Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malazanka ominka

jak go poderwac.....

Polecane posty

Gość malazanka ominka

poznałam chłopaka ze szkolenia wojskowego.. bardzo mi sie spodobał. Pojechaliśmy na wycieczkę upiłam się, on też... zaczęłismy sie cąłować na parkiecie.... potem byliśmuy na czesc-czesc./ Ciagle na jednostce sie na mnie patrzy zagaduje., Mamy swoje telefony.... on nic nie pisze, ale ciagle sie patrzy.. zagaduje.. nie wiem co mam robic, pomozcie.

Gość mysli
wyjdzcie na browara gdzies do knajpy.....

Gość malazanka ominka
właśnie tez tak myśle, jakby mu zalezlo to by napisał .. tylko to mnie hamuje, przed napisaniem dom niego. Widze, ze zwraca na mnie uwage...

Gość malazanka ominka
widujemy sie na zasadzie"co slychac" czesc-czesc. Szkoda, ze nie potrafoi napisac smsa, moze gdzies wyskoczyny :/ szkoda-a moze ja za duzo wymagam

Gość malazanka ominka
do levviatan - ale co mam zrobic, nie chce sie narzucac :/ jak tp zrobic ...

Po prostu napisz sms-a np. czy by nie chciał z tobą wyjść na piwo :P

Gość wieje
co za paranoja... gdybyscie sie nie znali w ogole... pewnie macie moralniaka oboje po tym calowaniu po pijaku W takim razie bardzo dobrze! :)

Gość malazanka ominka
nie chce, zeby pomyslal, ze mu sie narzucam :( dlaczego on tego nie zrobi? oj tak mi źle z tego powodu...

Gość wieje
marudzisz/// skoro na pierwszym spotkaniu wymienialiscie bakterie, kto wie co ci tam ze slina przeszlo, moze ty chora jestes jak on? ;) dziewczyno skoro sie z nim widujesz to przestancie marzyc a zacznijcie myslec, co z tego ze sie sobie podobacie fizycznie... on by chcial cie od razu teraz i tu! ale nie moze bo go normy blokuja,l a ty rowniez nie chcialabys zeby zdarl z ciebie przy wszsytkich koszule i zbalamucil... bo po takim czyms musialabys zejsc do poziomujakiejs dziwki, a tego na pewno nie chcesz. Skoro wiec masz takie zasady i moralnosc to masz dwa wyjscia albo zgwalcic siebie sama najpierw psychicznie i dac sie jemu... w przyszlosci skonczy sie to oczywiscie tym ze rozstaniecie sie za dwa miesiace maksymalnie dwa ata i bedziesz jeczec ze milosci nie ma, albo zaczniesz walczyc o siebie i dojrzewwac... bo w istocie ta trudnosc ktora postawilo przed toba zycie to jest wybor i wybieraj dziewczyno zanim twe wdzieki przemina ;) chcesz wiedziec co ja bym zrobil na twoim miejscu?

Gość dfjdhfjdshfjshdjfsdj
"Jakby mu zalezalo to by napisal." on mysli dokladnie to samo 🖐️

Gość lalalaj
wieje ja chcę wiedzieć:)