Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsyupss

mam przerąbena - CYGANKA CHYBA MNIE PRZEKLĘŁA

Polecane posty

Gość upsyupss

ratunkuuu cyganka mnie napdała, chciała powróżyc ale ja olalam, zaczęła mną szarpac aż w końcu jej sie wyrwałam a ona zaczeła coś złowiesczo w moim kierunku krzyczec... jakies takie dziwne słowa :( chyba mnie przeklęła i co teraz?

Gość Ima Bright Right NOW
umrzesz

Gość C/
nic jak jej dajesz taka moc to masz za swoje, trzeba bylo jej dolozyc zeby sie schowala i nastraszyc policja jak nie odwola, nie ma nad toba mocy

Gość upsyupss
no w pierwszej chwili to olalam ale pozeniej powiedzialam kolezance a ta powiedziala ze nie ma smiechu bo one moga klątwe rzucic :o

Gość upsyupss
kiedyś mi wróżka przepowiedziała, że cyganka na mnie klątwę rzuci.

Gość upsyupss
ej ten drugim post to nie ja - ja nigdy nie byłam u wróżki i ogolnie nie wierze w takie rzeczy ale to było takie złowieszcze co gderała

Gość upsyupss
powiedziała "po uniesieniach wielkich i szczęściu ogromnym wszystko się obróci i zachłyśniesz się nasieniem"

Gość lucrezia
mnie też kiedyś cyganka po romsku przeklęła za to, że nie pozwoliłam sobie wróżyć ale jak na razie na brak szczęścia nie mogę narzekać więc nie martw się, słowa nie mają mocy sprawczej, chyb, że sobie to wmówisz :-)

no gderała bo jej zarobić nie dałaś! Nie przejmuj się jakąś cyganą! :)W ogóle wyrzuć to z głowy! Jak uwierzysz w takie brednie to serio podziała podświadomość tak jakby CIę ktoś przeklął.

Gość upsyupss
ale ktoś się podszywa pod moje posty więc chyba klątwa już działa :D

Gość C/
sluchaj to jest wssytko zabobon, jak bedziesz ulegac zabobonow to bedzie to na cibie dzialac! olej to! nastepnym razem zrob tak, daj reke, niech ci powrozy a potem wez jej reke i powiedz z przekonaniem ze teraz to ty jej powrozysz i powiedz ze widzisz z eu niej w domu to problemy, corka nie slucha, maz niedobry i ciezko w zyciu i niech sie schowa a poza tym to glupie cyganki trzeb agonic a nie sie dawac im balamucic, oj gluie jestescie dziewczyny glupie

Gość źle wybrałeś stary
sam głupi jesteś :D albo pierwszy raz na kafe, to wtedy się wybaczy 🖐️

Gość upsyupss
ale ja odrazu powiedzialam ze nieee i szlam dalej a ta leciala za mna wstretna cyganicha brrrr

Gość C/
no to nastepnym razem pokaz jej, sama byla czy z obstawa innych? przewaznie sa w grupie dwie naciagaja a resta czatuje zeby niktn nie podchodzil, trzeba przeganiac to dziadostwo

Gość upsyupss
były we 2

Gość Park to miejsce
miałam podobnie wiele lat temu... tez krzyczała cos za mna po kilku godzinach dowiedziałam się, że mojego męża zamknęli za malwersacje w firmie. Ale przeciez mógł to byc zwykły zbieg okoliczności

Gość upsyupss
ja ogólnie mam pecha wiec jezeli jeszcze ta cos na mnie rzucila to juz wogole lipaaa :o

Wez 3 swieczki... Nastepie wez haczyk i 3 gwozdzie oraz zaloz plastikowa torbe na glowie. przejdz 10 razy dookola pokoju z zapaloymi swiecami mowiac glosno \' Simsala, Simsala, Simsala Grimm\'. Powinno pomoc. :)

Gość 909
depeche 15 - najlepiej niech włączy sobie przy tym "Condemnation"

Tak, zapomnialam. Na 100 volume. :) Wtedy klatwe masz z glowy jak w banku.

Gość 909
depeche 15 - miałaś być na koncercie tak na marginesie?

Tak, ale w londynie. Niestety mozliwosci finansowe nie pozwolily. A ty mialas byc?

Wyczytalam w gazecie ze oni beda mieli kocert tylko w londynie, inaczej zamowliabym bilety w birnigham, bo jest o wiele blizej. No ale miejsza o to, dzieki za link. :)

może to są przesądy średniowieczne, ale moc stwórcza słowa jest bardzo wielka. Ujął to bardzo dobitnie i krótko św Jan Ewangelista, pisząc: Na początku było Słowo..... . Rzucane przeklęstwa niosą w sobie złą energię, a niekiedy nawet , dziwne psychiczne stwory energetyczne, myślokształty, niosące sugestie i wprowdzające niepokój w życiu danej osoby. Swego czasu, długo rozmawiałem ze stara ukraińką poszeptuchą, specjalistką, od rzucania klątw, modlitw, ale także mającą sposoby na odwrócenie , uroku \"złego oka\", czy klątw, czy złych życzeń. Sposób jest nadzwyczaj prosty, jak uchronić się od złych życzeń, wystarczy powtarzać półgłosem, tak aby siebie słyszeć, regułę: \"Sól tobie w oczy, a pomiotło w zęby, Czego ty mnie życzysz, niech do ciebie wróci. Niech, tak się stanie. \"