Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Ktora z was jest w zwiazku ze swoim idealem mezczyzny?

Polecane posty

Gość revolver
dla was każdy facet to jak ideał :D

Gość revolver
nie chciałbym tylko tak jest i musi być :D

Gość revolver
świadomość to wielkaaa sprawa kochana , wiec każdej polecam świadomość :D

Każda z nas jest czegoś świadoma. I każda z nas ma swój ideał. Dlatego nie każdy pan jest dla nas idealny. Masz tego świadomość ? :)

Gość revolver
mam świadomość że nie każdy we wszystkim, a w pewnych dosłownie każdy :D

Gość mamamija wsadz se w d kija aaa
moim zdaniem nie ma idealow.No moze na poczatku zwiazku wydaje nam sie ze ta 2 osoba jest idealna.Kazdy ma jakies wady,w kazdym czlowieku jest cos co moze nie podobac sie drugiej osobie grunt to kochac sie za to jakim kto jest:)

revolver- po co szukasz zwady... Cos sie podoba to wypad. Niewaze. Topik zalozylam bo zauwazylam ze w zyciu czesto dobieramy sie na zasadzie kompletnych przeciwienstw i zakochujemy sie w ludziach ktorzy niewiele maja wspolnego z naszymi idealami.

Gość to jest tak ze
ideal jest wtedy gdy jestes zakochana na maxa i nie widzisz zadnych wad(1szy etap zwiazek do 6 mcy)potem gdy emocje juz opadna dostrzegasz ze jednak jest pare rzeczy nad ktorymi mogłby popracowac(2 etap zwiazek od 6 mcy-1,5roku)...to juz nie jest ideał,od 1,5 roku do... zaczyna cie coraz wiecej rzeczy w nim denerwowac i zapewne viceversa takze ideałow nie ma...;)

Ja myślę ze o ideale można mówić wtedy, kiedy kochamy z całym zapleczem wad i zalet. Wted jest ideał. Mój jest całkowitym przeciwieństwem mnie samej.

Gość revolver
mądry, mądry dziewczyny i nie szukam zwady, a i już wam nie przeszkadzam w tym "wyidealizowaniu opisowym łączonych charakterów" :D

ja jestem ze swoim idealem,wymarzonym idealem o ktorym snilam w nocy,o ktorym marzylam:) ma wszystko co do joty tak jak sobie tego zyczylam w swoich marzeniach:) kazdy na przeciw niego ,patrzac moim obiektywnym wzrokiem,to pusty przecietniak albo brzydal. jest idealny pod wzgledem wygladu,charakteru i inteligencji,najcudowniejsza istota tego swiata:) wiele dziewczyn sie w Nim kochalo bo jest cudowny

Gość Misia188
Witajcie,ja jestem ;) całe życie marzyłam o kimś takim jak mój B.Idealne połówki,poprostu coś nie do opisania ;) Zyczę aby każda z Was spotkała kogoś takiego na swej drodze.