Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina8787

spotkać się??

Polecane posty

Gość marcelina8787

po tym podłym tygodniu mam ochote spedzić milo weekend ale ze jestem obecnie sama nie mam z kim wyjsc na spacer. Z nudów przegladalam jakis portal randkowy i zainteresował mnie jeden chlopak. Chce sie spotkac. Co zrobić?? dodam ze nawet nie wiem jak wygłada... boje sie a z drugiej strony co mi szkodzi spróbowac?? moze przynajmniej milo spedzi popołudnie. A Wy miałyscie jakies doswiadczenia z takimi sytuacjami??

Gość marcelina8787
upupup

Gość emocjonalnie_popaprana
kiedyś umówiłam się z takim facetem. Final był taki że chłopak daleko odbiegał od jego opisu to na dodatek na dzien dobry wypalił do mnie z tekstem \" mialem kupic ci roze ale byly drogie\" wysmialam palanta i nigdy wiecej nie spotkalam sie z kolesiem z internetu

Gość Aga321
ja sie spotkałam z takim przeszlo rok temu od roku z nim mieszkam a w przyszlym wychodze za maz:) wiec wiesz jak brzmi moja odp:)

Gość lolek i bolek
a co jak to stary obleśny dziad? gwałciciel? morderca? psychol? przestępca? najpierw Cie zgwałci, potem poćwiartuje, a Twoje zwłoki wrzuci do Oceanu.

Gość marcelina8787
do oceanu?? :D tak istnieje taka mozliwośc... a może to bedzie najlepsza decyzja w moim zyciu??

Gość do oceanu
looooo to dalek bedzie miał hahahah

Gość marcelina8787
Aga321 super zazdroszcze :) zawsze myślalam ze takie znajomosci koncza sie po pierwszym spotkaniu.

Gość do oceanu
marcelina jesli masz obiekcje to popros go o zdjecie i wszystko bedzie jasne tzn jak wydlada :-)

Gość marcelina8787
nie chce zeby sobie pomyslal ze "kolejna ktora szuka pieknego ksiecia z bajki a to niech spada" a z drugiej strony jesli przyjdzie jakis plastus to sie potne chyba :)

Gość do oceanu
a wiec Ty wyslij swoja fote do niego i zobacz co bedzie :-)

Gość do oceanu
moze wysle Tobie swoja

Ja mam podobny problem. Też poznałam faceta na randkach i chce zebym do niego przyjechała. Piszemy na gg. Jest strasznie męczący. Bez przerwy się pyta kiedy przyjadę i cały czas mówi o seksie. Mieszka sam. Trochę się go obawiam. lepiej spotkać się na neutralnym gruncie. jak uważacie?

Gość marcelina8787
do takiego ktory pisze o seksie w zyciu bym nie pojechala ale Twój wybór...

Kochalina jak on tak napiera na spotkanie i o seksie pyta to widac jest jakims wyposzczonym desperata

Gość KamaONA
A ja spotykam sie juz 1.5 roku z facetem z internetu:))))Jak to koleżanki powiedziały:) Poznałam go na portalu randkowym.... Do autorki.....spotkaj się...czemu nie...ale niech to bedzie na Twoich warunkach...w Twojej miejscowośc...w jakimś często uczęszczanym miejscu....licho nie spi:) Pozdrawiam i udanego weekendu zyczę:)

Gość KamaONA
Kochalina.?????? A msz ochote na przygodny seks...z obcym facetem w jego mieszkaniu?????? No prosze Cię..daj spokój dziewczyno:) Pusć palanta z torbami ym bardziej, że piszesz, że jest męczący......