Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doorna

ale ja jestem durna - przeczytajcie

Polecane posty

Gość doorna
Chyba przyszedl moment ze boje sie samotnosci. Mieszkam juz 2 lata sama, grono znajomych sie zmniejszylo. Jestem zajeta praca, w weekend robie drugie studia ... I tylko nie mam z kim dzielic sie przezyciami. przemysleniami. Myslalam nie wiem ze facet mnie bedzie na rekach nosil ...a on ma swoj rytm, swoje tempo - i do niczego go nie zmusze tylko dlatego ze nie mam sie do kogo przytulic wieczorem. Kiedys lepiej radzilam sobie z samotnoscia, teraz jest ciezko.

Gość doorna
Czy ja wiem czy strach? Zawsze mozna zaczac z innym. Sa chetni. Byly kocha nadal. Po prostu musze poukladac pare spraw, poukladac w glowie. Chcialam z tym. Ale nie wychodzi a ja juz nie wiem z ktorej strony probowac ...

hey przeczytalam wszystko,wydaje mi sie ze nie kumam ma racje,ze to strach przyzwyczajenie iwygoda,mialam to samo,bylam na sile z facetem,ale w koncu odpuscilam powiedzialam dosc!;] i znalazlam nowego,kochanego czulego,odkrywalismy wszystko na nowo bylo i jest super,nie boj sie zaryzykowac:) Jesli sama mowisz,ze juz nie jest jak bylo.Nie uratujesz kogos,kto nie chce byc uratowany.

Gość doorna
odbyla sie kolejna rozmowa. powiedzial ze mu sie nie oplaca wyprowadzac od rodzicow to powiedzialam ze niech sobie tam siedzi z nimi, oplaca mu sie bo jest kablowka, obiadek, w sumie nie ma wydatkow. i niech sobie tak zyje. to on na to ze latem zamieszkamy. ale ja latem jade do pracy za granice. to go wkurza. mowi ze zbiera kase i dlatego to tak dlugo trwa. wkurzylam sie i powiedzialam niepotrzebnie ze niech sobie zbiera a ja zaplanuje cos zmienic to niech wtedy sobie poszuka kobiety. powiedzial ze poszuka. chyba sie skonczylo ...

Gość doorna
Caly czas mowi ze zalezy. A nic nie robi.

Gość agne666
moim zdaniem jak nie zgodzi się na wspólne mieszkanie to powinnaś się bardzo dobrze zastanowic czy chcesz być dalej z nim. co z tego że będzie musiał dojeżdżać do pracy najważniejsze jest chyba to żebyście byli razem

Gość doorna
Powiedzial ze latem. Jak go przycisnelam. A ja sie zastanawiam ze po co nacickac go na mieszkanie skoro teraz jemu jest ciezko sie widziec czesciej. Odleglosc? 15 min autem.