Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierssssssiątko

Neril na wypadanie włosów. Co powiecie?

Polecane posty

Byłam u dermatologa w sprawie mocnego wypadania włosów... Pani doktor przypisała mi Revalid i wcierkę Neril i kazała zrobić gadania. Co powiecie o tych lekach? Stosowałyście? Jaki był skutek? Pozdrawiam.

Gość mnie lekarka jak byłam w takie
sytuacji poleciła właśnie Neril, Pregaine lub jakiś inny trzeci szampon. Kupiłam wtedy Pregaine bo tamtych nie było i byłam zadowolona. Dodatkowo miałam płyn do wcierania robiony w aptece, witaminy i leki na uspokojenie - przyczyną był stres. Bylam zadowolona z efektu. Choć Pregaine jest specyficznym szamponem - bardzo mocno oczyszcza włosy, aż skrzypia w dotyku. Od tamtej pory używałam tylko jego do mycia włosów czyli już dwa lata. Teraz przerzuciłam się na Dermene i też jestem zadowolona. Neril nigdy nie używałam ale możliwe że jest podobny

Gość Siuup
Pierwsze co to dermatolog powinien Cię skierować na badania a dopiero później powinien zapisać coś jeśli będzie wiedzieć jaka przyczyna. Nie gwarantuje że to Ci pomoże skoro nie ustaliłaś przyczyny do końca a już zaczęłaś coś brać czy wcierać ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI