Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dulka111

Pomóżcie mi oszaleje !!!

Polecane posty

Kiedy Się gole na wzgorku lonowym jednorazowka depilatorem czy tez kremeem wyskakuja mi ochydne wypryski ... Co powinnam z tym zrobic przecie nie mozna wciaz miec zarostu w tym miejscu ... pomocy

Gość Jan bez Ziemi II
Dulka - owłosienie na kobiecym wzgórku jest naturalną, piękną ozdobą niewiasty !! Podobnie jak broda i wąsy u meżczyzny !! Ale warunek - zarost męski musi być pielęgnowany - regularnie przycinany i i strzyżony. podobnie powinno być u Ciebie !! Wygolona do gołej skóry Cisia przypomina mi kurczaka na ladzie w markecie!! Golenie i depilowamie podrażnia Cię - Bądź naturalnie piękną zadbaną "tam" seksowną fajną laską!! Pozdrawiam .......

Brednie ;) Wg powyższego nie golmy sie pod pachami i na nogach. Bądźmy naturalne. Naturalnie piękne ;)Wystarczy, że będziesz się regularnie golić. Po pewnym czasie skóra przyzwyczai się (u jednej po2 - 3 goleniach; u innej po 5 a u jeszcze innej po 15 zabiegach).Jeśli golisz się tylko na lato albo co 2-3 tygodnie, to nic dziwnego, że tak skóra reaguje. Goląc się co 2-3 dni (maks!) po pewnym czasie nie zaobserwujesz żadnych zmian skórnych.

Gość Deiluj sie woskiem
u kosmetyczki koszt ok 20-30 wraz z włoskami z pupy powtzrasz po miesiacu i nie masz krostek:)))

Gość JJJ.
Miałam podobny problem i chyba nie miało to znaczenia jak często się goliłam. Ta sama sytuacja w związku z pachami:( Dla mnie rozwiązaniem jest faktycznie depilacja woskiem - i pod pachami i na dole. Depiluję się sama, w domu i używam zwykłych plastrów do depilacji i mąki ziemniaczanej jak wosk nie chce chwycić... lol. Wystarczy trochę wprawy i później nie boli tak bardzo. Ewentualnie używaj kremu do depilacji, ale z doświadczenia wiem, że choć rozwiązuje problem podrażnienia i krostek, to jednak skóra nie jest taka gładka na tip top - TE włoski są przecież grubsze i silniejsze niż np. na nogach w związku z tym krem średnio daje radę skutecznie je rozpuścić.