Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalana wlodarska

co sądzicie o zachowaniu koleżanki na imprezie ?

Polecane posty

Gość pierniczysz aż żal
mówisz i masz :D

Gość pierniczysz aż żal
eeeee kiepski podszyw nawet autorka już nie kapie jadem na starą koleżankę która śmiała podrywać faceta, który nie dostrzega seksapilu autorki ;-)

Gość pierniczysz aż żal
żaden podszyw mnie nie satysfakcjonuje, gdyż jestem zrzędzącą starą panną, obrabiającą tyłki sąsiadom i znajomym na ławeczce pod blokiem :)

Gość kalana wlodarska
chodzi o to że nie należy sie ośmieszać , baba 33 lata i bawi sie w towarzystwie nastolatków i lekko po dwudziestce

Gość wielbiciel potargranych
dansing dla gorących czterdziestolatków :D

Gość pierniczysz aż żal
Ciekawa jestem czy gdy sama będziesz w jej wieku będziesz się czuła staro i czy też będziesz się zachowywać jak "stateczna matrona"......poczekamy zobaczymy lepiej być wesołą trzydziestką niż zrzędliwą dwudziestką

dziecko!ja mam siostre cioteczna 12 lat mlodsza odemnie.zawsze powtarzam zawsze dobrze bawilysmy sie w swoim towarzystwie.jej znajomi mnie znaja a ja znam ich i nikt nie mowi czegos w stylu ze przyszla starsza od nich i im przeszkadza.a to juz 33 letnia kobieta to emerytka ze tak na nia najezdzasz?za 10-15 lat bedziesz tez w jej wieku!

Gość pierniczysz aż żal
najlepiej wklej fotę koleżanki to ją ocenimy ;-)

Gość kalana wlodarska
ale towarzystwo młodych źle sie czuło w jej towarzystwie, chcieli być sami, pośmiać się ze szkoły, poflirtować a dosiadła sie bez pytania psując im atmosferę, po co im taka pani na imprezie która jest w wieku ich nauczycieli :-O

Gość heterkka
Jezeli była to impreza na ktorej bawili sie ludzie od 16 lat wzwyz,to kolezanka bez zaproszenia ze str.młodziezy nie powinna w ich towarzystwie przebywac.Jezeli znała kogos z tej grupy,mogła podejsc ,przywitac się i gdy nie zauwazyła i nie usłyszała aprobaty dla swojej osoby w tym towarzystwie powinna sie wycofac.

Gość pierniczysz aż żal
Demi Moore to też w Twoich kategoriach "stara prukwa" ale jak widać Ashtonowi to nie przeszkadza....

Gość pierniczysz aż żal
skoro to była impreza integracyjna to mieliście się integrować a nie siedzieć podzieleni na podgrupy wiekowe.... dyrektorowi też kazałabyś spierdalać bo nie pasuje wiekowo czy raczej byś właziła w dupę bez wazeliny byle dostać podwyżkę czy premię .... podejrzewam że gdyby dosiadł się do Was kolega w wieku 33 lat i startowa do Ciebie to nie uznałabyś go za starego, ale koleżanka w tym samym wieku to dla Ciebie starucha, która nie zna swojego miejsca z Twoich wypowiedzi widzę tylko że jesteś bardzo niedojrzała jeszcze i nietolerancyjna

Gość kalana wlodarska
co pieprzysz ciągle o wyglądzie, bo to bez sensu jest, kobieta po 30 tce może być zadbana ale ta akurat nie jest taka super ale nie dorówna wyglądem 18 letniej lasce co ty sobie wmawiasz, ludzie młodzi są w soim towarzystwie, zresztą nie pili alkoholu a ta jeszcze podpita sie dosiadła i świntuszy do chłopaków 20 lat i mówi że rozpoznaje kiedy facetowi stoi w spodniach --- a oni byli zażenowani ale chcieli być uprzejmi chociaż miny mieli nieciekawe :-O

Gość kalana wlodarska
Ja tez umiem rozpoznawac, kiedy komu staje, i sie nie chwale.

Gość heterkka
Wyglad nie ma w zachowaniu koilezanki nic do rzeczy.Kobieta zachowała sie po prostu nietaktownie.Zabrakło jej po prostu klasy jak na jej wiek.

Gość pierniczysz aż żal
Włąsnie masturbuję sie analnie kolbą dla mojej papużki , ona lubi kolby zbożowe z delikatna czekalodawą polewą :classic_cool:

Gość pierniczysz aż żal
tia....faceci po dwudziestce, impreza integracyjna na koszt firmy i tylko tamta trzydziecha była pijana i zachowywała się obscenicznie.... a wy oczywiście grzecznie piliście oranżadę i chłopcy się zaczerwienili na te świńśkie zaczepki .....

Gość oui yes
Dlaczego kazda 30stka wmawia sobie, ze wyglada jak 19stka?:O

Gość pierniczysz aż żal
mimo swojego wieku, potrafie dobrze bawic sie na imprezach integracyjnych. Zdejmuje stanik i wywijam nim nad glowa niczym lassem, tanczac na stole i pokazujac obsceniczne gesty w kierunku dyrektora dzialu.

Gość heterkka
Nie wazne jak kto wyglada.0 moze byc piekna i młodo wygladac,ale wazne jest jej zachowanie,jej kobiecosc ktora nie emanuje tylko uroda i seksapilem,ale takze taktownym zachowaniem.

Gość kalana wlodarska
tym bardziej że ona jest kierowniczką ojca jednej z dziewcząt która ma 16 lat :-O jak ona sie nie wstydzi

Gość heterkka
Gdyby ktorys z młodziencow miałby na tą kolezanke ochote,to wczesniej czy poxniej znalazłby sposob aby z nia porozmawiac itd.

ten tekst[przynajmniej inteligentny nie to co te podszywy!]->pierniczysz aż żal tia....faceci po dwudziestce, impreza integracyjna na koszt firmy i tylko tamta trzydziecha była pijana i zachowywała się obscenicznie.... a wy oczywiście grzecznie piliście oranżadę i chłopcy się zaczerwienili na te świńśkie zaczepki .....

Gość kalana wlodarska
Na stos z ta ladacznica!!! Sama mialam smaka na tych mlodycvh chlopaczkow, a ona mi sprzatnela swieze miesko sprzed nosa 😡

Gość heterkka
Moz ekolezanka sobie za duzo wypiła i pusciły jej hamulce i pokazała swoja prawdziwą twarz.Twarz prostej kobieciny.

Gość pierniczysz aż żal
bo ma więcej pewnosci siebie i tupetu ?! a może nie jest taka zakompleksiona jak autorka topicku, która każdą trzydziestkę najchętneij wysłałaby na księżyc.... trochę w życiu już przeżyłam, na kilku imprezach firmowych też zdążyłam być, ale szczerze, to jeszcze nie spotkałam dwudziestolatka który by był zażenowany słysząc tego typu zaczepki wychodzi na to że Ty i Twoi koledzy należycie do kółka różańcowego i wszelkie insynuacje na tematy erotyczne budzą wasze szczytowe zażenowanie

Gość kalana wlodarska
Prawie zgadlas, ale naleze nie do kolka rozancowego, a do legionu Maryi, jestem prezesem :classic_cool:

Gość heterkka
Pewnośc siebie trzeba połaczyc z taktownym zachowaniem a nie z chamskim tupetem.