Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna bardzo jestem

Nagle przestał się Odzywać

Polecane posty

Gość Oszukanaaaaa
black-maggie smutna bardzo byłam Jestem pewna, że ona nie chce źle, jeśli już schodzi na jego temat, to ona zawsze przedstawia mi go jak z najgorszej strony, tak żebym zobaczyła jaki z niego kretyn. Jak robimy taki pojazd po nim, to jakoś mi lepiej, choć wiem, że najlepiej byłoby dla mnie wcale o nim nie gadać... Jakoś daję sobie radę o dziwo. Myślałam, że będzie gorzej. Pozdrowionka :*

smutna bardzo jestem myslimy podobnie :P Oszukanaaaaa skoro ci to pomaga to ok, ale mimo to uwazam ze najlepiej jest starac sie zapomniec i wyrzucic z glowy smiecia ;)

Gość Oszukanaaaaa
black-maggie Bardzo dobre określenie! ŚMIEĆ :D Jestem właśnie w trakcie jego wyrzucania ;)

Gość smutna bardzo byłam
a small piece of rubbish - też brzmi dobrze :P

Gość mcmer
PAN wielkie M odezwie się jutro a ja topie smutki w % i żyć dalej

Gość mcmer
Zerwał serce mi się kraja 1,6 roku poszło się jebać czemu :(

Gość smutna bardzo byłam
mcmer, ciesz się, że nie więcej :o U nie akurat tylko(?) 4 miesiące, ale i tak mnie to dotknęło :o

Gość mcmer
Maiło być dom dzieci ślub za 3 lata moja bajka się skończyła serce krwawi szwy popuściły on nie chce tego ratować bez walki podał sie ku** co to było zauroczenie pociąg seksualny ryczyyyy

Gość wlasnie mnie to spotkalo
napisalam to na gg - nie odpisuje oczywiscie :) wiesz co nie znosze takiego zachowania, nie chcesz miec ze mna kontaktu to mi to powiedz wprost nie masz zamiaru odpisywac zrob bloka na gg a nie zachowujesz sie jak gowniarz, wartosc faceta poznaje sie nie po tym jak zaczyna a po tym jak konczy

Gość smutna bardzo byłam
black, przykro :/ 'rocznice' zwykle są niemiłe. Przechodziłam przez to samo, co Ty. Może wyjdź gdzieś w domu? Sobota jest, trzeba się bawić, a nie smutać:classic_cool:

Gość smutna bardzo byłam
A jakiś film? Komedia? Dobra książka? Cyberseks? :D Cokolwiek, aby zająć myśli i nie koncentrować się na tym nieudaczniku :o

Gość dołączam się do grona
3 razy już kuuurwa, jak by nie można było powiedzieć ciao 1 związek, 1 zalążek czegokolwiek i 1 mój kolega trzy różne sytuacje a finał ten sam na przestrzeni kilku lat milczenie może to ja jestem jakaś inna i takie zachowania wyzwalam

HEJ moze nie jestem az w takiej sytuacji, bo to sie skonczyl nim sie zaczelo oznalismy sie przez neta, dzis mialo byc spotkanie i od czwartku milczy tez mi przykro ide pobiegac:)

Czy jak sie tak do Was nie odzywali, to czy pisałyscie im jakiegos takiego "wymownego" sa albo mejla?? tak by im poszlo w oiety?? czy nie? ja mam ochote napisac ale jeszcze sie powstrzymuje chociaz mysle , ze to po nich splwa bo pewnie tacy to pewnie czesto takie slowa slysza;)

setunia masz racje z tym ze to po nich splywa i zasypywanie jakimis maralami nie ma wiekszego sensu, ja napisalam tylko raz, na drugi dzien po wszystkim napisalam mu pare slow ale nie blagajacych o powrot a wrecz przeciwnie, ze nie chce go wiecej na oczy widziec i mimo tego ze skrzywdzil mnie jak nikt inny nie zycze mu tego samego

Black BLAAC TO JA NIE ZAMIERZAM:) nigdy w zyciu nie zamierzam blagac faceta by zosal nie blagalam i nie bede:) chce po prostu t jakby saa "ogficjalnie" zakonczyc:) i powiedziec mu z faceci z klasa tak sie nei zachowuje ale on jst typem alfa czyli frajerm jak dla mnie:D no ale k dzis nie bede mu tego pisala na razie to cos "testuje"

Gość smutna bardzo byłam
setunia, lepiej nic mu nie pisz. Sama po tym, jak mój ex 'zniknął', przestał się odzywać, zadzwoniłam tylko raz (nie odebrał), a po kilku godzinach napisałam mu chłodnego smsa, aby się spotkać i co nieco wyjaśnić. Nie odpisał, więc dałam sobie siana :o Po kilku dniach chciałam wysłać coś w stylu 'przykro mi, że tak postąpiłeś, jesteś dupkiem, blablabla.." ale zrezygnowałam. Na szczęście. Kieruj się powiedzeniem 'nie wie, co stracił" i ciesz się, że to nie zaszło dalej, bo im dalej, tym bardziej później się cierpi :O

Nie chciaam pisac nic o spotkaniu no ale chyba nic faktycznie nie napisze

Smutna a ile masz lat i ile on ma lat?? dlaczego oni nie potrafia chociaz napisac zeby dac im spokoj?

Wkljam to co wczoraj na innym topie napisalam:) zajrzalam na gumtree bo codziennie na mejla przychodzi mi info o nowych gloszeniach i z nudow postanowilam sobie je sprawdzic natrfilam na takie oto ogloszenie "Szukam kobiety najlepiej bez nadwagi która mogła by zemną być i zamieszkać w warszawie .Prowadzę małą firmę ,mam28lat chciałbym się związać na dłużej realizować wspólne marzenia. " prawie idealnie pasuje do tego co mnie tak zlal poza wiekiem to sie zgadza wszystko ale na wiek mam inne wytlumaczenie, bo mimo iz ma podobno IQ 138 w 150 stopniowej skali to jeszcze do niedawna byl pewien ze skoro urodzil sie w 1979roku to w tym roku skonczy 29 lat a nie 30 ale ostatnio uswiadomilam go ze jest w bledzie ale moze chce sie odmlodzic? bo w sumie b. mlodo wyglada i moze z wiekiem mnie oklamal? tzn z rocznikiem no ale do rzeczy postanowilam to sprawdzic i odpisalam na to ogloszenie podajac innego mejla, wiek i inne miejsce zamieszkania teraz czekam czy cos odpisze zapytal tez ponownie o opinie inna wrozke i chyba te wrozki jednak nie sa takimi oszustkami i karty jednak prade mowia chociaz mozna sie tego bylo domyślic i bez wrozb a oto co wrozka wywrozyla setunia Kasia 24.01.1984 Tomek 25.12.1979 znamy sie przez internet, do spotkania nie doszlo dzis bo od czwartku milczy, czy on sie jeszcze odezwie? czy mam sobie dac juz z nim spokoj?? Karty mi mówią, że ten człowiek nie jest przeznaczony dla Ciebie. Odezwie się, lecz niepotrzebnie tyle poświęciłaś dla niego. Wkrótce możesz spodziewać się spotkania, lecz będziesz bardzo rozczarowana. Karty również pokazują kłamstwo, ale tym razem z twojej strony. i z tym klamstwem to sie zgadza, bo wlasnie to zrobilam zanim mi powrozyla a spotkanie moze byc, jesli pojde na nie jako ta niby inna! myslicie ze taka intryga to strata czasu i energii??

Gość smutna bardzo byłam
setunia, ja 22, on 19 :o Liczyłam, że ta różnica wieku nie ma znaczenia. Bo zachowywał się bardzo dojrzale jak na swój wiek, a tu po kilku miesiącach taka 'niespodzianka' :o

Gość smutna bardzo byłam
setunia, wróżki hm... osobiście w to nie wierzę zbytnio. Niby si e zgadza, ale... A z drugiej strony czasem warto spróbować, nic się teoretycznie nie traci. Tylko, że chyba trochę bym się bała, że wróżka stwierdzi, że nic z tego nie będzie :o (ah i nie chodzi tu bynajmniej o tego dupka, o którym pisałam) ;)

mlody faktycznie - 19lat- to czegos takiego mozna sie po takich osobnikach sodziewac ale wydawaloby sie ze taki 30stolatek jest dojrzalszy ale widac czasami bywaja mniej dojrzali od takich 0stolatkow

Gość smutna bardzo byłam
Niestety :o A w nosie :P Trzeba się cieszyć, że nie zmarnowało się z takim dupkiem więcej czasu. Tchórzostwo i brak honoru trzeba tępić :o

anotrzeba tepic ale milczenie tez po nich splywa chyba no ale tez pewnie daje im do myslenia ja najwyzej jutro sie odezwe napisze ze skoro on nie ma odwagi tego zakonczyc, to ja to zrobie:) i bedzie ze to ja to skonczylam, bo oficjalnie napisze koniec:P a jak sie odezwie tez co odpisalam na jego ogloszenie i to bedzie on to wtedy dam mu prawdziwa nauczke:D

Gość smutna bardzo byłam
setunia, dobrze byłoby utrzeć mu nosa :P Satysfakcja gwarantowana (albo zwrot pieniędzy) :D