Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między młotem a kowadłem

błagam pomóżcie. nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Dziewczyna dobrego przyjaciela nie jest z nim szczęśliwa, czuje sie odrzucona i nieszanowana, brakuje jej jego miłości. dobrze sie znamy i mówimy sobie o takich rzeczach. i ostatnio chyba poczula do mnie mięte, a nawet mi to powiedziała na jakiejś imprezie po alkoholu, ale nie byla pijana i tylko mowila, żadnych prob zbliżenia sie. Z czasem ona też mi się spodobała (2 lata temu chyba coś nawet do niej czułem, ale ona związała się z tamtym). teraz zupełnie nie wiem co mam zrobić. Ciągnie nas do siebie strasznie. Ja jestem między młotem a kowadłem. Z 1 strony chciałbym z nią czegoś więcej, czy to romans czy może nawet związek, ale przyjaciel to przyjaciel.. co mam zrobić?:(

Gość skurwysyyyyyyyyyn
potnij sie albo wroc na dworzec

Gość alicja7777777
zastanów się czy przyjaciel brałby Ciebie pod uwagę przy swoich decyzjach. Też tak myslałam kiedyś, że przyjaciółka "patrzy" na mnie a tak naprawdę miała mnie w dupie i zrobiła co chciała . Jak jest prawdziwym przyjacielem to bez względu na to co zrobisz bęsdzie przyjacielem.

Gość szklanka wody dla urody
na razie to chyba tylko czekać to od tej dziewczyny zależy jak dalej będzie czy zostanie z twoim przyjacielem, czy nie nie radzę naciskać, i tak jest jej pewnie trudno, ja bym nie chciała być na jej miejscu...

wiem. współczuje jej bardzo bo widzę, że się męczy. a jak gadałem z nim o tym to mówi tylko "daj juz spokoj" więc daje.. Nie chce zeby wyglądało to tak, że ja ją zaczne pocieszac ona sie przytuli i dalej jedno z nas wykorzysta tą sytuację. cału czas mnie to męczy.

Gość szklanka wody dla urody
powtarzam jeszcze raz czas przynosi odpowiedzi na niemal wszystkie pytania kwestia tylko czy w tym wypadku będzie to szybciej czy nie