Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna83

czuję się odtrącana

Polecane posty

Gość smutna83

6 miesięcy temu na symaptii poznałam pewnego mężczyznę.Od początku przypadliśmy sobie do gustu i bardzo szybko wyznał mi,że mnie kocha. Ja też się w nim zakochałam od pierwszego spojrzenia. Spędzaliśmy ze sobą każdą wolną chwilę. Mówił,że mnie kocha,ze pasujemy do siebie,że nie sądził,że coś takiego mu się jeszcze przytrafi. Oboje byliśmy w 7 niebie.Czułam,że jestem dla niego najważniejsza. Przedstawił mnie swojej rodzinie i za każdym razem chwalił się przed znajomymi,że znalazł szczęście. Od miesiąca czyli od kiedy zmienił pracę na bardzo absorbującą czas zaczął mieć dla mnie mniej czasu i ja to rozumiem. Cierpliwie czekałam kiedy będzie wolny,żeby się z nim zobaczyć,ale te spotkania były już troche inne. Nie był tryskającym humorem człowiekiem jakim go poznałam,ale tłumaczyłam to( i on tez) zmęczeniem.Problem w tym,że nie był już też taki czyły jak kiedyś.Zaczęłam myśleś,że może kogoś poznał,ale mówi,ze nie ma nikogo na boku ani na oku,że z nikim się nie spotyka za moimi plecami.Nigdy mnie nie okłamał i nie wydarzyło się nic takiego co mogłoby nas rozdzielić. Mówi,ze nigdy tak nie zapieprzał w pracy i że stres go zminia,ale nadal chce być ze mną i mnie kocha. Już nie wiem co mam o tym myślec...

może tak być ze stres ma wpływ na Wasz zwiazek... moze zrob mu jakas mila niespodzianke zeby zapomnial o codziennosci, np. jakas romantyczna kolacja.musisz sprawic zeby przy Tobie wypoczal po ciezkim tygodniu pracy, zeby zapomnial...

Gość może stres a może i nie
przecież żaden facet nigdy nie przyzna ci sie , że jest ktoś inny dowiesz sie jak zupełnie przestanie mieć czas a potem zwyczajnie zniknie

Gość smutna83
próbuje wszystko wyjaśnić i staram się mieć z nim kontakt,ale nie chce się też narzucać może już mu na mnie nie zalezy? tylko czy człowiek może przestać kochać z dnia na dzień? jeszcze wczoraj mówił,że mnie kocha

Gość kassssia
sprobuj moze mu tak obciagnac,aby mu zylka w oku pekla,ja tak zrobilam i mi pomoglo. pozdrawiam wszystkich.

Gość smutna83
odkryłam,że znowu ma aktywne konto na sympatii :( jestem przerażona,bo to chyba znaczy,że szuka kogos na moje miejsce nie wiem co mam robić

Gość okta n
Nie wiesz co masz zrobic ? Kup mu prezent i podziekuj za to ze cie zdradza.

Gość dla chcącego nic trudnego
rzuc go za nim on to zrobi. Może przejrzy na oczy :)

ja mam na fotce i to wcale nie oznacza ze kogos szukam...moze po prostu w Wasze zycie weszla rytyna, ciagle robicie to samo.... zaskocz go czyms, wyjdzcie gdzies.

Gość smutna83
nie wiem jak mam bez niego żyć,jest dla mnie jak powietrze,oddałam mu całą siebie,tak mu wierzyłam,miałam plany i okazuje się być takim samym dupkiem jakich spotkałam wczesniej

ja mam na fotce i to wcale nie oznacza ze kogos szukam...moze po prostu w Wasze zycie weszla rytyna, ciagle robicie to samo.... zaskocz go czyms, wyjdzcie gdzies.

Gość smutna83
ale dlaczego teraz je uaktywnił i jeszcze napisał tam tak: "znalazłem swoje miejsce na ziemi,może znajde Ciebie..."

Gość okta n
Lekcja 1 nigdy nie dawaj calej siebie.

Gość smutna83
wcześniej nawiązał kilka znajomości przez tę stronę i mi o tym powiedział,nie miałam nic przeciwko jego znajomym,nie zamierzałam nigdy mówić mu z kim ma się przyjaźnić a z kim nie,ale ten wpis....mnie dobił

a nie mozesz go po prostu o to zapytac?faktycznie, ten wpis nie jest w porzadku...i wymaga wyjasnien z jego strony...moze niech zateskni za Toba?nie narzucaj sie...

Gość okta n
Bedzie kolejna, ktora straci wiare w milosc, bo jej byly okazal sie chujem. I tak do usranej smierci. Pozniej nie mozna znalezc nikogo normalnego, bo albo sa ci ktorzy dymaja, albo ci ktorzy zostali wydymani.

Gość smutna83
pytałam co się dzieje,ale tłumaczy wszystko pracą a o sympatii na razie nic nie wspominałam,zrobie to jak się w końcu zobaczymy powiem mu co czuje i jak to wygląda z mojej strony,zapytam wprost czego chce i dlaczego znowu ma to konto i dlaczego tak napisał

Gość smutna83
mamy spotkać się jutro,ale chyba do tego czasu oszalaje

Gość wiesz u mnie to byl
1 krok do konca ,pozniej wyrwal nowa dupe z takiego portalu i heja

Gość okta n
No tak moze jak nie poznal jeszcze nikogo to jeszcze troche z toba pobedzie jak na to pozwolisz.

Gość smutna83
on jest osobą towarzyską,która ma mnóstwo znajomych nawet z drugiego końca Polski,przyjaźni się z wieloma kobietami i mimo tego przez ostatnie 3 lata był sam,rzadko umawiał się na randki,ale nie znalazł nikogo,dopiero między nami zaiskrzyło,a teraz robi wszystko by to zniszczyć

Gość okta n
Zostaw tego chuja. W koncu trafisz na kogos normalnego.

Gość smutna83
po tych poprzednich to on wydawał się najnormalniejszym facetem pod słońcem a jednocześnie takim niebanalnym dziękuje wam za wypowiedzi