Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka zolnierza

Wasza opinia o zlonierzach

Polecane posty

Ty chyba wogole niewiesz co znaczy miec męza albo chłopaka zołnierza a uswiadamiasz tutaj jak powinno sie robic i zachowywac w takim związku. I zapewne niewiesz jakie to uczucie jak twoj facet wyjezdza na misje do niebezpiecznego afganistanu i niewiesz czy jeszcze go wogole zobaczysz!

Gość ŻonaŻołnierza
Czepiacie się żołnierzy że piją to jakiś wytarty stereotyp bo piją wszyscy tylko tego nikt nie chce zauważyć jak żołnierz to od razu pijak bzdura mój mąż jest żołnierzem i to cudowny człowiek ma co prawda swoje zasady ale to już taka praca właśnie jest na misji w Afganistanie bo co jak co nie piszcie bredni że wam na tej kasie nie zależy co tam zarabiają bo napewno nie uwierze a jeśli boicie się ze po wyjeździe na misję wasze związki sie rozpadna to może zakonczcie je od razu bo przyszłości one nie mają

Gość filomona
Żołnierze to banda nierobów w życiu im nic nie wyszło to poszli do armii siedzą 8 godzin pierdzą w stołek i myślą że są zajebiści i w dodatku wyżej srają niż dupę mają NIEROBY - żołnierze

Gość gość
Odświeżam temat. Macie jakies aktualne spostrzeżenia na ten temat z wojskowymi w domu? Poradźcie czy wchodzić w ten związek czy nie.

Gość drummmon
Temat stary ale może warto by go odnowić. Ja od miesiąca spotykam się z zawodowym żołnierzem. Kilka rzeczy muszę potwierdzić, które tutaj przeczytałam. Alkoholizm. Może teraz na etapie, którym jestem jest zbyt wcześnie by to stwierdzić ale przytoczę jego słowa: "6 piw to dla mnie nic", ogólnie piwo pije kiedy tylko jest w domu. Druga rzecz. - Łóżko. Petarda.

Gość stray muse
Odswiezam temat! Chetnie poczytam jakies nowe o posty o zwiazkach z zolnierzami...Jak znajde toche wiecej czasu napisze o moich spostrzezeniach po znajomosci z Kapitanem wojska naszego zachodniego sasiada.