Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatallll

dlaczego kobiety nie cenią mężczyzn spokojnych,oczytanych

Polecane posty

Gość fatallll

uprzejmych?

Gość Pffffffffff
A Kto Ci tak powiedział?;>

Gość sfjewaa
Bo z reguly są nuuuuudni i tacy bez ikry, bez jaj. Takie, hmm. łajzy :D

Gość janekkosibrodda
to w koncu cenia oczytanych czy nie bo nie wiem czy mam sie isc oczytac?

Gość Pffffffffff
A mi się wydaje, że to zalezy od charakteru kobiety. Jak jest spokojna to woli spokojnego.

Gość ania zmm
bo to cioty tak przewisywalne jak opera mydlana

Gość dasasdads
Bzdura.... tylko niewykształcone baby lubią nieoczytanych facetów.

Gość janekkosibrodda
Przeczytalem w swoim zyciu chyba ze 100 komiksow z Kaczorem donaldem. Mysle, ze jestem dzieki temu oczytany i mam dosc bogate slownictwo :)

Gość elizaaaa
Oczytany,spokojny i szarmacki to walery facetó z innej epoki:)\ ja cenię przebojowych,przystojnych i z kasa z takimi nie będę się nudzić,równiez w łóżku

Gość Pffffffffff
A może spokojny na codzień facet to istny demon seksu? Tego nie wiemy.;)

Gość antkaa
dla mnie liczy się wygląd to podstwa na której coś można budować.

Gość Pffffffffff
Ale ile można patrzeć? Czasem trzeba też porozmawiać....

Gość kanniaa
"dlaczego kobiety nie cenią mężczyzn spokojnych,oczytanych uprzejmych?" bo to wady 🖐️ ale o ile jest przystojny i w miare majetny, to mozna na te wady przymknac oko ;)

Gość shatt
powiem to w ten sposob; nie chcialabym, zeby moj facet byl glupszy ode mnie.

Gość janekkosibrdoda
prosze sie podemnie nie poszywac czytalem komiksy thorgal,kajko i kokosz,yans i wiele wiele innych ale kaczek donaldow i innych taki niet

Gość klgdmf
bo męzczyzna z "jajami" ma większą szansę na zapewnienie kobiecie bezpieczeństwa w dżungli życia :p a nie taka sierota, co z tego, że jest oczytany jak nie przyniesie co miesiąc pieniędzy na zycie? to taki instynkt

Gość Pffffffffff
Od kiedy to oczytanie i uprzejmość są wadami? Rozumiem, że kasa rekompensuje głupotę...

Cenią ale też zależy czego się ten facet naczytał bo jeśli tylko ckm to trudno to nazwać oczytaniem choćby czytał i trzy numery dziennie

lubie oczytanych i uprzejmych kolesi. ale nie lubie facetów tzw\"miekkim chujem\" robionych:P bez ikry...takiech celum polelum..facet to facet.musze to czuc.zwazywszy ze mam dosc duzo meskiego pierwiastka wiec niewyobrazam sobie faceta zeby facet był bardziej delikatny ode mnie

Gość ratejkoo
eliza popieram w 100 procentach

Gość ratejkoo
facet musi być facetem musi czasem komuś przyłożyć,pobić kogoś musi być silny i brutalny a nie spokojny i uczciwy to to ciota

Gość tiaa
"elizaaaa Oczytany,spokojny i szarmacki to walery facetó z innej epoki ja cenię przebojowych,przystojnych i z kasa z takimi nie będę się nudzić,równiez w łóżku" to juz wszystko wiadomo... a teraz do rodziców na skargę, że mnie na pizdę wychowali. :(

Gość 54cxx
Lubimy :) Ale jako kolegow, bo jako facetow to nie bardzo. Facet to musi byc facet, a nie jakies ciotowate kluchy :o

Gość moskala
właśnie dla mnie oczytany facet jest mega seksowny,sama rozmowa z nim może być erotyczna i na pewno nie nudziłabym się z takim. jeśli się jest pustym i patrzy tylko na opakowanie to może taki facet rzeczywiście jest nieodpowiedni jednak inteligentne dziewczyny nie będą się z nim nudzić. często trafiałam na przystojniaków i to właśnie oni byli nudni jak flaki z olejem i nie dało się z nimi pogadać. jak ktoś lubi przystojnych prostaków to proszę bardzo. i kto w ogolę powiedział że oczytany i szarmancki facet nie może być atrakcyjny i zabawny. inteligencja plus poczucie humoru to afrodyzjak :) nie będę gadać z kolesiem o tym ile bierze na klatę na siłowni. szkoda że jest coraz mniej oczytanych i dobrze wychowanych mężczyzn

Gość spokojny facet
to już teraz wiem dlaczego żadna mnie nie chce :(

zgadzam sie ze szczera dziewczyna . Dla mnie facet moze byc delikatny , spokojny itd ale jednak musi byc facetem . Ale co z tego skoro Ci cisi i niby spokojni to wieksze skurwyzyny od tych "rozbrykanych"? Jak to sie mowi? "cicha woda brzegi rwie" jak juz sie o tym przekonalam . Myslalam ze taki zawsze jest fair i w porządku ale sie przejechalam , facet dla ktorego moglabym rzucic wszytsko : swoja edukacje(studia) , kraj , przyjaciol ... poscil mnie kantem a ja juz ponad pol roku siedze i rycze za Nim , wniosek? chyba jednak wolę tych "normalnych" :O

Gość ofermm a
przestaniesz ty wreszcie marudzić? :P

Gość pytam tylko
Kobiety wola kase i skurwysynow o tych spokojnych. Masz tutaj dobitny przyklad. Jedna chce budowac zwiazek na wygladzie. Hheheeh co za idiotka. Kobiety tak wiec trzeba wami wycierac sobie buty bo wy to lubicie.

Gość qwertyu
Teraz dla kobiet liczy się kasa, seks i wygląd faceta. Nie może być uprzejmy, oczytany i spokojny. No pewnie że lepiej od czasu do czasu dostać wpierdol od \"faceta z jajami\"... Społeczeństwo schodzi na psy...