Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuu

Obudziłam się CHORA !! Jak nie zarazić synka ?????

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuu

Obudziłam się z katarem i mam taki suchy, duszący mnie kaszel, boli mnie też trochę głowa! Mam 7m-cy syna. Jak go nie zarazić ? :(:(

Gość maseczka na buzię
też tak kiedyś miałam .... chodziłam w maseczce ciągle i ... nie zaraziłam dziecka :)

Gość uuuuuuuuuuu
Do tego mam gorączkę 38 stopni !! Mam już taką maseczkę, mąż kupił w aptece, cały czas mam to nosić ?? Gorąco w tym :D Najgorsze, że mamy jeden pokoj, synek razem z Nami. Wracam do łóżka, potem przeczytam odp.

nie mam dziecka, o czym wolę napisać i to zaznaczyć, natomiast moja siostra rozchorowała się,gdy jej synek miał 2 miesiące- też chodziła w maseczce i nie karmiła piersią, a bebilonem, małemu na szczęście nic nie było możesz zadzwonić do lekarza i zapytać, albo wysłać maila- jest sporo stron z bezpłatnymi poradami medycznymi

Gość waria
Jak jest się chorą to można karmic piersią absolutnie na pewno!!!!!!to bzdura żeby odstawic dziecko od piersi i dodatkowo je stresowac!!A oprócz tego moja droga autorko staraj się jak najdalej przebywac od dziecka na pewno go nie całuj niech ktoś inny się w tym czasie nim zajmie ,jeśli to możliwe oczywiście np wyjdzie na spacer.Moje dziecko ma już teraz 3 lata ale jak miała 8 miesięcy to też byłam mocno przeziębiona a małej nic się nie stało.pozdrawiam

Gość waria
Oprócz tego bardzo polecam leki homeopatyczne sama stosowałam w czasie ciąży i karmienia i używam ich do dziś.