Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Makarony

Czy chłopak, który miał zepsute dzioeciństwo, potrafi kochać?

Polecane posty

Gość Makarony

Jak myslicie czy facet który przeszedl przez okres swojego życia w dzieciństwie z trudem potrafi zalożyć rodzinę io życ normalnie? Normalnie kochać, troszczyc sie itp. Jak myślicie może ktoś jest w związku z takim facetem?

Gość camei
mój facet miał nieciekawe dzieciństwo i owszem ma mnóstwo zalet ale też bardzo niską samoocenę i non stop muszę go podbudowywać...

Gość Makarony
O właśnie mój facet też a w jaki sposób go podbudowujesz ?

Gość Makarony
A czy nie powracają u niego te wspomnienia ? bo u mojego tak i nie wiem jak mu pomóc jak go pocieszyć, nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji?

Gość camei
ja na początku nawet nie wiedziałam o tym:( mówię mu o jego zaletach , o tym jaki dla mnie ważny jest, staram się pocieszać go jak mogę ale czasami bywa z tym ciężko:( on ukrywa to przed innymi, i czasem ma taki dzień że się strasznie nad sobą użala:(

Gość jak ci odpowiada
rola matki teresy to bedziesz zadowolona bedziesz jego podporą oparciem u ciebie sie wyżali, wyplacze, ponarzeka ty go bedziesz musiala non stop chwalić, mówić jaki jest super i w ogóle na postawe typu "praedziwy meżczyzna .... facet z jajami " nie licz... jest slaby i to ty bedziesz dzwigać cayly cieżar wspólnego życia

Gość Makarony
Mój ma tak samo jak czytam. Tez sie nad sobą użala twierdzi, że sobie nie poradzi w życiu, że nie jest gotowy na małzeństwo. Myślę że to wszystko wynika z jego przeszłości. A mogę wiedzieć ile ma lat?

Gość Makarony
No właśnie on jest słaby czasami jak jest smutny to zaraz użala się nad sobą , że on to nie nadaje sie do niczego i takie tam. Ale mamy pobrac się za dwa lata i czasami boje się że mi coś odwali

Gość camei
mój ma 23 lata my niedawno się zaręczyliśmy, ślub za 2lata... on jest wspaniałym człowiekiem, ale jeśli dopada go dołek to już czasem nie mam do niego siły:( nic ni pomaga czasem i po prostu muszę to przeczekać;/

Gość Makarony
Aha rozumiem. No my planujemy się zaręczyc niedługo ale kiedy to nastąpi to tylko od niego zależy.Ale za dwa lata mamy sie pobrac jak już wczesniej pisałam. Mój też jest wspaniałym człowiekiem i myślę że te nastroje kiedyś miną. Dzia za odpis i życzę dużo szczęścia.

Gość camei
dziękuję, Tobie również dużo szczęścia:) będzie dobrze, choć czasem już brakuje cierpliwości, nie wolno rezygnować, zwłaszcza gdy się kocha i miłość jest odwzajemniona

Gość Makarony
No tak ja napewno nie zrezygnuję bo się kochamy i tak myslę do końca życia...

Gość zwierzak myśleć
no i co ? chialybyscie sama latwizne w zyciu? a skad sie biora tacy ludzie, nie zasluguja juz na nic? oni sa temu winni? wiecie skad sie biora tacy ludzie? ?! ??? ktos odpowie?

Gość camei
nie chcę łatwizny w życiu, ja jestem szczęśliwa !!!! tacy ludzie po prostu mają pecha, to nie ich wina, że byli w takiej a nie innej sytuacji

Gość Makarony
Właśnie jak najbardziej zasłiguja ja tylko pytam o zdanie. Trzeba pomóc takim ludziom żeby uwieżyli że są kochani i moga życ godnie tak jak kazdy...

Gość zwierzak myśleć
ale dlaczego tak mieli a nie inaczej? nie ich wina, racja, ale skad sie to wzielo.

Gość Makarony
Tu nie chodzi o łatwiznę tylko własnie jak pomóc również takiemu człowiekoowi, żeby uwierzył w siebie

Gość Makarony
Bo np mój miał rodzine alkoholików i bijatyka w domu, ciągle kłotnie. Ja chcę mu pomóc aby sam rozpoczął normalne rodzinne życie

Gość serendon
Eh ja tez mailem ciezkie dziecinstwo ludzie mi caly czas dokuczali i tez mam teraz problemy,ale ja dziewczyny nie mam. Moje zycie i tak jest pzegrane. Zycze wam szczescia dziewczyny mozecie byc pewne ze tacy faceci wam nigdy krzywdy nie wyrzadza. Czesto oni milosci nie otrzymywali nigdy wczesniej... Ulozy sie wam cieszcie sie, ze macie kogos kogo kochacie ja nigdy pzez zycie nie mailem nikogo takiego i teraz tez nie mam nie wiem co to zanczy kochac i byc przez kogos kochanym, ale to piekne pewnie.

Gość zwierzak myśleć
no cieplej cieplej, a dlaczego rodzina alkoholikow, ci alkoholicy tez mieli ciezko ale dlaczego? i dlaczego tak traktowali swoje dzieci?

Gość camei
nie do końca rozumiem twoje pytanie.... i chyba nie ma na jednoznacznej odpowiedzi

Gość zwierzak myśleć
no skad sie to wzielo?

Gość zwierzak myśleć
jezeli jest wam i im ciezko to polecam modlitwe i Radio Maryja Posluchajcie sobie tego: http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/2009/05/2009.05.23.akt08.mp3 najlepiej calosc, a jak nie macie cierpliwosci to sama koncowke ostatnie 5 minut, jak nie lubicie Radia Maryja to zrobcie raz na zlosc i poswieccie 5 minut

Gość serendon
zwierzak dobrze mysli to reakcja lancuchowa rodzic do dupy poem dziecko do dupy taki ciag podly ehhh szkoda gadac

Gość Makarony
A skąd ja mam wiedzieć skąd, nie wiem ...

Gość zwierzak myśleć
sernedon tak reakcja, CIĄG ZNACZY zdarzeń. przecież nikt zdrowy na umyśle nie chce źle dla swoich dzieci, bo przecież natura tak to ustawia że dzieci mają stanowić ciągłość. Ale ludziom się miesza w głowach. z biedy, z rozpaczy, ze słabości itd. reakcja łancuchowa

Gość serendon
Mi Bog nie pomoze mogl pomoc wczesniej teraz to i tak bez znaczenia.

Gość Makarony
Nie zawsze tak jest u mojego faceta nie jest tak on jakoś funkcjonuje. Skończył dobrą szkołę i jakoś sobie radzi

Gość zwierzak myśleć
Makarony to zacznij myśleć, jak wymyślisz i pomożesz chłopakowi to jemu będzie łatwiej, powiem wam jeszcze tylko bracia Polacy NIE DAJMY SIĘ, POKAŻMY RAZ JESZCZE kim jesteśmy, odnajdźmy swoje korzenie swoją tożsamość wbrew temu zu które jest na świecie.

Gość zwierzak myśleć
serendon Jaki Bóg? to nie działa tak jak tobie się wydaje ze idziesz do sklepu i kupujes sobie 2 kg Boga, to są stare prawdy, poszukaj sobie na sieci na YT filmików - SEKRET, DORGA DO WOLNOSCi itp. tam masz pelno informacji jak to wszsytko sie odbywa. tak jak z ciaza, od zaplodnienia mija 9 miesiecy najpierw trzeba zasiac i pielegnowac potem wyrosnie i dopiero pozniej sa zniwa.