Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimus*

Jakiej cechy wygladu u faceta nie akceptujecie

Polecane posty

Gość anonimus*

Gość baramka obamka
nie akceptuje świńskiego blondyna i otyłego że ledwo włóczy kulasami po ziemi

Gość nie znam się na ginekologii
nie akceptuję blond włosów+czerwone poliki , wzrostu poniżej 1,80, i nie akceptuję wypacykowanych techno boyów okropieństwo.

Gość ja tylko na chwile
brzydkie brodawki, cwaniakowaty wyglad i zel na wlosach, a tak poza tym to tolenrancyjna raczej jestem

Gość sdtgye457
a troche odstające uszy ???

Gość coś
nie toleruję wąsika

Gość ja tylko na chwile
to zmyc zel i pilnowac zeby wiecej tego swinstwa na wlosy nie nakladal ;-) a uszy moga byc pod warunkiem, ze miedzy nimi jest cos inteligentnego:-)

żel, białe skarpy, dresy, smród przetrawionego alkoholu, brudne pazury, jeden długi pazur do dłubania w uchu, dupie czy nie wiadomo w czym...

Gość nie wiem mnie kiedyś
😴

sandałów +skarpetek Bruduu Łańcuchów Kapturów na głowie (połączone najczęściej ze spuszczonymi spodniami, petem albo piwskiem w łapie:O)

Gość blim
e tam zel by mi nie przeszkadzał....niektórym własnie takie nazelowane pasują...długie paznokcie sa obrzydliwe :O...dziurawe zęby :O...

Gość Czarna_Dalia
wygolonej głowy i jeżyka, pomalowanych włosów, połączenia skarpety + sandały, dresów na co dzień, brudnych paznokci, wąsika, niechlujstwa, brudnych butów, tak napakowanych barów, że aż szyi nie widać

Gość blim
rude włosy i piegi

Gość Marcus Fenix
Kapturów na głowie (połączone najczęściej ze spuszczonymi spodniami, petem albo piwskiem w łapie )" Hahahahaa..... rozjebałas mnie tym poprostu !!!! Buahahahahha.......... nie moge przestac sie smiać :)

Gość zzzakkkooo
ruudzi sąą fajniiiiiii :)))))

Gość tipixxx
przedziałki na boku wlosów:-/

Gość Paulaa-a7
skapych w sensie ze "idziemy na piwo? a postawisz?" aroganckich i z przesadnie wysoka samoocena;/

Gość Hotcore
małego ;p

Gość zizi*

Gość apsssikkkk
duzych uszu

Gość
Kłamstwa i zdrady.

- Wzrostu poniżej 1,80 - dużego piwnego brzusiska - piegów - brudnych paznokci - zółtych zębów - bransoletek na ręce - farbowanych włosów - spływającego żelu z włosów dłuzszych niż moje:O - nadmiernej solary - pedalskich ciuchów - skarpety+sandały

Gość djakoooo
jak mlody chlopak jest zapuszczony,jest gruby bo ciagle zre jakies swinstwa,ma brzuch piwny,brudne paznokcie,wlosy,dziurawe zeby

Gość Sozinha
Mam podobnie jak Wtf:) -lubię wysokich mężczyzn,bo pewnie dlatego że sama jestem wysoka.Mężczyzni niscy są i może sympatyczni ale nie związe się z kimś(raczej poniżej 182:) -nie znosze jakis bransoletek,rzemyczków,łańcuchów poobwieszanych na szyji -jak juz kiedyś pisałam,drażnią mnie braki w uzebieniu typu brak 1,2,3:P -każdy się poci,ale niektórzy faceci są mega mokrzy,mają pełno kropelek potu na twarzy i całym ciele,tego nie lubie jak sie do mnie przytula taki mega spocony i mokry koleś -nie lubię dłuuuugich paznokcie,ostatnio widziałam kolesia w autobusie ktory mial dłuższe paznokcie ode mnie(a nie noszę wcale krótkich) -mega wielkiego trądziku na twarzy.Kazdemu czasem coś wyskoczy ale mam na mysli raczej chorobe -wolę facetów bez okularów,przecież zawsze można założyć soczewki -brak higieny,strasznie mnie drażni...myjcie się i zakładajcie czyste rzeczy