Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwedka córka farmera

Wykładowca mnie podrywa

Polecane posty

Co mam z tym zrobić? Jak mogę go zniechęcić, co zrobić żeby się ode mnie odczepił. Jesli któraś z was był w podobnej sytuacji to proszę o pomoc, nie mam komu o tym powiedzieć, wstyd mi przed koleżankami z roku. Niedługo mam z nim kolejne zajecia i jeszcze sesja się zbliża, więc egzamin.

nikt nigdy nie znalazł się w podobnej sytuacji? No to dobrze, oby jak najmniej takich przypadków, ale liczyał na radę z czyjejś strony.

Gość pomimo
mi specjalnie nie zaliczył przedmiotu, żebym chodziła na jego zajęcia

Gość fafafafafafa
moze daj mu do zrozumienia ze nie jestes zainteresowana .... badź oschła ... nie reaguj na jego zaloty

Gość fafafafafafa
a ładny chociaz :P ile ma lat ;p

serio??? ale jak to możliwe? zrobiłas z tym coś? powiedziałaś komuś?

Gość pomimo
i tak nie chodziłam wzięłam warunek, i tak go ponawiałam co semestr, dopiero przed obrona poszłam do niego, proponował mi kawę, zaliczył mi ten przedmiot, kopiłam mu kawę i powiedziałam, żeby sobie z zona wypił :P

on jest bardzo dużo starszy ode mnie, ja mam 19 lat, a on jest po 50tce, chociaż nie wyglada na tyle, widać, że dba o siebie, ma wypasiony samochód i ciuchy, ale mnie to nic nie obchodzi. Staram się nie reagować, ale w pewnych sytuacjach się nie da, np. na zaliczeniu ustnym gdy każdy wchodzi sam po koleji to możecie sobie wyobrazić co ja przezywałam, każdy stresuje się zaliczeniem, a ja mam ten stres podwójny, ja mnie obejmuje, łapie zarękę niby to wszystko przypadkiem, ja się nie mogę skupić na tym co mam powiedzieć, ledwo mogłam zebrać mysli.

Gość pomimo
ja miałam 23 lata on około 40 był, fakt,że przystojny, ale mi nie w głowie takie rzeczy....

Gość miro125
szkoda...

Boję się, ze moze mi nie dać zaliczenia, tak jak Ty pisałaś. Nie mam doświadczenia z facetami, do tej pory bylam tylko z jednym, swoją drogą tez był sporo starszy ode mnie, ale i tak już nie jesteśmy razem, niedawno dowiedziałam się, że mnie zdradzał,a tak mnie zapewniał o swojej miłości, ledwo się po tym otrząsnęłam, a teraz jeszcze to, do tego tyle egzaminów, tyle nauki. Pamiętam jak jeszcze we wrzesniu nie mogłam się doczekac studiów, a teraz... tyle się wydarzyło w moim zyciu, nie radzę sobie już z tym.

Gość jadzia ulllaallla
nie przejmuj się, na pewno dasz sobie z tym rade

ja sobie nie dam z tym razdy, co mam mu powiedzieć, jak zareagować na takie głupie komentarze z podtekstem. Do tej pory go ingnorowałam, ale to go nie zniecheca, co gorsza "stara" się jeszcze bardziej.

Ale ty głupia jesteś - a Ty jesteś cłopakiem, czy dziewczyną, bo nie wiem czy mozesz mnie zrozumieć

Gość reka w szambie
ja się zgadzam z - Ale ty głupia jesteś. Wybrał cie, podobasz mu się to się ciesz, powinno ci to pochlebiac. Może ni dawaj mu od razu dupy, ale pobaw się z nim trochę, jak będzie chciał to się umów, poflirtuj z nim, jak bedzie chciał cię zbrać do łózka to powiedz, że nastepnym razem, albo cos w ten deseń, odwlekaj to, ale nie daj mu do zrozumienia, ze masz go gdzieś. Jak jeszcze jest dobrze zakonserwowany to niebędzie tak xle, może facet jest przystojny, bo jak taki kasiasty profesor to pewnie ma za co przypakowac na siłowni i do kosmetyczki pódzie, to nie to co jakiś nachlany, spocony robol wląkacy się tramwajem do domu.

ale ja nie bedę umiała tegoz robić, chociaż jesli to jedyne wyjscie, słyszałam raz jak dziewczyny z jakiegoś innego kierunku starsze gadały o takich sytuacjach, ze nie ma innego wyjścia jak uledz i to wykorzstac. Więc teraz jestem bardzo zestresowana, bo nie wiem co mam zrobić, ja się nie nadaję do żadnych romansów, jestem dość nieśmiała i nigdy nie podrywałam faceta, nigdy.

Gość pupa77
Ja bym po prostu ignorowała go dalej. Zresztą to przyjemne czuc się atrakcyjną. W końcu to ona ma problem nie ty. To w ogóle nieetyczne, co robi, pewnie ma do tego żonę? U mnie na wydziale to prawie każdy wykładowca z jakąś romansował...

Gość reka w szambie
daj spokój dziewczyno, co ty takiego musisz robić, chyba on pierszwszy zaczął cie zarywac. Ty sie tylko ładnie usmiechnij do pana profesora jak będziesz wychodzić z sali, najlepiejj tow wychodź ostatnia i wtedy się słodko uśmiechnij, a jego reakcja powinna być nastepujaca - skoro do tej pory go ignorowałas, a teraz się do niego usmiecahsz, to znaczy, wiado co znaczy... i wtedy on każe ci na chwile zostać, gdy już wszyscy wyjdą i proponuje spotkania, a ty oczywiscie się zgadzasz. No i sprawa załatwiona czym się tak stersować, luz dziewczynko, widać, że nie masz doswiaczenia.

Boże, nie wiem. Ja czuję się jeszcze ja dziecko, zresztą wszyscy mnie tak traktują. Dlaczego to na mnie musiało paść, ja się wcale z tego nie cieszę, boję się tego wszystkiego.

Gość wituś-sprytuś
przynajmniej mu strzep pędzla

wituś-sprytuś - co takiego?

ja teraz uciekam, ale bedę Wam wdzieczna za wszystkie wypowidzi

Gość heeh
ja właśnie mam ten sam problem, ale bez przesady co to w ogóle są za rady? kim jest dziewczyna która zaloty starego dziada z żoną i dziećmi za plecami, traktuje jako wyróżnienie i okazje do nie uczenia się na egzamin? Chryste w życiu nie przystanę na coś takiego, to obrzydliwe, niemoralne, nieetyczne i ściągające na dno średniowiecznej ciemnoty rolę kobiety w społeczeństwie. Ogarnijcie się!