Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --paola--26

pomóżcie

Polecane posty

Gość --paola--26

witam Was,mam problem o ktory pisalam na forum ogolnym i jedna z dziewczyn poradzila mi zebym weszła tutaj,wiec jestem. od tego zdarzenia minęło pół roku,a ja nadal nie potrafie sie pozbierać.mało tego z każdym dniem coraz bardziej sie pogrążam. zaczne od tego że chodzi o zdrade,pół roku temu zdradził mnie mój chłopak z którym byłam 5 lat!były wzloty i upadki jak w każdym związku.wiele przezyliśmy razem.dobrych i złych chwil,ale nigdy nie myślalam że jest w stanie zrobic mi cos takiego. zdradziła mnie zarazem także moja siostra,osoba ktorej nigdy bym sie czegoś takiego nie spodziewała.do tej pory myślałam że podobne rzeczy dzieją sie tylko w filmach i nic takiego nie moze sie przydażyc w życiu.zdradził mnie z moja własna siostra.dowiedziałam sie o tym dokładnie w czasie świat.zawalił mi sie świat w ciągu jednej minuty.nie jestem w stanie opisać tego co czułam i czuje do tej pory.myślalam ze z czasem minie mi ta złosc,zal,ale nic sie nie zmienia.pije codziennie i płacze bo jego kocham.nie mam już z nia kontaktu.zerwalam definitywnie wszelkie kontakty.bo nie potrafiłam na nia patrzec.jego tez nie widuje.z tego co sie dowiaduje od znajomych bardzo to przezywa,żałuje niesamowicie tego co zrobił. nigdy od zadnego nie usłyszałam słowa przepraszam i zadne z nich mi nie wytłumaczylo dlaczego.jestem juz na skraju wytrzymałości.myślalam żeby pojśc do psychologa,ale nie wiem czy mi pomozenie potrafie mówic o wybaczeniu,mimo ze juz tyle minelo.mozecie mi powiedziec co wy byscie zrobili na moim miejscu?bylibyście w stanie wybaczyc taka zdrade?powinnam sama sobie poradzic,czy poprosic kogoś o pomoc?ja juz poprostu jestem wykonczona psychicznie.nie umiem sie pozbierać.

Gość zuzialalkanieduza
nie bylas go warta skoro wybral siostre ale nie przejmuj sie w rodzinie nic nie ginie