Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam___

Panowie, którzy piszą, że po porodzie ich kobiety nie są takie jak dawniej..

Polecane posty

Gość waniliaPyszna
mi po porodzie zostalo 3kg wiecej tylko, nosze rozm 40, a moj maz powiedzial ze mam ladniejsze cycki teraz niz przed ciaza:D u nas nic sie nie zmienilo.

sorry ale nie wiem co wy miałyście za porody naturalne ja miałam dwa, moja przyjaciółka tez dwa i ani ona ani ja nie narzekamy na seks nasi mężowie też nie przecież to widać jak facet pożąda kobietę tego nie da się oszukać

Gość oże to tylko ...
złośliwy przytyk znajomej, hmm? nie masz potwierdzenia czy to prawda, bo nie porozmawiałaś z mężem ... trochę bezczelnie powiedziała ta twoja znajoma :O zupełnie jakby chciała ci dopiec.. a ja rodziłam naturalnie, lekarz po nacięciu tak mnie pięknie zszył, że teraz jestem rzeczywiście ciaśniejsza i mam dużo więcej przyjemności z seksu :) a czytałam też, że ponoś większość kobiet, które miały poród taki i taki , mówi że 3 poród wybrałyby jednak naturalny :) no i wyczytałam jeszcze ,że większość dzieci urodzonych przez cc ma problemy z oddechem , płucami i oskrzelami, że 70% !!! dzieci na oddziałach immunologicznych to dzieci z CC :( bo gdy dziecko się rodzi naturalnie, to przy okazji ucisk wypompowuje z ich oskrzeli i układu oddeechowego wody i płyny ... więc coś w tym jest :)

Gość a co ma miłość do tego
Podejrzewam, że najczęściej sytuacja wygląda tak jak u spycholożki. Facet nie unika seksu, bo dalej kocha i pożąda swoją kobietę i cieszy się z bliskości. Ale przyjemności już takiej nie ma. U spycholożki zwierzył się kumplom (wyjątkowe świństwo swoją drogą), więc się dowiedziała. Większość kobiet się nie dowiaduje. Także argument, że facet nie unika seksu, to żaden argument. Ktoś tu zauważył też kompletnie niezrozumienie, że dbanie o swoją seksualność i intymność, to nie pragnienie, by zatrzymać faceta cipą :O Ja sama dużą wagę przywiązuję do siebie jako istoty seksualnej. Ale widać spora część kobiet nie jest w stanie tego pojąć.

Gość o retyyyyyy.....
Ja wybralam cc naprawde nie tylko dlatego ze jest ryzyko ze pochwa pozostane luzniejsza. Pekniecie pochwy 3 lub 4 stopnia, nierzadko powoduje w okresie menopauzy sprzyja opadaniu narzadow rodnych kiedy tkanki ulegaja naturalnymu osłabieniu. Sa to bardzo przykre sprawy. Mojej mamie z tego powodu usunieto macice. Rowniez to biora kobiety pod uwage. Poza tym cytuje: ''badania opublikowane w Stanach pokazują ze w 80 % poródow uszkadzany jest mięsień tzw. zwieracz odpowiedzialny za trzymanie kału - moze po porodzie być to jawne uszodzenie, dajace objawy w postaci nietrzymania kału lub gazów, albo takie, które nie daje objawów ale jest (stwierdzano je badniem USG) i odezwie sie po latach''

Gość jak zwykle znalazly sie laski
Musztarda "Te co rodziły przez cc mówią prawdę, ale te, które siłami natury, oszukują same siebie i innych." WLASNIE!!! Musztardo, tu nie ma z kim dyskutowac, one sie upra i nawet innej opcji ich umysl nie przyjmuje. Wedlug nich jest TYLKO I WYLACZNIE jak one mysla i kropka. Jak zywkle. Nie ma co sie stresowac, bo to jak walka z wiatrakami...Niektorzy ludzie juz tak ograniczeni sa i bede i nic tego nie zmienie! p.s. Zanim wrzucicie mnie do worka z wiadrzycami to informacja dla was, ze ja nie mam jeszcze dzieci, a wiec nigdy nie rodzilam! Smiesza mnie tylko ludzie, ktorzy zawsze zakladaja, ze tylko oni maja racje i nawet innej mozliwosci nie sa w stanie rozpatrzec.

Gość a co ma miłość do tego
"wyczytałam jeszcze ,że większość dzieci urodzonych przez cc ma problemy z oddechem , płucami i oskrzelami, że 70% !!! dzieci na oddziałach immunologicznych to dzieci z CC bo gdy dziecko się rodzi naturalnie, to przy okazji ucisk wypompowuje z ich oskrzeli i układu oddeechowego wody i płyny ... więc coś w tym jest" To dużo wyczytałaś, bardzo ładnie ;) A o zagrożeniach i traumie, jaką przeżywa dziecko przy sn też poczytałaś? Nie? To szkoda :) A orgazmy mam już teraz i nie potrzebuję masakry porodowej, żeby je mieć :) Jałowy spór 🖐️

Gość a ktora sie do tego przyzna
że ma problemy z trzymaniem kału musztardo?:P

Gość jestem dzieckiem CC
i sama zamierzam urodzić tą metodą.;)

"Podejrzewam, że najczęściej sytuacja wygląda tak jak u spycholożki. Facet nie unika seksu, bo dalej kocha i pożąda swoją kobietę i cieszy się z bliskości. Ale przyjemności już takiej nie ma" widzę że ty lepiej wiesz niż ja jaką mój mąż ma przyjemność z seksu to jest naprawde żałosne

Gość skoro kobiety czesto udaja
orgazm to i faceci udają, ze wszystko jest super, nie ma luzu itp.:p

Gość nie chodzi o udawanie
wytrysku:o tylko o to ,że dalej jest niby ciasno itp.:O

Gość **rzygi**
a ja nawiąże do tematu :) skoro facet tak mówi o swojej ukochanej kobiecie jest po prostu załosny. Powinien szanować i kochać kobietę taką jaką jest i cieszyć swoją tępą pałę że kobieta zdecydowała się dać mu dziecko straszliwie cierpiąc przy tym itd... no ale cóż, są jeszcze prawdziwi mężczyźni tak samo jak i tępe chuje ... ;] za wulgaryzmy sorki ;]

Gość skoro kobiety czesto udaja
emilcia umiesz czytac ze zrozumieniem? :O

Gość ojejciu
myśląc waszym sposobem....tzn,ze dla faceta i jego przyjemnosci mam zrezygnowac z porodu sn,zeby nie byc luzniejsza i zeby nie poszukal sobie kochanki po cc? bezsens.... jesli kochanek do doopy to ani cc nie pomoze seks i taik bedzie do niczego

Gość jessy28
W sumie co to za matka, która nie umie wydać na świat swojego dziecka tak to może napisać tylko głupia krowa rozpłodowa, ktora mysli ze jak darła sie na pol szpitala i świeciła cipą przed ludzmi to powinni ją beatyfikowac.

Gość **rzygi**
zgadzam się z osobą powyżej ;] faceci czasem myślą chujami itylko żeby wsadzić chuja w ciasną cipę bo jak jest inaczej to ojeju koniec świata ... yhh

wytrysk u faceta następuje po tym jak jest mu dobrze :) tak jak byś nie wiedziała to wyjaśniam a jesli facetowi nie jest dobrze do wytrysku nie dojdzie zapamiętaj :)

Gość **rzygi**
tzn zgadzam się z ojejciu :)

Gość wielu kobietom zdarzało
sie udawać orgazm, bo po prostu kochaja swojego faceta. Tak samo i faceci nie powiedza swoim partnerkom, ze cos tam "luźno" bo je zwyczajnie kochają i nie chcą ich urazić. Ale tak czy siak problem istnieje!

Gość jessy28
Dziwne, że te, które rodziły sn jakoś nikogo nie obrażają i nie używają chamskich epitetów. potem ta sama kulturalna pani pisze W dupie mam Twoje zdanie, możesz dla mnie nawet przez pączkowanie się rozmnażać, rozdwojenie jaźni czy co? żalosne w kazdym razie.

a jesli czuje luzy to nie jest mu przyjemnie :) ja umiem czytac ze zrozumieniem ale widac ze ty nie bardzo :)

Gość a co wy w kólko o tych
facetach? czesto to wlasnei kobiety po porodzie nie odczuwają takiej przyjemnosci bo same czują że maja za luźno w pochwie.

Gość jessy28
A jeśli chodzi o moją pochwę..... kogo do kurwy obchodzi twoja smierdząca cipa, był topic gdzie faceci pisali co o tym sądzą i prawda boli zawsze, bronić sie masz prawo, tylko kto ci uwierzy:D

Gość cos w tym musi byc skoro
coraz wiecej kobiet decyduje sie na plastykę pochwy. Wiec nie wmawiajcie innym, ze kobieta po porodzie jest tam taka sama jak i przed. pewnie zdarzaja sie takie przypadki ale większość juz nie jest taka sama.

o ludzie, co za dyskusja, zaraz będziecie nożami rzucać w siebie, w obronie swojej ciasności ;) a tak na serio, to znam dziewczyny, które nigdy w ciąży nie były a nazywane są wiadrami, znam też kobiety po prorodzie naturalnym i żeby być ciasniejszą to zaciskają mięśnie - jest im przyjemniej i partnerowi również :)

Gość jessy28
to ze ci bachor cipskiem wyszedł to naprawde godne podziwu, naprawde gratuluje i bądz dobrej mysli z ta beatyfikacją.