Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura Palmer z Twin Peaks

sprzedam zestaw 5 TOREBEK tanio

Polecane posty

Gość yguurtdy
takie sobie te torebki a ta ostatnia to już zupełnie porażka

przecież nikogo nie zmuszam:) i przecież nie chce za nie kokosów;) 🌼

Nie przejmuj sie, tu sie wiekszosc osob w ten sposob dowartosciowuje. Wszyscy zarabiaja tyle, ze takich badziewi nie musza kupowac, a jednoczesnie wiedza, gdzie jest taniej :P i napisza Ci komentarze o ktore nie prosisz :D

mnie to nie przeszkadza, niech piszą:) na innej aukcji koszulka z tommyego hilfigera:) i super bluzeczka na lato

Gość a co to ma byc
tu sie nikt nie dowartosiowuje bo nie musi nie lubie jak ktos syfy sprzedaje zamiast wywalic na śmietnik jak chcesz to kup będziesz wyglądać suuuper modnie zwłaszcza z torebka nr 5

no tak najpierw sama wybierasz z kosza a potem wyrzucasz:) nie obchodzi mnie zupełnie co piszesz, ani tym bardziej co wyrzucasz do kosza więc po co to piszesz? zmuszam Cię do czegoś?nie !!!! więc WON na śmietnik pustaku:) jak ktoś wystawi coś za 50zł źle bo za drogo i paskudne , za 1zł też źle:o

po pierwsze dlatego, że dla każdego modne znaczy coś innego i mogę sobie tak napisać!!!i g** Ci do tego a po drugie radzę wybrać się do okulisty :)

jak byś tępaku nie zauważył już jakiś "ziomal", a nawet dwóch zalicytowało hahahah Lepiej idź już bo twój czas na śmietnikowe szaleństwo nadszedł

Gość zawsze sciagam na sprawdzianie
mi się podoba ta przedostatnia torebka :) a reszta nie w moim stylu. Tutaj każdy Cię będzie obrażał a tak naprawdę sami sprzedają badziewia, jakieś zniszczone ubranka dla dzieci itd. są zazdrośni że ktoś może zarobić jakiś grosz :o Jebani debile 🖐️

a czy ja zachwalam swoje ciuchy? napisałam tylko ze torebki mi sie nie podobają. chyba moge wyrazic swoja opinie nie musząc ich wychwalac? tak samo jak ty wyrazasz opinie na temat moich aukcji ktora to opinia jest mi całkowicie obojętna

laavia.. tu chodzi o to, że np ja nie wchodzę na temat, i nie piszę komuś " mi tez sie tak srednio podobają..." bo czy temat brzmi " napisz mi co o nich sądzisz"? NIE !!!! nie pytałam o zdanie czy Ci się podoba czy nie!!?|! więc po co to piszesz? ja wiele razy widziałam twoje rzeczy i nie piszę że są za tanie, za drogie brzydkie czy ładna bo jakie to ma znaczenie? :o

Gość tak sobie czytam2009
napisalas na allegro ze to sa supermodne torebki a ONE NIE SA SUPERMODNE nawet nie SA ładne , to sa zwyczajne stare uzywane torebki , i w dodatku nie najświeższe , czemu wprowadzasz ludzi w błąd?????

Nie interesuje mnie kompletnie co uważasz na ich temat. Nie najświeższą to masz Ty twarz:)

Po 1sze napisane wyraźnie w aukcji jest, że jest przetarta,a brudna nie jest na pewno to wina aparatu! a tak poza tym to nie obchodzi mnie co ktoś z nią zrobi!!!!rozumiesz? czy masz za mały móżdżek, żeby to pojąć?

Gość carmelka24
hehe ale syf te torebki a sprzedajaca jaki bulwers hahah:D