Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieczka3000

upominek z zagranicznej wycieczki

Polecane posty

Gość wycieczka3000

czy nadal w dobrym tonie jest zakup drobnego upominku lub wysłanie widokówki z zagranicznej wycieczki? :) Pytam sie gdyż my z mężem to praktykujemy i każdy z najbliższej rodzinki otrzymuje od nas prezencik z wyjazdu. Natomiast jestem rozczarowana moja szwagierką ktora była w Turcji i niesttety calkowicie zapomniała o swym bratu. Przekro nam było :( Jak uważacie?

Gość niedoukiojniedouki
"O swoim bracie". Zapomniałaś co mówiła pani na polskim w podstawówce....

Gość wycieczka3000
zapomniałam, zapomniałam przepraszam za błędy :) ale wracając do tematu...

Gość zdecydowanieweeee
wszystko zalezy od tego który jest na wycieczce, teraz wiesz, ze nastepnym razem nie warto bratu kupowac u[pominków... albo postepuj po swojemu nadal, ale nie licz na to,z e inni będą robic tak jak TY. mam podobna sytuacje w rodzinie i my z mężem zazwyczaj kupujemy coś, a jak bliscy tego nie robią to tylko sobie szkodzą, bo tracą w naszych oczach...wydaje sie wtedy,z e nie są wdzieczni i natepnym razem nie dostają nic, albo cos, co my akurat dostaliśmy gratis :D

Gość nie każdy dostrzega problem
zastanów się czy Ty kupujesz prezenty z wakcaji po to by zrobić komuś przyjemność czy po to by inni się potem Tobie rewanżowali.... szczera odpowiedź na to pytanie pomoże Ci zrozumieć swoje uczucia ;-)

Gość wycieczka3000
zdecydowanie aby sprawic najbliższym małą przyjemność. Chyba każdy lubi otrzymywać szczere podarunki.