Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agam999

znajomość przez internet

Polecane posty

Gość agam999

Czy ktoś z was poznał swoją drugą połówkę na sympatii? Bo nie wiem czy jest sens się rejestrować. Wszyscy mówią, że tam faceci szukają tylko laski na jedną noc.

Gość ja poznałam
pół roku temu i to było najszczęśliwsze pół roku w moim zyciu a teraz odkryłam,że znowu ma tam aktywne konto :(

Gość agam999
A po ile macie lat?

Gość ja poznałam
ja 26 on 31

Gość krejzi
ja powiem tak ze poznawalam wielu chlopakow na dyskotekach w barze jak pracowalam w sklepie itp jakos nie plakalam ze nikt mnie niechce ale te znajomosci byly takie nijakie do tej ktora poznalam wlasnie przez internet a dokladniej fotke.. na zywo poznalam chlopakow albo takich ktorym chodzi o jedno albo takich ktorzy z niewiadomych powodow przestawali sie do mnie oddzywac co jest dla mnie chore..;/.. az tu nagle poznalam na fotka.pl (i wcale nie szukalam) calkiem przypadkiem chlopaka z ktorym sie spotykam i w porownaniu do takiego jednego z ktorym sie poznalam na zywo ten jest bardzo wyrozumialy i wporzadku chlopak.. tak wiec uwazam teraz ze niewazne czy przez internet wazne jaka jest ta druga osoba i czy ci sie podoba:)