kicus1994 0 Napisano Maj 20, 2009 Mam problem ponieważ mam 15 lat i bardzo duży biust. Przeszkadza mi to w dobieraniu ubrań, znalenieniu chłopaka itp. Miałam wiele nieprzyjemności związane z tym. Nie wiem co robić;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facetzklasom Napisano Maj 20, 2009 Hmm ... wyjedz zagranice, tam ludzie sa bardziej tolerancyjni :) - nawiazuje odpowiedzia do dzialu forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eewwew Napisano Maj 20, 2009 hohoho, bujdy na patyku. Dawaj fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicus1994 0 Napisano Maj 20, 2009 To nie jest śmieszne żałośni jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Facetzklasom Napisano Maj 20, 2009 Ja tez? :( Moze to nie chodzi o biust, tylko o Twoja osobowosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
te verde 0 Napisano Maj 20, 2009 niedlugo powinnas przestac przejmowac sie innymi ludzmi, i bedzie latwiej. Postaraj sie dobrac odpowiedni stanik, bedzie Ci wygodniej. Niestety, oprocz operacji plastycznej pozostaja Ci tylko 'polsrodki', duzo nie zrobisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicus1994 0 Napisano Maj 20, 2009 Niee sory to było do tamtego wkurzyłmnie a ja naprawde mam problem... piszcie co mam zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy wyglądasz jakoś tak Napisano Maj 20, 2009 http://www.radiobrennt.com/wordpress/wp-content/uploads/2006/10/big_tits.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicus1994 0 Napisano Maj 20, 2009 To miało być smieszna?? Było;pp Nie no bez przesady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie masz problemu Napisano Maj 20, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicus1994 0 Napisano Maj 20, 2009 Dobra od razu poprawiłeś/aś mi humor;pp ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach