Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witch1

Ciąża??????????????/

Polecane posty

Gość witch1

WITAM ! Mam kilka pytań. Biorę tabletki antykoncepcyjne od ok. 2 lat ( przez ten czas robiłam 2-3 miesięczne przerwy i okres nie występował wtedy regularnie, spóźniał się ok tygodnia). Ostatni raz współżyłam na początku marca ( dodatkowo z prezerwatywą, choć możliwe że partner dotknął mnie w okolicach pochwy przed i po stosunku) - w marcu i kolejnym miesiącu wystąpił okres ( choć w kwietniu mniej obfity niż zwykle). Od 22 kwietnia nie biorę tabletek i teoretycznie powinnam dostać okresu 15 maja ale zwykle po odstawieniu tabletek mi się spóźnia. Czy możliwe żebym była w ciąży jeśli od marca nie współżyłam. Jedyne zmiany jakie u siebie zauważyłam to częstsze oddawanie moczu ale od ok miesiąca zażywam Capivit A + E oraz Wyciąg ze szkrzypu polnego, co podobno wpływa również korzystnie na przemianę materii. Pozostałe ewentualne czynniki które mogłyby wpłynąć na opóźnianie się miesiączki to spadek masy ciała spowodowany doborem odpowiedniego doboru odżywiania, rozpoczęcie ćwiczeń fizycznych od jakiś 2 miesięcy i bardzo duże stresy spowodowane życiem prywatnym i nauką. Czy istnieje prawdopodobieństwo żebym byłą w ciąży.Proszę o rychłą odpowiedź . Z góry dziękuję.