Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtsluj so

Czy wasi znajomi mimo ze sa dorosli daja dziecinne opisy na gadu gadu??

Polecane posty

Gość wtsluj so

Takie ktore cos sugeruja? Daja je specjalnie zeby sie pochwalic przez znajomymi ktorych maja na liscie znajomych? U mnie non stop ktos sie chwali w opisach. To autem to jakas wycieczka. A ludzie ci maja po 25 lat. Teraz kolega ma opis: auto odebrane :):):):)

Gość wielbiciel potargranych
ja mam piosenki polskie w opisach ;) nie piszę w stylu : Za 10 min sram , śpię , trzepie kapucyna , jadłem kiełbachę

Gość eee ten teges
A co widzisz dziecinnego w opisie "auto odebrane"?

Ja rozumiem o co chodzi bo to takie gówniane ,jak zdjęcie swojego samochodu na N-K :D

Gość nie jestem rasistą ale...
Używanie gówna jakim jest gadu-gadu przez dorosłą osobę już świadczy o zdziecinnieniu takiego osobnika. Są inne lepsze protokoły i komunikatory. A po drugie komunikator internetowy służy do komunikacji a nie do ustawiania sobie idiotycznych opisów.

Gość jjkjjkjjjkkj
też mnie wqrwiają, starzy, a pitolą: Misiu, słodziusiu, kiciusiu kocham się bomblusiu - RZYGAM albo 6.30 wyjazd do Rzymu - trza się w końcu na gg pochwalić, nie? albo "Sesja.Hurra! Znowu 5 "- facet 24 letni tak napisał Słabo mi się robi jak czasami to czytam...

Gość olawarszawa
Rowniez nie lubie jak ktos daje opisy prywatne. Po prostu smieszy mnie to bardzo. Sama nie daje zadnych opisow.

GG to dobra forma komunikacji ;) nie przesadzajmy , ale takie dziecinne chwalenie się to nic dobrego.

Gość misia9319
jesteście nienormalni, moja mam ma 39 lat i ona i jej znajomi też dają opisy na gg i to nieraz bardzo fajne. mnie to nie pszeszkadza

Mi się najbardziej niedobrze robi jak widzę opisy typu \"Misiaczku, przy Tobie czuję się taka szczęśliwa!\" To jest takie puste .. robienie wszystkiego na pokaz jaka to ona nie jest szczęśliwa. Albo opisy typu, że wszystko jest wspaniałe i jestem szczęśliwa tylko dla tego, żeby komuś na złość zrobić, że ta osoba wspaniale czuje się sama, chociaż tak naprawdę nie jest.

Gość nie jestem rasistą ale...
A co takiego dobrego je w komunikacji za pomocą GG? Są inne jeszcze protokoły komunikacyjne niż GG. Ja i moi znajomi komunikujemy się za pomocą Jabbera. Jest dużo lepszy od GG i jest otwartym protokołem.

Gość miro zastanow sie chlopie
no zgadzam sie, moim znajomi tez konie po 25 a opisy typu gotuje pomidorowke:O

Gość rowerek pan rowe
No tak jest. Ludzie pisza takie opisy zeby ci bylo smiutno. Ze im sie lepiej powodzi, chca zebys to wiedziala ze im dobrze i ze oni maja lepiej niz ty. Wszytsko robia to dlatego zeby inni mieli dola ze im sie tak nie powodzi.

no juz nie przesadzajcie.jak ktos sobie ustawia opisy moze i dziecinne to na pewno nie celem zdolowania wszystkich znajomych...

Gość moze na allegro
dlatego ja wyłączyłam opcję pokazywania opisów i teraz mogą sobie pisać co chcą, ale ja tego czytać nie musze :P Miałam taką jedna co cięgle pisała jaka to ona jest szczęśliwa, ile piątek dostała i gdzie teraz jedzie na wakacje

haha... przypomniały mi się te badania przeprowadzone bodajże w USA. Pytanie było takie, że "Masz dwie opcje. Możesz dostać super auto twoich marzeń pod warunkiem, że sąsiad będzie miał lepszy i droższy wóz. Lub druga opcja, że dostaniesz normalny wóz ale sąsiad będzie miał gorszy albo w ogóle nie będzie miał. Większość jak się można domyśleć wybierała 2 opcję" Ludzie się nigdy nie będą się cieszyć jak ktoś ma lepiej od nas :)

zasadniczo nie ma co stękać i narzekać a te opisy to przecież nie koniec świata, z tym że obrazują pewien zły kierunek , zamiast naprawiam samochód to odbieram samochód z naprawy :classic_cool:

dla mnie Sąsiad może mieć porsche 911 GT i ferrari 430 mi wystarczy VW Garbus ;)

woel "odebralem auto"niz glupie rymowanki w stylu: "slonce swieci,droga rowna,zuczek toczy kulke z gowna" czy "zgadnij co robie zamykam oczka i mysle o tobie".i to pisza ludzie kolo 30.zenada

Gość autorka chyba nie ma
wiekszych problemow :O a w koncu to jej zjaomi, ktorych sama sobie wybrala a teraz ma niby problem:O

Gość mariettttttaaa
Dla mnie GG ,to tylko i WYŁĄCZNIE sposób komunikacji.Jak widzę opisy typu,,Kocham Cię Kruszynko:*'', ,,Kocham Cię Mój Skarbeczku,oh oh''o chyba z 20 buziaczków,to aż mnie mdli :/.Kurczę,wg mnie sfera uczuć jest prywatną sprawą,a już napewno wyznawanie sobie Miłości powinno odbywać się w 4 oczy,czy chociażby przez napisanie smsa,a nie na gg,na forum,żeby wszyscy to wiedzieli :/.Przez takie coś słowa ,,Kocham Cię''tracą swoją wartość,bo są puszczane na lewo i prawo.Co najlepsze(w przypadku moich znajomych,co mają po 23-28 lat)-takie opisy dają ci,którzy co jakiś czas zmieniają partnerów,ale oczywiście każdemu piszą,,Na zawsze Razem,tylko Ty,Kocham Cię''itd.itd...Pf,dziecinada i głupota nie zna granic !!

uważam że kontakty damsko męskie lepiej załatwiać w cztery oczy bo można sobie potrzymać za kolano a przez sms to gówno można.

Gość cudowna_wenus1111
a ja bym się z wami kłociła. Używam tego komunikatora i gdy wychodzę np zostawiam informacje gdzie mnie można szukać, albo nawet 'kocham Cię' mój facet wchodząc w pracy na swoje gg myśle ze bardzo dobrze się z tym czuje :) W dodatku że "auto odebrane " wcale nie znaczy że tezn opis jest dziecinny, każdy się chce podzielić własnym szcześciem, chce pokazać ze mu się coś udało, cos zdobył. Myśle że wy jesteście zakompleksieni i ograniczeni troche w sferze internetu.. po 2 każdy robi to na co ma ochote, robi taki opis jaki chce.. to nie jest ograniczone tylko do lakonicznych inormacji. Opisy są po to tworzone. Teraz jak kolega zrobił opis że autko odebrane, będziesz kiedyś potrzebował pomocy eby ktoś po Ciebie przyjechał podwiozł itd.. wiesz do kogo dzwonić :) A jesli chodzi o dziecinne opisy to uważam że takie są ale typu" "...On Się We MnIe ZaKoChAŁ, A Ja DoJrZeWaM Do JeGo MiłoŚci..." itd :) albo użalanie się nad sobą typu "jestem beznadziejny;(((((((((((((((" - chcąc wzbudzić współczucie w innch.

Gość cudowna_wenus1111
Co wy gadacie.. sfera uczuc w 4 oczy balbalblablabla.. ?? Nie chcesz, nie czytaj :) A myśle że każdy kto ma drugą połowke jest jej całym światem a ona jemu .. I to nie chodzi o to że oni wyrazaja uczucia na gg a potem tej miłości "nie ma " .. ta miłość znajduje sie wszedzie i wypełnia każdy dzień , chwile- To dlaczego na GG ma jej nei być? :) odpowiedz bardzo prosta - bo możecie w sumie jej zazdrościc pisząc potem tutaj.. że te opisy są po to BY ZDOŁOWAĆ innych.. może i niektórzy się dołując o by było myśle bardzo głupie .. Ale napewno to nie jest celem.. ;o że tak powiem - mam w d*pie to co inni myślą czy są zadowoleni czy zdłowani :) ale bardzo bym sie cieszyła gdyby inni akcepttowali moje szczescie i cieszyli się ze mną.. aja z nimi.

Gość mariettttttaaa
No dokładnie,ale z dwojga to już chyba lepszy ten sms,niż wyznanie Miłości w opisie gg.Skoro kogoś kocham,to Go kocham.Nic się nie zmieni w ciągu,hmmm dajmy na to 5 godzin.A są jeszcze telefony,jeśli się chce komuś przypomnieć,że się Go kocha.Po co to zostawiać w opisie,żeby inni widzieli,w ten sposób robi się to takie,hmm...powierzchowne i próżne.Ale oczywiście to tylko moje zdanie :)

Gość cudowna_wenus1111
np po to : zdarzały mi się sytuacje że dostawałam propozycje od znajomych na spacer, bary ,kina- dośc miałam odmów i mowienia że jestem zajęta, teraz każdy wie.. Nie moge mieć tego na czole napisane że kogoś mam i darze go mocnym uczuciem więc czasami zdarza mi się zostawić taką wiadomość na gg i uważam że moi znajomi napweno nie mają mi tego za złe.

Gość mariettttttaaa
Pewnie,że tak jest,że ukochana osoba jest dla Nas całym światem,a przynajmniej tak powinno być.Ale po co pisać to w opisie?Nie lepiej zostawić takie coś,gdy się widzimy z ukochaną osobą?Ok,samo Kocham Cię jeszcze ujdzie,ale głupie wierszyki o księciu?W wieku 25 lat?No hellloooł :/ .Ja chyba jestem tradycjonalistką i pewnie jakaś przestarzała w tym wszystkim,ale w opisie na GG nigdy nie napiszę o swoich uczuciach.Mój chłopak wie,że Go kocham,codziennie mu to przypominam bez udziału osób trzecich... Tak samo śmieszy mnie dedykowanie zdjęć swoim ukochanym na nk.Ale to już osobny temat,tak tylko mi się przypomniało :P.

Gość ale sztywniaki z was
a mnie tam sie to podoba...fajnie wiedziec co u kogo słychac, a czasem jest sie z czego posmiać

Gość sztywniaki i drętwiaki
bo gg nie jest dla drętwych ludzi