Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odmowiciel.......

Odmowilem jej seksu

Polecane posty

no tak ale z czasem tez przychodza wspolne plany wolny ale tak nie dokonca

wkocu decydujesz sie na zycie z kims,pojawia sie uczucie i wcale tak prosto nie jest

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
otóz to,wspolne plany,wspolne dzieci,wspolne wspomnienia....od tego jest sie ciezko uwolnic,zeby zmienc całkowiecie zycie (i zaczynac to od nowa z kims innym)

na poczaku zawsze jest inaczej ale zwiazek sie rozwija np ja jestem w zwiazku urodzil nam sie w styczniu synus ale nie wyjde za niego chyba mimi ze go kocham wiem dziwne ale wlasnie boje sie takiego zobowiazania

ok...milo mi bylo podyskutowac z toba ale juz cie nie trzmam dluzej.....milej nocki i udanych "stosunkowo" zwiazkow!

czasami mysle ze lepiej jest zyc bez slubu...bo ta druga osoba czuje ze musi sie bardziej starac o wzgledy i uczucie partnera, bo nie jest tak jak po slubie...zaklepany na cale zycie....

no tak masz racje ale............jesli jedno jest nie szczesliwe to wkoncu bedziesz obwiniala meza...i moze podkreslam moze i tak wszystko sie rozpasc mozna sie tak zameczyc no chyba,ze bedziecie na tym pracowac oboje,nam waszym zwiazkiem,bo jedna strona nie da rady sama z tym walczyc

mi rowniez bylo milo nie podejmuj pochopnych decyzji ale w milosci i w zwiazku trzeba byc troche egoista i wymagac a nie tlko dawac bo to na dluzsza mete nie da rady trzymaj sie i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak wczesnie? :classic_cool: nie, zadałem tylko pytanie na topiku "u nas" .. znaczy u ciebie :D

wracajmy na topik to zobaczysz.. ;)

Gość woo
Zawsze chciałem odmówic mojej dziewczynie jednak kurde nigdy nie mam kiedy bo od 4 lat nigdy się na mnie nie rzuciła :( troche to przykre że ciągle ja muszę wychodzic z inicjatywy. Całe szczęście na wakacjach na 90% będę miał okazje odmówic i jestem ciekaw jak się ona poczuje, bo ja już nie raz słyszałem a pieszczoty mamy rzadkie tak raz co miesiąc :(

woo jestem zdania zeby nie robic sobie jednak na zlosc bo to raczej nie pomaga a wrecz moze zniechecic ja jesli wkoncu pierwszy raz wyszlaby z inicjatywa......nie odmawiaj od razu.....to naprawde moze zniechecic zwlaszcza ze nie zrobila tego przez taki okres...... najpierw z nia pogadaj a jak nic nie da to zastanow sie moze jaki jest tego powod,moze sie wstydzi wyjsc z inicjatywa a moze odmawia bo naprawde cos sie z nia dzieje a nie chce ci powiedziec.. pozatym bedac tyle lat w zwiazku powinienes z drugiej str tez juz mniej wiecej znac swoja partnerke....... zapytaj ja ale na spokojnie,powiedz,ze chcialbys tak czasem,jesli nie bedzie chciala rozmawiac o tym to mozliwe,ze przyczyna tkwi w psychice.kobiety maja czasami dni kiedy poprostu im sie nie chce i nie robi tego,zeby cie ranic........kobieca psychika jest troche skaplikowana.... jesli nigdy jej nie odmawiales a chcesz to zrobic pierwszy raz bez wyjasnienia przyczyny to moze ja to zaniepokoic a nawet podejzewac zdrade,nawet wymysl jakis powod i jej powiedz przyczyne,bo przeciez chodzi tylko o to,zeby wczula sie w twoja sytuacje a nie zaczela sie zastanawiac czy np jej nie zdradzasz.......takie moje zdanie,jestem kobieta i pewne rzeczy rozumiem no ale rozne sa kobiety.........jednak nie sugeruj sie tak do konca moja wypowiedzia,bo nie znam historii waszego zwiazku i moge byc w bledzie.......czasami przyczyna jest cos co moze ja spotkalo w przeszlosci w innym zwiazku jesli byla........nie podejmuj pochopnych decyzji pozdrawiam niech to poczuje....

Gość Odmowiciel.......
Moim zdaniem jesli kobiete w ten sosob potraktowac kilka razy to wtedy zacznie myslec i wezmie sie do roboty bo jesli nie skutkuja rozmowy to trzeba wziasc sie za bardziej drastyczne srodki

odmowicie tak tez napisalam .jestem kobieta i wiem co moga czuc jesli postepuje sie tak a nie inaczej........ takie moje zdanie piszesz drastyczne srodki......no tak ale najpierw niech z nia wlasnie pogada a potem te drastyczne srodki.... ja bym sie zaczela zastanawiac i pewnie wzielabym sie do roboty o ile jej facet nie jest obojetny,moze juz nie kocha a dla seksu od czasu do czasu jak ma ochote....... jest wiele opcji l

Gość k-k-k
.......................