Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artur_

czy można tu poderwać jakąś atrakcyjną kobietę?

Polecane posty

Gość faaaceeet
w klubie to są plastikowe lale bez mózgu więc numer i wypad z baru - w miarę normalne chodzą do księgarń i czytelni lub sklepów muzycznych :)

Gość kobieta to materialna istota
spotkałam kogoś podobnego do ciebie, ideał sięgnął dna, kiedy okazało się że codzienność z kobietą jest taką sama odpowiedzialnością jak codzienność wśród rachunków, telefonów itd. piękno - mój Boże, to nie tylko poranki

Gość sero oki bil
Enigmatyczna_ skoro jestes taka seksi i wiesz co lubią faceci to czemu siedzisz w domu przed komputerem zamiasat z facetem....cos nie tak chyba z tobą jest ...

Gość Luśka W.
Czy taka deklaracja, ze oto "jestem atrakcyjna i stawiam się do dyspozycji" jest Cie w stanie zaintrygować> Skoro już się znudziłeś dotychczasowym stylem życia, kobietami i prostymi, namacalnymi sprawami. Jakoś inaczej powinieneś to rozegrać. Wyszukać sobie ciekawą rozmówczynię i dopiero potem zastanawiać się, czy wizualnie również jest atrakcyjna. :) Bo co z tego, ze kilka z nas uważa, że they stand out in the crowd. Najcenniejsza jest opinia, którą sami sobie wypracujemy. :)

Gość no zdziwiona ze auto
no to szkoda ,moze nie masz jaj i realnie nie patrzysz na zycie ,to do tej /tego co ma firme i wieku nastu lat by imponowało,facet musi miec pasje, chcęć zycia i chęć działania , widocznie masz firme i nic z tego nie wynika ,prosty fakt ,pieniadze daja mozliwosc korzystania z zycia i przekladaja sie na realne przyjemnosci ,chyba ze ty masz i firme i mieszkasz w lepiance na klepisku

Gość kobieta to materialna istota
ps atrakcyjnych kobiet się nie podrywa, a raczej zdobywa, błąd w założeniu, widoczny w samym tytule wskazuje na poprawne myślenie Amanta Wszech Czasów cóż Arti ...

Gość Luśka W.
Artura po prostu sam nie wie, czego chce. I zgadzam się, to takie typowe zanęcac na firmę, standard życia, pozycję. stracony czas itd. :)

Dlazcego wybrałeś to forum? Tutaj przesiada w większości młodzież gimnazjalna albo staraczki albo wiecznie na diecie, prawiczki gorsze od tych z rozmów w toku, skamieniałe dziewice użalające się nad własną dolą, pasztety, blachary słodkie niunie, spotkanie kogoś normalnego graniczy z cudem.

enigmatyczna ja widzę na codzień mnóstwo kobiet nastawionych na facetów w ubiorze, we fryzurze, w tym co mówią i jak się zachowują jeśłi kobieta jest kobieca tylko po to żeby się za nią facet obejrzał, to nic takiego ciekawego w tym nie ma ja tez się obejrzę, ale na tym poprzestanę opis twój jest atrakcyjny ale w sumie takich kobiet jak ty, świadomych swojej kobiecość jest na ulicach tysiące chodzą i tylko patrzą ilu sie za nimi oglądnie nie ma kobiet z pasją, z zainteresowaniami nie ma kobiet które mozna zobaczyć w ferworze jakiegoś ciekawego zajęcia, totalnie zainspirowanych jakimś hobby albo jakaś pasją, poza celebrowaniem siebie wszystko w kobietach jest dziś wymierzone na faceta dekolt, szpilka, włosy wszystko nie ma kobiet które są piękne bo po prostu są są piękne bo tak trzeba i dlatego że to jest środek na zdobycie faceta

Gość *Sami* w pomarańczach
zle zaczął topik szukam atrakcyjnej,a zaraz potem wyrzut''mam dosć atrakcyjnych kobiet w realu bo mnie ciągną do łóżka'' wiec niech sie sprecyzuje co to znaczy dla niego ''być atrakcyjną''.

Gość faaaceeet
bo od faceta zależy życie kobiety , nie wiedziałeś tego? :D

znikam ale tu nudy.....a ten Artur sam nie wie czego chce.... facet musi byc konkretny...a nie takie tam...pa

O to chodzi, że niektóre kobiety uważają, że jak się wypindrzą na lalunie to będą miały branie, ale żaden normalny facet szukający prawdziwego uczucia na to nie poleci.

Luśka W. tak, dobrze napisałaś trzeba to było inaczej rozegrać ale nawet jeśłi zrobiłem od poczatku błąd, nie przeszkadza to w tym, że ktoś taki jak ty przyjdzie i się wpisze:) ktoś taki inny to od razu widać

Gość stała bywwalczyni
Artur, tu nie znajdziesz tego, czego szukasz. Każda na tę Twoją firmę teraz leci i każda chce się wydać bardziej interesująca od innej. Każdej się wydaje, że jest lepsza od innych, poucza Cię i sugeruje, że tylko ona pasuje do Twoich wyobrażeń. Rozpuszczają włosy i drwią z pozostałych (enigmatyczna). Szukaj w realu mężczyzno. To nie miejsce, w którym szuka się kobiety na całe życie (no chyba, że do zabawy, ale takich wszędzie pełno).

Gość każde miejsce jest dobre
tylko trzeba wiedziec co sie chce ,ja poznalam niesamowitego kolesia przez neta ,mielismy wspolne pasje ,zainteresowania ,wlasciwie od tego sie zaczelo ,bo oboje nie bylismy nastawieni na szukanie kogos tylko rozmawlaismy na wspolne tematy,takze artur dzialaj jak nie na kafe to na innych portalach

Gość Luśka W.
Stała bywalczyni, wypraszam sobie wypowiadanie się w moim imieniu. :P

Gość stała bywwalczyni
Nie przeczytałeś ani jednego mojego postu. Idę więc przynudzać i pouczać na innych tematach. Może uda mi się komuś innemu cokolwiek sensownego podpowiedzieć. :O

Gość stała bywwalczyni
Lusieńko, nie irytuj się. ;) Zaimponowało Ci chwilowe zainteresowanie faceta, którego nawet nie znasz? Odpuść. Chłop majątkiem szpanuje, więc pustaczka raczej szuka. Szkoda Ciebie dla kogoś, kogo nie znamy. :D

tak, źle zacząłem napisałem atrakcyjnej, i juz każdy pomysłal że chodzi o ciało ale ja wiem czego chcę. chcę zeby mnie kobieta wzruszała, a nie tylko podniecała może bys trochę jak mała dziewczynka, moze mieć kaprysy chcę sie taką kobietą opiekować, czuć że mi ufa dać jej czas, pieniądze, zaineteresowania, a na końcu wiadomo , seks jeśłi to nie są konkrente rzeczy to bardzo mi przykro wiem że konkret to łóżko tylko to kobiety interesuje nie mogę znaleźc kobiety która pojechałaby ze mną nad morze np na weekend, tak sobie chyba że ją poźniej wydymam niewazne uznajcie że mnie tu nie było. może za poźno się wziąłem za szukanie kobiety a może niepotrzebnie zadawałem się z niektórymi widziałem tyle pięknych kobiet że mi sie zwyczajnie znudziły stronie od nich seks jest fajny, ale mam dość seksu z żywymi lalkami wszystko na temat

Gość artur ty chyba sobie
zartujesz z tym dymaniem?to raczej faceci tak podchodzą ,ja sobie nie wyobrazam czegos takiego,zastanawiam sie ska takie lachony wyciagnales tylko wspolczuc

Gość Luśka W.
Stała bywalczyni, wyobraź sobie, że się mylisz po raz drugi (co do mnie) :)

Gość stukpuk_puk puk
a czym się zajmuje Twoja firma? ja się zabrałam z tworzenie własnej w dobie kryzysu, jest ciężko ale nie żałuję bo kocham co robię, jestem architektem i jak to w moim fachu bywa siedzę przy komputerze i przygotowuję konkurs, pięknie na zewnątrz, a ja rozwiązuję problem drogi ewakuacyjnej w obiekcie użyteczności publicznej ...

Gość stała bywwalczyni
Luśka W. , Mylę czy nie mylę, ale Cię lubię, więc na wszelki wypadek psuję to, co być może mogłoby Cię finalnie unieszczęśliwić. ;)

mam firmę z komputerami sprzedaż, doradzctwo to nie jest ciekawe akurat nie o tym chciałem rozmawiać

Luśka W. czy nie bałabyś się umówić z facetem z forum?

Gość stała bywwalczyni
Znikam. Na AXN Sci - Fi. :P

Gość stała bywwalczyni
Luśka bałaby się. :P