Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

JAK WYTRESOWAC FACETA

Polecane posty

Gość leylla

wlasnie jak ?? zeby jadl mi z reki ?? i zeby nie byl mnie pewin i zeby sie obawial ze moze mnie stracic

Gość tja....
nie tresować. naleźć takiego który będzie taki jak chcemy bez tresury.

Gość Oryczus pospolity
i co wtedy?

Gość leylla
a jak sie nie ma takiego jak chcialoby sie to co lepiej samemu czy mozna wszystko wypracowac

Gość a po co ci taki wytresowany
????????????

Gość tja....
pewnie że samemu. związek ma być źródłem frajdy a nie frustracji.

Gość *kusicielka*
wyszukaj na googlach darmowy kurs piotra mart ciekawe rady podaje

Gość leylla
dzieki kusicielka poszperam

Gość Halina HENNELOWA
oddaj go moje dziecko na 7 lat do cyrku, bedzie ci jadl z reki, ja z moim pierwszym wladziem tez tak zrobilam, jak wrocil byl taki pokorniutki, mizerota taka, juz zawsze chodzil tylko ze mna za raczke, gotowlam mu obiadki, kupowlam gazetki i chodzilismy na spacery.

Gość leylla
moj jest zbyt pewny mojej osoby,ufa mi na maksa ale wie ze go nie zdradze i bede z nim . mysle ze na poczatku znajomosci zalozylam za krotka smycz i teraz to sie msci byly klotnie ze sie spotyka z kolegami np, w piatek na piwo po tym jak wyjdze ode mnie, nie chodzi do lokalu ale u kogos w domu seksu nie bylo -ja dziewica powiedzial ze sie dostosuje a ma konto na portalu randkowym poza tym malo dla mnie robi, nie poswieca sie na maksa bo jak twierdzi ja malo daje od siebie a od niego wymagam nie jest oddany, nie dostaje od niego kwiatow a na urodziny doatalam skromny uipomnnek czuje ze wygasa z nas milosc.. o ile on do mnie cois czuje bo nigdy mi tego nie powiedzial a znamy sie 1, 5 roku

Gość leylla
moj jest zbyt pewny mojej osoby,ufa mi na maksa ale wie ze go nie zdradze i bede z nim . mysle ze na poczatku znajomosci zalozylam za krotka smycz i teraz to sie msci byly klotnie ze sie spotyka z kolegami np, w piatek na piwo po tym jak wyjdze ode mnie, nie chodzi do lokalu ale u kogos w domu seksu nie bylo -ja dziewica powiedzial ze sie dostosuje a ma konto na portalu randkowym poza tym malo dla mnie robi, nie poswieca sie na maksa bo jak twierdzi ja malo daje od siebie a od niego wymagam nie jest oddany, nie dostaje od niego kwiatow a na urodziny doatalam skromny uipomnnek czuje ze wygasa z nas milosc.. o ile on do mnie cois czuje bo nigdy mi tego nie powiedzial a znamy sie 1, 5 roku

Gość leylla
jak sprawic zeby jadl mi z reki

Gość Boski Apollo - prawdziwy
Wytresować to Ty możesz psa albo jelenia , który będzie ciebie później bzykał :)

Gość Oryczus pospolity
no nie, jak chce to nich tresuje,ale.... . przetrenowałam to, moj był wytresowany i nagle pojawił się obcy i zacząl go tresować po swojemu, no i ... nowy treser jest atrakcyjniejszy, no a że mój był podatny na tresury no to wyuczył się szybciutko co i jak, a starego tresera nie dosśc, że olewa to jeszcze warczy i gryzie jak obcego.... No i tak to jest, pewnie jednak lepiej uśpić i kupić takigo jakiegoś ułozonego z charakteru.

"pewnie jednak lepiej uśpić i kupić takiego jakiegoś ułozonego z charakteru" W schronisku jest takich wielu:) Polecam Brata Alberta. Nie dosc, ze korzysc dla ciebie, to jeszcze postapisz szlachetnie :p

Gość heja heja
A aportować też chcesz go nauczyć?

Gość Viera Viera
tresowac? nie o to chodzi w partnerstwie... jesli chcesz slepo poslusznego stworka to kup sobie psa i wytresuj . jesli facetowi na Tobie zalezy...ale tak na serio to stanie na uszach ,zeby ci uchylic nieba

Gość Oryczus pospolity
nooo schronisko Brata Alberta, że też nie pomyślałam. Podrzucę tam swojego, wygląda łagodnie i szczerze pewnie szybko go ktoś weźmie.Dla obcych miły, łagodny i ułozony, ale kochać go nie można , bo zaczyna brykać...

Gość yum
To ciebie niech ktos wytresuje glupia babo.

Gość Oryczus pospolity
ouć to do mnie?czy do autorki?Bo jakby co to ja jestem wytresowana

Gość zwierzynieccc
niektorzy rodza sie naturalnie dzicy potrzeba nie lada treserki

Gość Oryczus pospolity
Specjalne przybory do tresury znajdziecie państwo w sklepach sex shop, wybor duży, ceny przystępne. Milych zakupow.

Gość kamilka-psidbulewo
CZY WYSCIE OSZALALY JUZ NAPRAWDE Z WAS TAKIE LENIWE DZIEWCZYNY ZE TRESOWAC WAM SIE ZACHCIALO ....... WYSTARCZY TYLKO DAC COS Z SIEBIE JAK TO MOJ MI KIEDYS POWIEDZIAL NA CODZIEN KOBIETA Z SERCEM A W ŁÓŻKU KÓRWA ZNACZY SIE NO W PRZENOSNI POPROSTU TRZEBA SIE POSTARAC ZEBY ZADOWOLIC FACETA A ON WTEDY ZROBI WSZYSTKO DLA CIEBIE ZEBY CIE NIE STRACIC (TYLKO NIE MOZNA PRZESADZAC) WIADOMO NIE WYKORZYSTUJEMY !!!!!!!!!!

Gość sato666
PODSTAWOWY PROBLEM KOBIET - chcialybyscie tylko brac i malo co dajecie od siebie - a oczekujecie wielkich poswiecen i wielkiej milosci. Problem przynajmniej czesciowo tkwi w was, to ze teraz nie ma juz wielkich milosci. A to dlatego ze faceci przejrzeli was i wiedza ze chcecie tylko: 1. wladzy nad nimi 2.ich pieniedzy oraz 3.Przyjemnosci z zycia /zeby was zaspokajali lub pozwalali na to byscie korzystaly z zycia - wy to nazywacie 'zeby wam ufali' A co dajecie w zamian?Czy poswiecacie sie tak jak tego od facetow oczekujecie? A moze uwazacie ze wam sie nalezy 'BO TAK!'? Faceci nie sa glupi choc czase poped nimi rzadzi - ale nie caly czas. Nie badzcie wyrachowane, nie rośćcie sobie pretensji to wielkiego oddania czy milosci - jesli same nie jestescie do tego zdolne.

Gość fsdfdsfsd
dbaj o niego a zarazem pokazuj, że jesteś piękna, wyzwolona wychodź sama z domu, miej pasje, nie pozwalaj na to by był wobec ciebie niemiły ale bądź też dla niego urocza w łóżku bądź wampem nigdy przy nim nie zdradzaj, że jesteś wredna, źle komuś życzysz, nigdy nie obgaduj kogoś przy nim - bo faceci nie lubią fałszywych kobiet

Gość belerofront
nie wiem co bierzesz ale zmniejsz dawkę o połowę :O

Gość r0zpi3rdalat0r
Ooooo jaki sabat, laski co wy piszecie, nas nie trzeba układać nie jesteśmy psami wystarczy nas pogłaskać a zaraz machamy ogonkami ha ha ha