Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający i czekający na odp.

jakie są w łózku czterdziestolatki??????

Polecane posty

Gość pytający i czekający na odp.

Pytanie j.w.??;)

Gość .jnknl
niewiem:p.....przyjdx do mnie za jakieś 27 lat to Ci dam odpowiedź :p:p

Gość .jnknl
nie za 27 tylko za 17 tam mialo pisac :p

Gość greba
jedne (jest ich jak sądzę większość - niestety) zapomniały do czego mają c*pki. Te co pamiętają robią z nich (i nie tylko z nich) taki użytek o jakim dwudziestolatkom się nie śniło.

caly czas poszukuja jakiejs 40latki by jej sprobowac, wiele dobrego slyszalem, a i nie jedna tak atrakcyjnie wyglada, ze az dech zapiera :) (ja mam 30)

Gość darkthrone
w dwóch słowach - wulkan sexu!!!

Gość czyli jeszcze mam szanse
zyc normalnie 😭 :D

Gość zuzanka z.
jestem ognistą czterdziestką (42) a mój luby dziś skończył 49 lat i wcale nie ma problemów "ze staniem" jak się używa, to się ma!!! szkoda mi Cię Musztardo, taki problem w młodym wieku, przykre! nawet jeżeli, by kiedyś pojaił się taki problem to poradzimy sobie z nim, już mamy do wspólnej zabawy Franka, na razie rzadko wychodzi z pudełka, ale może kiedyś będzie wychodził częściej :p

Gość zuzanka z.
o! przepraszam, myślałam, że przyprawa to facet :p

musztarda nie miewa cioty :o musztarda miewa wylacznie wuja :P

Gość zuzanka z.
:D no co! rozmarzyłam się, a jestem w pracy

Gość nie sypiam z komiczne
jak to 40 latki - cialo juz mniej apetyczne, biust walczy z grawitacja, krok zreguly nioegolony, dosc mocno rozepchniety, z racji przemian tlusczyk na bioderkach, celulit straszy..wlosy farbowane .. ale to jeszcze by uszlo - wiekszosc zakompleksiona (i niebezpodstawnie) nog przed toba nie rozlozy, te ktore ewentualnie bzykniesz beda z kolei mialy mniemanie o sobie jak Empire state building..klody uwazajace ze fakt iz mlody ogier chce im wpechnac to sa cudem swiata rada bzykaj mlode, stare zostaw ich mezom:-) oni musza Ty nie:-)

Gość darkthrone
nie sypiam - nikt nie prosił o opis twojej matki... swoją drogą współczuję :(

czyli jednak 😭 niebawem wypadna mi panewki biodrowe 😭

skocze dzis jak nic :o 😭 najpierw wyczytalam, ze jakis tam ma szczupla zone i zdradza ja z grubasami a teraz to :o za duzo ciosow jak na jeden dzien 😭 :classic_cool:

Gość greba
eh ci młodzi przemądrzalcy. Tłuszczyk, cellulit i piersi z widocznym działaniem grawitacji to historie dużo dużo wcześniejsze niż 40-ka. Widać że ktoś nie ma tu pojęcia seksualności dojrzałej, śmiałej ale przemyślanej, często z różnymi elementami perwersyjek będących jak nowe przyprawy do znanych dań. Urozmaicanie seksu w kierunku coraz mocniejszego, częstszego i dłuższego jebania ma bardzo ograniczone możliwości nawet w zakresie seksu grupowego. Natomiast wyrafinoiwane gry, aranżowane sytuacje, stroje (nagość jest taka trywialna) dają nieograniczone możliwości urozmaiceń.

Gość 43434343
Jako kobnieta 43 letnia moge napisac,ze są takie same jak młodsze kobiety.To jaka jest kobieta w seksie nie zalezy od wieku tylko od temperamentu. Ja mam stały(duzy)temperament ktory nie zmienia mie się od moich 17 urodzin.

niekt nie pytal o harmioogram zmian w ciele kobiety, tylko o kontrektny punkt w czasie (tj. 40 lat) to mu odpowiadam nie wnikajac czy 37 latka tez ma obwisly biust a 36 jeszcze nie owe doswiadczenie i wynikajaca z tego wartosc w seksie to mit. mit ktorym 40 stki karmia przede wszystkim siebie starzejcie sie kobitki z godnoscia a nie usilujecie mawiac sobie (i icalej reszcie swiata przy okazji) jakimiz to nie jestescie wampami....

Gość 42_24
potrzeby są takie same - duże różne są sposoby realizacji: jak było 24 - najważniejsze było często bo za każdym razem było mocno i długo jak jest 42 - z upodobaniem planujemy i przygotowujemy specjalną oprawę i okoliczności do seks zabaw, czasem nawet parę miesięcy planujemy. Np zadbaliśmy o posiadanie odpowiedniego kręgu znajomych na wspólny wyjazd urlopowy - wynajęcie apartamentu dla 3 par. Luksusy, plaża, basen, spa. Saunowanie przechodzące płynnie w imprezy naładowane erotyką. Nie seks zbiorowy, to wydawało nam się zawsze wulgarne, ale swobodne, baaaaaardzo swobodne zachowanie w trakcie różnych wspólnych rozrywek jest niesłychanie nakręcające. Nie ma co też ukrywać że obecność młodej kobiety, mającej wprawdzie partnera, działa wyjątkowo mobilizująco na czterdziestoparoletniego mężczyznę podobnie zresztą jak na mnie działała obecność 25-latka.

Gość greba
co do tego starzenia się z godnością: dwudziestoparolatka z widocznymi początkami cellulitu i średnim nawet biustem (zawsze trochę opada) nie mająca pomysłu na dobre seksowne zaprezentowanie się w okolicznościach wokoło łóżkowych inaczej niż golizna będzie dużo gorzej się prezentowała niż 40-cha w obcisłym i cieniutkim stroju pokazującym najdrobniejsze detale zadbanej figury. Stanik podtrzymujący tylko biust odsłanający wierzchołki czymś przyozdobione. Jeżeli jeszcze umożliwi swobodny dostęp do "strategicznych" rejonów bez zdejmowania całości to będzie mieć "parę długości" przewagi nad młodszą. Plus doświadczenie i wyrachowanie w zachowaniu, zapachy, kadzidełka, odpowiednio dobrane światło. Ileż tych możliwości - oczywiście młodsze też to wszystko mogą ale doświadczenie w doborze środków przychodzi z czasem

Gość jacuś placuś
bezwstydne - i nie tylko w łóżku. Np. w saunach młode dziewczyny zwykle jakoś tak się zasłaniają - w każdym razie jak chodzą - a dużo takich 40+ z wiszącymi cyckami i włochatym brzuszyskiem bez żenady paraduje po całym terenie spa. Ale muszę zaznaczyć że jak im to sprawia przyjemność to niech sobie chodzą, chociaż z jednym zastrzeżeniem - cycki to cóż, grawitacja ale bobry wyglądają okropnie, kosiarką przelecieć nie jest wielkim wysiłkiem.

Gość lizak 113
właśnie są wspaniałe!

lizak - czasami zastanawiam sie jak to jest byc tak zdesperowanym czlowiekiem......chyba nie za przyjemnie co? kadzidelka, swiatlo, zapachy - heh to wszystko ma tuszowac te braki o ktorych wczesniej tu pisano nie jeden mlody sie zdziwil gdy zapalil swaitlo:-))) zeby nie bylo, mi tam obojetne kto sie z kim parzy, moze i 20 latek z 40 stka..jak im dobrze to super; tylko nie wciskajcie mi prosze bajek o niezwyklej wprost atrakcyjnosci i przewadze 40 nad mlodymi dziewczynami

Gość lizak 113
ale dla mnie tak właśnie jest kobieta która ma czterdzieści lat jest o wiele bardziej atrakcyjna niż taka młoda!

Gość a 50
a 50? rozumiem, że mało kto takiego wieku 'dożywa'... ?

Gość lizak 113
również! dojrzałe kobiety są piękne!