Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artur_

czy można tu poderwać jakąś atrakcyjną kobietę?

Polecane posty

Gość hm ale ja wyobrazasz
sobie wykorzystanie tego czasu który chcesz nadrobic?:Pjakies konkrety bys podał

Gość ciekawy typ z Ciebie
ja jestem podobno fajna i ładną dziewczyna, daj namiar, może się odezwę, domyślam sie , ze jesteś w odpowiednim wieku :)

Gość stała bywwalczyni
Nas, to nikt nie chce, mężowie nas zdradzają, chłopcy rzucają, kochanki zabierają nam facetów i zostawiają swoje stringi za pralką, albo łażą z naszymi facetami po lotnisku. 😭

Gość stała bywwalczyni
A pokochasz nasze nieślubne dzieciątka? :(

Gość stukpuk_puk puk
To brzmi jak idealna układanka, której częścią ma stać się kobieta pasująca do Twojego algorytmu. Jak dla mnie zbyt idealne, by mogło być prawdziwe. Pozdrawiam mimo wszytko i jako właścicielka dopiero rozkręcającej się działalności, po porcji przyjemnej niedzielnej konwersacji zmykam zadbać o mój byt.

na dietach..hehehe dobre tam tylko kalorie liczą...zero czekolady pewnie non stop deprecha...:/

nie zachwalam firmy ani kasy tłumaczę tylko jak to się dzieje że facet w moim wieku może być dyspozycyjny, w miarę dobrze ustawiony i samotny jest niedziela mgólbym gdzieś pojechać mam cały dzień dla siebie na południe, pólnoc, wschód lub zachód ale nic mnie nie pcha któraś kobieta wspomniała tu o inspiracji kobieta musi inspirowac, zaciekawiać z ciekawości kobiety facet może przejechac pół świata marzy mi się że coś takiego mi się przytrafi

Gość a ile masz lat i jakie marzeni
a , ja uwielbiam podrózowac

A skąd jesteś Arturze , z jakiego rejonu Polski ?:) To ja jestem od tej inspiracji ;)

Gość Artur_ jestem
brzydalem morde mam nie wyjsciowa w realu nie poznaje

Generalnie na taim temacie nie da się porozmawiać , brak kultury w naszym społeczństwie to jakaś plaga ;)

Gość faaaceeet
suczki mają już cieczkę na twój opis , więc korzystaj i korzystaj :)

Gość stukpuk_puk puk
hmm, na zasadzie kolejny cel do zdobycia? kobieta = firma, równanie z iloma niewiadomymi? x - czas, jak wpływa na firmę, a jak na kobietę y - dochody i opłacalność z - kapitał inwestycyjny, czy w obu przypadkach się zwraca? :-)

Ja jestem atrakcyjna. Tak siebie postrzegam. A resztę opinii mam w głeobokim poważaniu. Chodze w spódnicach, szpilkach, bluzkach, kocham styl kobiecy. Lubię czuć się jak kobieta. Celebruję to. Lubię rozpuszczone włosy, lubię czuć wiatr we włosach, lubię chodzić w butach na obcasach, wtedy nie ma faceta, który by sie za mną nie obejrzał. Chociaż nie jedna kobieta mając moją figurę miałaby masę kompleksów. Ja nie mam. Facet nie widzi, że mam krzywe nogi, on widzi tylko spódnicę i szpilki. A krzywe nogi są tylko w mojej głowie. W ten sposób pozbyłam się kompleksów. To jest połowa sukcesu. Druga połowa to styl bycia, radość, uśmiech, chociaż niejeden dawno by rzucił pracę w budzetówce. A ja nie. Czerpię z niej radość, dostrzegam dobre strony, roziwjam się, codziennie spotykam masę ludzi, nie dziczeję, tylko się rozwijam. Nie baidolę, nie użalam się nad sobą, bo jaki to ma cel? To jest moje życie i chcę go przeżyć jak najlepiej.

nie, nie ma żadnego algorytmu nawet nie wiem czego dokładnie szukam wiem tylko że to czas już jest wokół mnóstwo kobiet, ale brak czegoś w nich są ładne, atrakcyjne ale jakby brakowało im duszy moze się robię ckliwy, ale po latach taplania się w biznesach i kasie czlowiek nabiera ochoty na rzeczy niematerialne

Gość stała bywwalczyni
inspirenka, jeśli jesteś aż tak zdesperowana i chętna, to podaj mu meila. ;):D

enigmatyczna bardzo dobre ciekawe i słuszne podejście lubie kobiety z rozpuszczonymi włosami

Gość stała bywwalczyni
Artur, w realu są takie same dziewczyny, jak tutaj. Nie szukaj wśród tych wystrzałowych, tylko wśród normalnie przeciętnych. Tam najprędzej znajdziesz skarb, który będzie miał w sobie wszystko o czym marzysz. Nie do końca kieruj się powierzchownością i zewnętrznym blichtrem. Powodzenia. P.S. Sam widzisz, że zleciały się jak pszczółki do miodu, gdy napisałeś o aucie i firmie. Chyba nie o to Ci chodzi, prawda?

Nie jestem zdesperowana :) Właśnie tez nie mam za bardzo pomysłu na niedzielnie popołudnie i z nudów wpadłam na pierwszy lepszy temat ;)

Gość ale juz sie smuty zrobiły

Gość no zdziwiona ze auto
i firma ma znaczenie :p w koncu to też swiadczy o charakterze faceta mczy potrafi do czegoś dojść ,obudz sie spiąća królewno to real a nie kolejna bajka o miłości małej syrenki do księcia

Wiem, co lubia faceci. Dlatego chodzę w rozpuszczonych. Włosy to kwintenscenja kobiecości, a ja kocham czuć sie jak kobieta, jak pożądana kobieta.

Gość ciekawy typ z Ciebie
stała bywalczyni chyba Ty:P dla mnie to akurat nie ma znaczenia, bo mam swój biznes, swoje auto ;), takie rzeczy może by mi imponowały mając naście lat, hehehe

Gość kobieta to materialna istota
i poza chwilami zauroczenia, życie z nią składa się z materialnych doznań, intelektualnych i cielesnych, niewiele się to różni od odpowiedzialności za własny interes ( czytaj firmę ;-) )

wystarczy pójsć do klubu w sobotni wieczór kobiet jest na pęczki i to takich najwyższej klasy jeśłi chodzi o ciało i twarz wieszają sie na ramieniu, siadają na kolanach, kokietują, ciągną do łóżka mieć kobietę na seks to najłatwiejsza rzecz na świecie nawet nie jedną ale mi sie już znudziło wstaję rano, widzę ją i czekam żeby wyszła piękne są nocą, rano są zwyczajne, nudne, nieciekawe marzę o czyms odwrotnym chcę obudzić się rano, spojrzeć na nią i pomysleś: kurcze, jesteś jeszcze piekniejsza niż wczoraj, na razie takiej nie spotkałem

nie chcę być niemiła, myślałam, że net jest dobrym sposobem na poznanie kogoś fajnego i na coś dłuższego, ale odpuściałam sobie po jednym spotkaniu. Jestem jaka jestem, ale nie będę zmuszać się do bycia z kimś mało błyskotliwym czy bez gustu.

Gość *Sami* w pomarańczach
Wybacz ale piszesz smuty,zapodajesz teksty typowe dla podrywaczy netowych:O na seks łatwo znależć kobiete i faceta,bo jakbyś nie zauważył faceci są różni pan romantyczny z własnym biznesem dopisz rozmiar pena ,moze jeszcze jakaś kobieta rozpuści włosy :D