Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalana wlodarska

co sądzicie o zachowaniu koleżanki na imprezie ?

Polecane posty

Gość heterkka
pewnosc siebie mozna polaczyc z tupetem, ale tylko takim tupecikiem na glowie :)

Gość heterkka
Nie rozumiem osób które się podszywają.

Gość heterkka
Widocznie jestem za tępa, by pojąć wyżyny fantazji osób bardziej lotnych ode mnie 😭

Gość pierniczysz aż żal
Uważasz że zachowała się bez klasy ? Żarty o seksie chyba nie są jakimś wielkim naruszeniem etykiety, zwłaszcza jeśli mają miejsce nie na rodzinnym obiedzie z babcią a na imprezie z akoholem. Brak klasy by był gdyby siadała koegom na kolanach albo tańczyła półnaga przy rurze.... zwykłe żarty były po prostu zwykłymi żartami, aż tak bardzo zabolało Cię że swoim zachowaniem chciała pokokietować Twoich znajomych ? gdybyś nie była zazdrosna nie zakładałabyś tego tematu na forum.... u nas na imprezach integracyjnych to dopiero była żenada jak każdy napruty za punkt honoru uważał obowiązkowy udział w Karaoke

Gość pierniczysz aż żal
Ja nie zniżyłam się do tego poziomu, karaoke jest dla plebsu. Wykonałam za to striptiz połączony z woltyżerką na dwóch młodych konserwatorach budynku.

Gość pierniczysz aż żal
autorce topicku nigdy nie zdarzyło się upić, nigdy nie opoiwiada świńskich dowcipów a już na pewno nigdy nie podrywa chłopców

Gość pierniczysz aż żal
Nie to, co mnie - lubie golnac se troche wina od podsklepowych degustatorow wytrawnych trunkow, a potem w dowod wdziecznosci zrobic im po lasce.

Gość pierniczysz aż żal
skoro tak bardzo boli Cię zachowanie koleżanki i tego że się ośmieszyła to powinnaś z nią o tym szczerze porozmawiać w końcu bardzo się troszczysz o jej reputację i to co inni sobie o niej pomyślą zapewne martwisz sie także o to by jej mąż nie dowiedział sie o tych sekscesach i nie ucierpiało na tym jej małżeństwo bardzo dobra z Ciebie przyjaciółka

Gość heterkka
Niestety,kobieta wykazała sie barkiem klasy.Przyczepiła sie nieproszona do towarzytwa duzo młodszych od siebie osob. Ktos zadał pytanie ,ze nie raziłoby nikogo gdyby do tej kobiety przysiadł sie ktos duzo od niej starszy.Nie,nie raziłoby to tak. Grupka do ktorej dosiadłą sie kobieta była grupa młodziezowa.Nawet jak i oni byli wstawieni to jest jednak przepasc wiekowa.Młodziez to taka grupa jakby jeszcze nie do konca "rozdziewiczona"nawet jak ma na swoim koncie wiele intymnych spraw.

Gość pierniczysz aż żal
kto by pomyślał, zwykła impreza integracyjna a taki problem z niej wyniknął.... coby to było gdyby nie daj Boże któryś z tych kolegów bzyknął tę starszą koleżankę....nasza autorka wylądowałaby przez ten niechlubny epizod w psychiatryku

Gość pierniczysz aż żal
Gdyby autorka topiku znalazla sie na jednej imprezie razem ze mna, to chyba zeszlaby na zawal. Ja mam w zwyczaju nie odmawiac sobie alkoholu i przygodnego seksu, a ile pozniej zabawy, gdy po weekendzie robimy na executive comittee rekonstrukcje wydarzen :D

Gość pierniczysz aż żal
autorka zarzuca mi że piszę tylko o wyglądzie koleżanki, oto co sama o niej napisała: "Wyglądała na ich tle jak ciocia Jasia z Pcimia"

Gość pierniczysz aż żal
no piszcie, piszcie.... autorki już tu nie ma bo sama już się zorientowała że nie ma racji

Gość pierniczysz aż żal
to moj staly image, dlatego poczulam sie dotknieta.

Gość pierniczysz aż żal
nie było mnie prawie godzinę a tu tak mało podszywów :-( jestem za mało kontrowersyjna

Gość poca hodna z
Widocznie potrzebowała młodszego towarzystwa, bo strasze było nudnawe. Ot cała filozofia. Ja Ty nie masz odwagi dołączyć do młodszych to nie wyżywaj się na innych.

Gość kalana wlodarska
taaa co innego dosiąść się kulturalnie i pogadać w celu integracji a co innego że ona miała zamiar z nimi bawić się całą noc, chciała należeć do ich paczki co było bez sensu ponieważ atmosfera w tej grupce młodzieży składającej sie z licealistów i świeżych studentów zrobiła się sztywna. Oni nie mieli zamiaru żartować przy niej choć starali sie być kulturalni wobec osoby starszej. A ona sobie wyobraża że jest młodą doopką, trochę samokrytyki wobec siebie, nie pasowała do nich.Młodzież zaczęła uciekać od niej pod pretekstem wyjścia do toalety bądź że niby chcą coś zamówić przy barze.Coraz mniej osób siedziało z nią i ona w końcu zrezygnowała i wróciła do naszego towarzystwa bo skapnęła się że małolaty mają ją w doopie. :-O

Gość kalana wlodarska
zaczęła szcerze mówiąc molestować tych chłopaków, była obsceniczna , trochę łapała ich za kolana, uda :-O pozatym gadała śiwństwa jak juz wspomniałam -- że wie kiedy facetowi stoi :-O że lepiej poznać kiedy stoi jak facet ma dżinsy :-O albo że lubi sex i jest nimfomanką :-O żenada normalnie i jeszcze pytała dlaczego nie proszą jej do tańca :-O rechotała jak żaba w czasie godów :-O nie wiem co ona sobie wyobraża , wstyd normalnie, mogłaby podrywać facetów w swoim wieku a nie gorszyć młodzież która jeszcze nawet alkoholu nie piła bo rodzice nie pozwolili :-O

haha!tym ostatnio zdaniem mnie rozbawilas!ty wiesz co robia teraz 16 latki?!

Gość kalana wlodarska
po prostu zal mi dupe sciska, ze inni potrafia sie bawic i dogadywac mimo roznicy wieku, a ja nie :( czulam sie tam nieswojo, bo nie bylo nikogo z mojego legionu Maryi i ot cala historia. Aha, i bardzo dobrze wiem, co robia dzisiejsze nastolatki - prowadze grupe oazowa dla mlodziezy i moi podopieczni sa bardzo przyzwoitymi ludzmi.

Gość kalana wlodarska
moło pomysłowy podszyw wyżej wątpię że 16 latka będzie sie dobrze bawić z kobitą 33 lata, nie wmówisz mi

Gość obrazony podszywacz
to kurwa wymysl lepszy, durna kwoko 😡

Gość a ja myślę że cały niesmak
"towarzystwa" pochodzi z tego że babka była podpita a nie z powodu jej wieku. gdyby taką szopkę odstawiła 18-stka byłoby to samo. a skoro autorka zwróciła uwagę tylko na wiek, to chyba żal jej dupę z jakiegoś powodu ściska. ps. ja mam 25 lat. jak patrzę na dzisiejsze 30parolatki i nastolatki - to często jest tak, że te pierwsze wygrywają w przedbiegach. ileś tam lat temu pewnie było odwrotnie ale niestety z nastolatek robią się nam powoli godzille i hamburgerowe mutanty. wkrótce to będzie norma. a jedyne szczupłe kobiety będą po 70tce :(

Gość a ja myślę że cały niesmak
zresztą to prowokacja młodzież nie piła alkoholu bo rodzice nei pozwolili??????????????? :D:D:D:D co to była za impreza integracyjna? kółko różańcowe młodych i chór seniora "znicz"???

Gość no 18 łatwo poznac
grube dupska wbite w obisłe portki ,do tego zwały tłuszczu po bokach nad paskiem i duzo tandetnej bizuterii, to tego oczy obrysowane jakby kon nasrał, podkrecone wydłużone rzęsy i debilny dziób , faktycznie olśniewające jesteście ,nadajecie sie do bzykania w klopie na dyskotece,może po prosty ta "starsza" dosiadła sie do frajera z którym ty miałas sie ochote bzykac stad ten twój niekłamany 'żal i niesmak"

te wypowiedzi sa genialne! a ja myślę że cały niesmak "towarzystwa" pochodzi z tego że babka była podpita a nie z powodu jej wieku. gdyby taką szopkę odstawiła 18-stka byłoby to samo. a skoro autorka zwróciła uwagę tylko na wiek, to chyba żal jej d**ę z jakiegoś powodu ściska. ps. ja mam 25 lat. jak patrzę na dzisiejsze 30parolatki i nastolatki - to często jest tak, że te pierwsze wygrywają w przedbiegach. ileś tam lat temu pewnie było odwrotnie ale niestety z nastolatek robią się nam powoli godzille i hamburgerowe mutanty. wkrótce to będzie norma. a jedyne szczupłe kobiety będą po 70tce a ja myślę że cały niesmak zresztą to prowokacja młodzież nie piła alkoholu bo rodzice nei pozwolili???????????????

Gość jenk
A ja wczoraj na plenerowej imprezie w moim miescie widziałam pania pedagog 54 lata rozwodka jak dawała popis pod sceną.,cycki prawie na wierzchu,obrzydliwe mini,grube nogi tlusty brzuch,z piwem w ręce miętoliła się zjakims gościem.I ona potem uczy młodzież w liceum.Zenada

Gość kalana wlodarska
pisałam już że kilka dziewcząt było dziećmi pracowników i nie piły alkoholu bo rodzice nie pozwolili z tej grupy może paru chłopaków młodych pracowników, w tym dwóch o stanowisku gońca piło piwo ale skromnie i nie dużo po co kierowniczka działu sie do nich dosiada ? mówię i tłumaczę --bo myśli że mentalnie i fizyczniue jest zayebistą laską co w rzeczywistości tak nie jest niestety tylko ona sobie z tego nie zdaje sprawy, zresztą nosi błyszczący szeroki pas z cekinową klamrą a ma chyba z 92 cm w pasie.Mogłaby dostosować ubiór do wieku i figury :-O

wieku?ty chyba nie wiesz jak sie ubieraja 33-letnie kobiety!ale to nasza zasciankowa Polska mentalnosc!ubrala sie w mini to trzeba wysmiac ubrala sie w dluga suknie tez trzeba wysmiac.pokazala troche biustu a fe!nie uchodzi!swietoszki pierdzielone!