Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka9

mąż się ze mną nie kocha

Polecane posty

Gość truskaweczka9

Mój mąż uprawia ze mną sex średnio raz w miesiącu. Jesteśmy miesiąc po ślubie i do tej pory nie skonsumowaliśmy naszego związku. Błagam, pomóżcie, bo ja już nie wiem co mam robić i myśleć! Jestem załamana.

Gość Mąż urzedniczki
no to sama jestes sobie winna trzeba było sprawdzic przed ślubem jaki jest w łózku a nie teraz biadolić

Gość truskaweczka9
Podobno ma jakąś kochankę na boku, ale ja w to nie wierzę. W koncu mi ślubował, prawda ?

Gość ale piszesz bzdury
Pomyśl nim coś napiszesz Kochacie się raz w miesiącu ale do tej pory nie skonsumowaliście związku to jak się kcohacie i to jeszcze raz w miesiącu jak jesteście miesiąc po ślubie? Sama sobie na każdym kroku przeczysz idiotko

Gość ale piszesz bzdury
skoro nie chciał przed śłubem to jużpowinno ci to dac do zrozumienia że coś nie tak Jaki facet nie chce seksu przed ślubem? Tylko taki z korym jest cos nie tak

Gość wibrator do ręki i heja
:classic_cool:

Gość truskaweczka9
Mąż nie ma samochodu i nie chce, bo mówi że mozna chodzić na pieszo albo rowerem

Widze, że sami mądrzy ludzie są na moim forum. Dziękuje, moze wyżyjcie się skacząc ze spadachronem, a nie na mnie? Ja mam poważny problem! Do osoby, która nazwała mnie idiotką, nie skonsumowaliśmy związku po ślubie tzn., że od momentu zawarcia ślubu się jeszcze nie kochaliśmy, a wcześniej robiliśmy to, ale przeważnie raz w miesiącu. Teraz rozumiesz, jebnieta kretynko? Czy Ci to na czole markerem napisać. Jak masz zamiar kogoś obrazać to popatrz w lustro, tam znajdziesz godnego siebie rozmówcę.

I coś do debila, który się pode mnie podszywa! Jak Ci się nudzi i już koniecznie chcesz udawać kogoś kim nie jesteś, to najpierw naucz się pisać po polsku. A później zabieraj głos.

Gość kokoriko
czy Twoj maz bierze sterydy anaboliczne? zazwyczaj makabrycznie obnizaja libido a czasem trzeba 2 lata leczyc sie z impotencji

Gość truskaweczka9.
Mój mąz bierze regularnie Rispolept i Spiritus Medicus

Gość truskaweczka9.
a ja jestem nienormalna chora psychicznie itp itd.

Gość kokoriko
zajebisty podszyw xD zwlaszcza pomysl z psychotropami dla schizofrenikow ;]

Co zablokowałam nicka, to na złość wstawiłeś/łaś kropke na koniec? To Ci się udało, matołku. Hahaha.

Gość truskaweczka9.
ostatni jak za duzo wypilam % to zasnelam i zesikalam sie w majtki

Gość truskaweczka9.
mam podwojna osobowosc

kokoriko, on nie bierze sterydów itp., ale za to kupuje na internecie jakieś odżywki białkowe i witaminy z olimpa. Dużo ćwiczy, squash, piłka nożna, koszykówka, siłownia i w zimie narty. W lecie nurkujemy, ale to raczej nie sport siłowy.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tfuj monsz jest pedałem napewno, sprubój mó nastawic odbytnice i zapytaj sie czy nie chce cie posónonc tam ze spóstem żecz jasna

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jak odmówi tp psychol jak zechce to pedał

Gość WACŁAW WSTAŃ
widocznie jestes dla niego nie atrakcyjna i mu nie staje na twoj widok... napewno mial jakis interes aby wziasc z toba slub

Gość malutkaaka
mój sie kocha ze mna codziennie, jak chcesz to ci go wyporzycze za drobna odpłata, mamy dołek finansowy:(

Gość kokoriko
Twoj maz niech poczyta artykuly o odzywkach bialkowach i ich zwiazku ze sterydami. W takich mieszankach w większości występują sterydy, a zwłaszcza, gdy kupujemy w internecie albo nawet w sklepie z odżywkami. To juz stara bolaczka systemu, ktory probuje z tym walczyc. Nie przejmuj sie, prawdopodobnie bardzo niskie libido Twojego meza wynika z zazywania sterydow, co jest bardzo czestym skutkiem ubocznym albo bierze te odzywki juz tak dlugo, ze ciezko mu osiagnac wzwod i boi sie z Toba wspolzyc.

Gość 04589-
wyszłaś za faceta, mimo tego że kochał się z tobą tylko raz w miesiącu? :o

Gość twoj temat jest glupii
sama jestes sobie winna wczesniej ci to nie przeszkadzalo ze łaskawie robi to z toba raz w miesiacu znadz sobie kochanka\

Gość kobietki
ile jeszcze dzis takich tematow zalozysz? wyszlas za faceta, ktory nigdy nie byl zainteresowany seksualna strona waszego zwiazku. tobie to przeszkaszalo, a mimo to wyszlas za niego. sama sobie jestes winna. a z tego co piszesz wynika, ze twoj facet albo ma powazne problemy zdrowotne/psychiczne albo jest gejem. stawiam na to drugie.

Gość jaga333
i ty i on macie problemy zdrowotne ... i umysłowe słuchaj ... a może ty masz sporo hajsu ... albo twoi starzy - no no na cholere twojemu chłopu sex z tobą ????

Nie spodziewałam się, że na tych forach siedzą same pierdolnięte i niedorozwiniete osoby, których ulubionym zajęciem jest mieszanie kogoś z błotem!!! Słuchajcie debile - WYSZŁAM ZA NIEGO, BO GO KOCHAM, A POZA SEXEM WSZYSTKO JEST SUPER!!!! Pierwszy i ostatni raz weszłam na jakiekolwiek forum. Zrobiłam straszny błąd. Poza tym, chciałam jakiejś porady, co mogłabym zrobić. NIE PISAŁAM PO TO, ŻEBY SIĘ WYŻALIĆ! DZIĘKUJE!!!

Gość a ta Małgosia
ej, fajna ta dyskusja :-D :-D