Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarium

solarium ??

Polecane posty

Gość solarium

hej , zapewne nie jedna z was chodzi na solarium , ja bylam dziś pierwszy raz, ile trzeba chodzic zeby być super opaloną na \"czekoladkę \" ? :)

Gość czekoladką po solarium
nigdy nie bedziesz :O tylko pomarańczową mandaryną jak już. chcesz być brązowa jedź nad morze lub w góry i się opalaj na swieżym powietrzu

Gość odwroc dhda
po pierwsze teraz nie jest modna opalenizna "na czekoladkę" po drugie jak tak bardzo chcesz byc opalona w stylu blachary to wykup sobie karnet na 120 minut po trzecie solarium powoduje raka skory o ktorym ostatnio zrobilo sie bardzo glosno. dziekuje za uwage :)

Gość solarium
jak to nigdy??? nad może jade w sierpniu, a do tego czasu nie chce być blada :(

Gość slub/wesele
mozesz tylko byc czerwona jak raczek nie boraczek... a jak czekoladka, tylko jak se posmarujesz z ...

Gość zvcbvbvb
nad może? widać, że pusta solariowa piczka z ciebie:D

Gość solarium
ojoj mały błąd , nawet go niezauważyłam :P nie jestem pusta solariówka bo nie chodzię na solarium , dziś tylko 1 raz a pozatym to nie opalam się na czerwono tylko od razy na brązowo , potrzebuję waszej rady a nie śmieszków :O

Gość pierwszy mój raz
mam 18 lat. ostatnio byłam pierwszy raz na solarium i powiem, że to masakra! leżałam 5 minut, wyszlam, wszytko super, nawet chciałam więcej, ale jestem blada z natury (blondynka, jasna cera), a poza tym trzeba podobno stopniowo. po paru godzinach myślalam, że umrę. wszystko piecze, pali, twarz jak burak, ręki podnieśc nie mogłam, bo pieką plecy, usiąść nie moglam, leżeć nie mogłam ani na brzuchu ani na plecach. praktycznie nastepne 10 godz ciągle stałam, aż padłam ze zmęczenia. budziłam sie ca pare minut, ciągle boli boli boli. trzy dni kompletnie ruszać sie nie mogłam, żadnego wychodzenia, nic. ciągle tylko okłady, letnia woda, kremy. poźniej zaczęło powoli przechodzi.c, ale tak, że moglam gdzieś wyjść swobodnie musialam czekać tydzień. myślalam, że bedzie dobrze. wracam po paru godz do domu, dotykam sie na plecach, a tam masakra!! byrchle i ochyda. koleżanki powiedziały, że rzygać(żygać?) sie chce. najwiekze przedziurawiałam. tak oo minęły trzy tygodnie, a mi dwa razy zeszła skóra z pleców, raz z twarzy i brzucha, góry piersi. ostatnio wyskoczyły mi bombelki na rękach i łydkach, ale ni jak nawet tego zerwać, bo sa malutkie. no i chodze taka cała w siepach, a wszyscy co sie stało? co to jest? straszne. dodam, że przed wejściem pod lamp, nasmarowałam sie filtrem 50.

Gość akuuuuuuuuuuuuuuuurat
juz wierze ze po takim filtrze sie tak zjaralas...... szkoda ze setki sobie nie uzylas .............

Gość misssss qqqqqqqqq
co za kretyn mówiż e opalenizna nie jest modna????????? im ciemniej tym lepiej. (ja się opalam tylko naturalnie.) opalenizna niemodna normalnie boki zrywać. to wyjdz biała na na miasto buhahaha:DDDDDDDDDDDDD jak widze nieopaloną osobe to myśleże jest chora

Gość tyutruyedrrg
ja jestem biała i za cholere się nie opalę :D jak byłam mała to była chodząca czekoladka, a teraz biała jak mąka i co ? mam nie wychodzic z domu? hahah śmieszne :D poza tym mocna opalenizna nigdy nie była modna, lekkie opalenie tak i owszem,ale pieczony kurczak NIE

Gość ja BRĄZ
zgadzam się z przedmówczynią! TYLKO BRĄZ

Gość blada i szczęśliwa
"jak widze nieopaloną osobe to myśleże jest chora" A ja, gdy widzę takie jak ty, to myślę , że swoją edukację zakończyłyście na gimnazjum i to na samych dwójach. :)🖐️

Gość misssss qqqqqqqqq
mówimy o opalaniu a nie o twoich dwójkach!

Gość akuuuuuuuuuuuuuuuurat
oj wiadomo ze jak czlowiek jest troszke opalony to od razu lepiej i ladniej wyglada.......... ja np lepiej sie czuje gdy buzke wystawie na sloneczko od razu mi jest lepiej...... ale bez przesady z nowu.... jezeli ktos przesadza z solarium to jego skora robi sie tak jakby brudna i zdecydowanie nie ladnie to wyglada i z daleka widac ze przegina z lampami a to juz nie fajny widok.... a jezeli ktos jest blady i dobrze mu z tym to tez jest dobrze ...... jedni lubia ciemna czekolade a inni biala ;)

Gość bebebe
moim zdaniem opalenizna jest ładna ale nie ciekawie wygląda jak idzie jakaś dziewczyna i jak jest za ciemna .Róznie opalają te solaria teraz ja np chodzę raz na 2 lub 3 tyg na łózko brązujace to szczerze efekty sa słabe lepsze były na zwykłych solarkach.

Gość misssss qqqqqqqqq
ja opalam się tylko na słonku i wychodzi mi fajny ciemny brązik, ale panienki po solarium to naprawde czasami przesadzają.

Gość misssss qqqqqqqqq
dzięki podszywko z bladą d...

Gość solarium
nie no ja nie chcę przesadzić , myśle ze 10 razy po 5 minut starczy co ?? bo opalac się nie lubie leżąc plackiem :O

Gość twist and shout
cytat z innego forum :D :D :D "Solarium ? to atrakcja dla prowincjuszy. Wiejski motłoch kocha opaleniznę - jest w tym tęsknota za sierpniową pracą na roli, gdy słońce naturalnie pokrywało skórę wieśniaka złotem i brązem. Każdy Pseudomieszuch znajduje namiastę tego słońca na solarium." i tyle. opalenizna jest nieestetyczna.

Gość 1003
ja chodze raz w tygodniu na solarium....opalam sie na brązowo a nie poomarańczowo jak ktos napisał....nie jestem zjarana tylko ładnie brązowa....gdy jestem opalona o wiele lepiej wyglądam,młodziej...gdy nie jestem opalona wyglądam jakbym była chora no bo jestem blada.... do autorki---> jesli chcesz sie szybko opalicto na poczatek chodz co drugi dzien...po dwóch tygodniach bedziesz brazowiutka :)

Gość waniliaPyszna
nie no ale bez jajec, laska z bailymi nogami jak maka wyglada naprawde zle.

Gość pomawiam cie
jak ci się coś nie podoba, to odwróć łeb i nie komentuj, bezmózgowcu. ja jestem z rodziny arystokratycznej i będę chodzić z takimi bladymi nogami publicznie, a Ty wmawiaj sobie, że twoje zjarane w solarium nóżki są takie strasznie seksowne. 🖐️

Gość waniliaPyszna
rodzina arystokratyczna? :D :D :D :D :D DOBRE!!!

Gość pomawiam cie
wiem:classic_cool::D:D

Gość 1003
no pewnie ze lepiej wyglądają ładnie opalone nózki niz takie blade ze az białe :O....wygląda to wrecz odpychająco i smiesznie :O...no ale wmawiajcie sobie dalej ze latem jestescie blade jak córki młynarza i ładnie wyglądacie :O

Gość waniliaPyszna
DOKLADNIE. MOZNA SE POSMAROWAC BALSAMEM I KLOPOT Z GLOWY :d PRECZ Z BIALYMO NOGAMI :o

Gość pomawiam cie
opalacie te spasione cielska żeby wydawały się szczuplejsze. taka smutna prawda. a później będziecie nie dość, że grube TO JESZCZE POMARSZCZONE. Congratulations :classic_cool:🖐️

Gość ja aaaaaaaaaaaaaa
twist and shout ty obesrany mieszczuchy gdyby nie te wieśniaki to ciekawe co byś jadł? a mieszczuchy to kto? wszystko ze wsi uciekłao i teraz udaje arystokracje a słoma z butów wystaje!!!!!!!!!!