiłaś? skoro uogólniasz swój osąd? Szkoda ... ale jak się jest z dzieckiem, WYCHOWUJE się JE i KOCHA! to nigdy Cię tak naprawdę nie zostawi! Pozdrawiam

Gość ale masz problemy
jamników nie lub ehhh to chyba jednak społecznie akceptowalne za to dzieci musi lubic kazdy bo tak trzeba - i posiadac tez musi bo tak trzeba - jak widzisz autorka tez ma a nie wie czemu i po co :D

Gość moja znajoma dziś powiedziała
no ale jak tam można nienawidzić jamników? Ona też musi być złym człowiekiem 😭

Gość kaffe latte
pfy, masz jakies problemy emocjonalne? moze ty tego nie doswiadczyłaś ale sa jeszcze szczesliwe rodziny. A dziecko wychowane na porzadnego in wartosciowego czlowieka to najwieksze osiagniecie , bo ono po nas zostanie, krew z naszej krwi, a nie jakies dobra materialne za ktorymi biegamy bo one nic nie znacza

Gość pfy
te aukgadlidgysd naucz się koorva czytać! napisałam, że to kopanie w doope obserwuję w wielu obecnych rodzinach i koorvica mnie bierze jak widzę, że dziecko hooja sobie robi z tego, że rodzice flaki sobie dla niego wypruwają!

Ja nienawidzę swojej teściowej, też jestem zła :( Teraz to ksiądz nie da mi rozgrzeszenia 😭

Gość ale masz problemy
buhahahaha krew z naszej krwi to weź udział w akcji zgody na transplantacje to przezyjesz w ciele innego czlowieka jako watróbka albo plucko i tez gitesik jeszcze dodaj ze na starosc tym bez dzieci szklanki wody nikt nie poda i tego typu pierdólki a pękne ze śmiechu podsumowujac miejmy dzieci bo to krew z naszej krwi i pozostanie po nas i szklanke wody poda hahaha a dla twej wieści dziecko tez umrze a np ksiązka czy film wydany przez ciebie przetrwa wieki wiec jak chcesz cos pozostawic moze zajmij sie kręceniem jakiegos filmidla

Gość pytanie do autorki
czy ty uważasz, że każda kobieta powinna mieć dziecko by poczuć się szczęśliwa?

Gość żona od 6 lat
ja tez nie lubie dzieci i nie zamierzam ich nigdy miec...moim zdaniem dziecko to kula u nogi której nie zamierzam sobie fundowac

Gość ale masz problemy
a mnie osobiście ( tak by the way) ciekawi dlaczego tak bardzo ludziom przeszkadza ze ktos dzieci nie lubi czyzby jakas zazdrosc ze żałują ze oni maja i na siłe nie chca pozowlic komus zeby żyl jak chce? ja mam znajome, maja dzieci i wiedza ze ja dzieci nie lubie i te które wpadły lub nie sa wykształcone strasznie sie dziwie a te mądre, inteligentne i z klasa przyjmuja to normalnie i robia swoje

Gość pfy
" A dziecko wychowane na porzadnego in wartosciowego czlowieka to najwieksze osiagniecie , bo ono po nas zostanie, krew z naszej krwi, a nie jakies dobra materialne za ktorymi biegamy bo one nic nie znacza" cóż za poemat, wystaw go na scenie ! a ja może nie chce żeby cokolwiek po mnie zostało? może hooj mnie obchodzi co myśli to jebane społeczeństwo i nie mam zamiaru się dostosowywać do niego??

ale masz problemy ----- według autorki to my zazdrościmy bo nie mamy dzieci :)

Gość ale masz problemy
pfy musisz :D musisz cos pozostawic i to ma byc dziecko bo autorka tak mowi i tak ma byc a tak serio autorka jest dla mnie zerem. mentalnym zerem i wspolczuje dzieciom które posiada bo gówno wie o wychowaniu i wychowa kolejne nietolerancyjne potwory jak ona sama ktore beda szykanować wszystkich myślących inaczej niz ona - powinno sie takie tępaki jak ona kastrowac zeby sie nie rozmnazały i nie wpajały wrogości swojemu potomstwu

Gość pfy
a może ona zazdrości że nie może być wolna?? kretynka

Gość dziecko dorasta i po latach
staje sie zdewociala kretynka lub powalonym frajerem