Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
czerwona_pomarańcza

Pasztetowa drobiowa - prezentacja - Kto pomoże???

Polecane posty

mam problem z przygotowaniem prezentacji na temat pasztetowej drobiowej , wiem.. temat brzmi śmiesznie, ale sprawa jest dla mnie ważna. Szukałam już w różnych źródłach w książkach np. o przetworach drobiowych, internet już też przeszukałam. mam na prawdę nie wiele, z tego co muszę zawrzeć w prezentacji: 1. Surowiec-dostępność, ograniczenia (zanieczyszczenia chemiczne) 2. Opis i składniki produktu, przeznaczenie produktu 3. Warunki prowadzenia procesu-budynki, wyposażenie technologiczne - przepisy prawne w tym zakresie 4. Proces technologiczny-schemat blokowy, zagospodarowanie powstających odpadów, umaszynowienie 5. Dobór opakowań-bezpośrednie i zbiórcze 6. Próba określenia krytycznych punktów kontrolnych KPK 7. Bilans materiałowy procesu-zużycie wody, energii, ładunek zanieczyszczeń w powstających ściekach, zużycie opakowań, surowce, materiały pomocnicze, opakowania. jeżeli ktoś zna się na temacie i jest chętny do pomocy, to proszę niech się odezwie!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×