Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalana wlodarska

co sądzicie o zachowaniu koleżanki na imprezie ?

Polecane posty

Gość kalana wlodarska

ma 33 lata i dosiadła sie do stolika gdzie siedziały dziewczęta 16-19 lat i chłopaki 20-22 lata.Wyglądała na ich tle jak ciocia Jasia z Pcimia :-O Obejmowała dziewczyny które czuły sie onieśmielone jej obecnością, podrywała chłopaków i świntuszyła a oni byli zażenowani sytuacją, w końcu jakaś pani do nich się dosiadła :-O

Gość kalana wlodarska
impreza integracyjna firmy te dziewczyny młode niektóre to były dzieci pracowników

Gość kalana wlodarska
Zakładam rajstopy na głowę i udaję Pocahontas :classic_cool:

Gość pierniczysz aż żal
niektóre trzydziestki wyglądają lepiej niż dwudziestki....

Gość pierniczysz aż żal
Tez tak robię (z tymi rajstopami) :classic_cool:

Gość pierniczysz aż żal

Gość chloppppppppppppppppppppp
zalisz sie czy sie chwalisz!babka 33 lata lepsza jest niz nie jedna 20 latka!

Gość kalana wlodarska
dla mnie to żenujący podszyw z tymi rajstopami, ktoś bez wyobraźni

Gość pierniczysz aż żal
sama mam 34 i wiele osób się dziwi gdy im mówię ile mam lat gdy byłam na nartach z ekipą kuzynki (młodsza ode mnie o 9 lat) to jej znajomi ze studiów byli w szoku jak sie dowiedzieli że jestem starsza, myśleli że jesteśmy w tym samym wieku są po prostu kobiety które o siebie dbają i takei które wyglądają staro i nieciekawie mimo młodej metryki

Gość phiiii
ja mam 29 lat,moje kolezanki 18-20 no i co z tego fakt faktem wygladam na mniej ale jakos mamy wspolne tematy i zadnego rozgorycznia z ich lub z mojej strony...

Gość kalana wlodarska
Dla urozmaicenia niekiedy wdrapuje sie na latarnie i udaje sw. Szymona słupnika :classic_cool: to pobudza moja wyobraźnię i zachęca do podejmowania coraz większych wyzwań :D

Gość pierniczysz aż żal
Mimo moich 34 lat zachowuje intelektualny poziom 3-letniego szympansa :classic_cool:

Gość kalana wlodarska
no i ta moja koleżanka 33 lata pewnie też tak myśli,że jest atrakcyjna ma swój świat i myśli że jest taką samą nastką sexi z brzuchem na wierzchu tamte to dziewczątka młode a ona jest pewna że jest superdoopą i atrakcją imprezy nie zdaje sobie sprawy z różnicy wieku i wyglądu, kompletnie o tym nie wie

Gość pierniczysz aż żal
autorka jest pewnie zazdrosna bo ta stara trzydziecha pewnie przez swoje luzackie zachowanie zwróciła uwagę facetów, więc ją szlag trafił zrozum, trzydziestka to kobieta, która wie już co podkreślać w wyglądzie, wie jak sie ubrać, umalować, nie ma kompleksów i wie czego chce, jak podrywa faceta to nie po to by fochy odstawiać ale po to by się z nim zabawić....no i młodsi faceci to wiedzą, wiedzą czego chce od nich taka dojrzała kobitka niejeden nastolatek marzy o romansie z dojrzałą kobietą, bo ta nie ma oporów w seksie, jest doświadczona i chętna

Gość phiiii
Wspieram Was, koleżanki Będę się za Was modliła :)

Gość kalana wlodarska
no ale ci chłopcy po jakimś czasie uciekli od stolika i dawali sobie znaki że sprawa jest żenująca dla mnie ona jest żenująca, myślała że na nią polecą

Gość pierniczysz aż żal
przemawia przez Ciebie zazdrosć a nie niesmak że tamta laska się wygłupiła nie byłabyś taka rozgoryczona gdyby chodziło wyłącznie o to że tamta robiła z siebie idiotkę z wielkim odkrytym brzuchalem na wierzchu i wylewającymi się boczkami..... kobiety są zazdrosne jedynie o inne atrakcyjne kobiety zadbaj o siebie to faceci będą zwracać uwagę na Ciebie a nie na "starsze koleżanki"

Gość wituś-sprytuś
chętnie bym się z nią wyseksił

Gość kalana wlodarska
Chyba masz racje, jestem zazdrosna o inne kobiety, bo moj chlopak rzucil mnie dla nadmuchiwanej Murzynki :(

Gość pierniczysz aż żal
skoro faceci od nbiej uciekali to co się tak martwisz o "morale" koleżanki ;-)

Gość pierniczysz aż żal
ze mnie tez jest fajna dupka tylko dawno po 50-ce robilam to z gorylem i bylo super

Gdyby wygląd miał decydować o doborze znajomych, to musiałabym się zadawać z 16-latkami?! Ja nie chce! Nie rozumiem młodszych od siebie...I co z tego, że to tylko 3 lata? To i tak jak przepaść!

Gość pierniczysz aż żal
podszywacz się pogubił w zeznaniach.... ;-)

Gość kalana wlodarska
jestem ładniejsza i młodsza od niej ale trzeba sie bawić z ludzmi w swojej kategorii wiekowej a ona jest przykra wogóle, wg mnie wcale nie jest atrakcyjna, ma grube nogi jak koń przewalskiego żenada i koszmar jedyna zaleta to chęć na sex i jak widać chłopaki 20 lat uciekli od niej

Gość pierniczysz aż żal
mam az dwoch podszywaczy i dwie rozne wersje wydarzen, to chyba oznaka mojej slawy :D

Gość kalana wlodarska
Ja za to mam wdziek i seksapil na miare Tyranozaurusa Rexa :)

Gość pierniczysz aż żal
no dobrze autorko.... Jest mi niezmiernie przykro że Twoja koleżanka zachowała się tak fatalnie, niezgodnie z tym jak przystoi w jej podeszłym wieku rozumiem Twoje zaniepokojenie i niesmak jaki wzbudziła w Tobie i Twoich znajomych. Jednak powinnaś być bardziej wyrozumiała, ona czuje się zdesperowana i usilnie próbuje znaleźć partnera do kopulacji. Jej zachowanie można wytłumaczyć jedynie zbliżajacą się szybkimi krokami menopauzą i szalejącymi hormonami. Na przyszłość bądź bardziej wyrozumiała bo za kilkanaście lat będziesz na jej miejscu.

Gość pierniczysz aż żal
Ja znam ten ból, właśnie zmagam się z andropauzą i przerostem prostaty :(

Gość pierniczysz aż żal
kto się jeszcze pode mnie podszyje ? szybko podszywać sie bo topic umiera