Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestgrane22

ciaza

Polecane posty

Gość cojestgrane22

mam pytanie do was dziewczyny 2 dni temu powinnam dostac okres a zamiast niego mam duzo bialej wydzieliny gestes ktorej wczesniej przed okresem nie mialam mialam suchudko do zaplodnienia moglo dojsc 2 tygodnie temu mialam wtedy dni plodne piersi mnie nie bola tylko sutki ale za to od 5 dni kuje i pobolewa mnie tak dziwnie brzuch jak w trakcie miesiaczki robilam test 3 dni temu i wyszed jakis dziwny jedna mocna kreska a pozniej cale okienko zamiast biale to rozowe i zostawilam go na polce rano jak wstalam to by la na nim jedna mocna kreska testowa i widoczna 2 ale jakas taka dziwna szaro fioletowa a test zamiast rozowy byl juz bialy aha test nie robilam z porannego moczu odpowiedzcie mi czy moge byc w ciazy i czy wam dziewczyny sie cos takiego zdazylo niechce jeszcze kupowac 2 testu wiec licze na wasza odpowiedz

A przeczytalas w instrukcji ze po 30 minutach wynik jest nei wazny?/

Gość joojjjjjj
kurcze coś z testami jest nie tak - niejesteś tu pierwsza która pisze właśnie że okienko się zrobiło całe różowe - a napisz jaki to był test? może to jakaś firma tak ma? ja radzie zrobić innej firmy z porannego moczu koniecznie i ten wynik traktować poważniej niż tamten