Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym slub

chcialabym slub brac we wrzesniu 2009

Polecane posty

Gość chcialabym slub

czy moge jeszcze wszystko pozalatwaic? nie oczekuje wielkiego wesela, ale zastanawiam sie zczy zdaze z sala, suknia, kosciolem wszystko pozaltawiac.....

masz 3 miesiace..zarezerwuj kosciol..sale moze jeszcze jakas mala znajdziesz...idz do urzedu sukienke mozesz uzywana znalezc bo uszyc nie wiem czy zdaza;) ale moi znajomi wszystko w miecha zalatwili:) dasz rade:))

Gość chcialabym slub
dzieki za wsparcie:)

Gość urzędnki z powołania
to zależy czy to miasto czy wies, w mięście sale sie rezerwuje z duuuużym wyprzedzeniem

dasz rade, tylko musicie sie dobrze zorganizowac, my rowniez na wszystko mielismy 3 miesiace i super sie udalo wszystko. wiec do roboty! :)

pomyśl nad ślubem w inny dzień tygodnia niż sobota. może piątek? wtedy będziesz mieć więcej wolnych terminów, także w kościele.

Gość chcialabym slub
o, to jest dobry pomysl

sama mam taki plan, ale dopiero na przyszły rok. bo czekam na zaręczyny hehe, pozwodzenia

sama mam taki plan, ale dopiero na przyszły rok. bo czekam na zaręczyny hehe, pozwodzenia

poza tym w piatek wszystko tansze jest:) ale musialabys juz miec liste gosci i zamawiac zaproszenia i miesiac przed przynajmniej je wyslac zeby ludzie urlop zaplanowali:)

Gość nie ma co się załamywać
my mamy miesiąc i zamierzamy się wyrobić i wszystko wskazuje na to że się da - ślub będzie w piątek :) można wybierać i przebierać. Co do sukni, to lisa ferrera teraz ma wyprzedaż pięknych sukienek z magazynu - są nowe, nieprzymierzane nigdy, widocznie ktoś zamówił i zrezygnował. Sukienki piękne w atrakcyjnej cenie dostępne od ręki. http://www.lisaferrera.pl/information.php?osCsid=6afe0ba789ba156e9df1d2bd5da561a4&info_id=25 jeśli chodzi o załatwianie różnych spraw, to zajrzyj tu http://www.planowaniewesela.pl/warto_wiedziec/slub_konkordatowy.html Z jakiego miasta jesteś?

Gość chcialabym slub
z Torunia...

Gość slubwewrzesniu
Hej dziewczyny troche mnie pocieszyłyście bo ja też chciałabym sie wyrobic jeszcze w tym roku, najlepiej we wrześniu, a jeszcze nie rozpoczęłam przygotowań. Czy w Warszawie też powinnam dać radę załatwić wszystko w 3 miesiące? Czy tu w piątki też łatwiej jest zarezerwować restaurację (na bardziej obiad/bankiet niż typowe wesele) i termin w USC? (chciaąłbym na Starówce...)

termin w USC trzeba ustalic przynajmniej z miesiecznym uprzedzeniem :) a co do Wawy to musza sie Wawianki wypowiadac:) musialabys zaczac szukac lokalu..to sie dowiesz czy cos jeszcze da sie zrobic:)

Gość trzeba zacząć od szukania
sali, jezeli mamy zamiar robic wesele. Duzo widzialam ogloszen: odstąpie salę. Potem zaklepać datę iu księdza-najmniejszy problem, zawsze wciśnie na jakąś godzinę,jak nie w twojej parafii to u narzeczonego lub w innej, potem znaleźć resztę. da się.

no poszperaj:) no i napisz jak to widzisz...jesli nie chcesz hucznego wesela to poszukaj po restauracjach...poszukaj czy ktos chce cos odstapic czy nie...no i poszukaj piatku..dyspense dostaniesz;) wszystko tansze:)

Gość chcialabym slub
mamy termin! na wrzesien, w kosciele sie juz zapisalismy i dizs jedziemy obejrzec sale,sa przynajmniej dwie do wyboru w tym dniu, w sobote wiec nie bedzie tak zle jak myslalam;)