Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i się tsak zastanawiam

Dzisiaj przeszłam pierwszy anal w życiu i trochę mnie boli pupa.

Polecane posty

Gość jeszcze ja powiem
mój pierwszy taki raz był fajny. czekam na kolejny :)

Gość fgwrf
analer--jestes ciemny/na.W odbycie,nawet po lewatywie znajduje sie mnostwo bakterii kal;owych.chcesz sie przekonac,to wkaldaj palce do odbytu po lewatwie i liz potem te palce to sie po jakims czasie dowiesz czy nei ma nic ohydnego w tym jak zachorujesz

Gość Misio pysio
A gdzie byli rodziece sie pytam ?? no gdzieeeeee ??

Gość Dak_Lady
Też w d...pie:-) A swoją drogą seksik fajny. Nie mówię non stop, ale jakiś raz na miesiąc można sobie zafundować. Żel (albo i niekoniecznie jak jestem ładnie pobudzona), potem gorący wspólny prysznic- nic nie boli, nic nie lata, robaczki się w d..pie nie wykluwają, przestańcie ludzi straszyć! Trzeba tylko dużo zaufania do partnera, żeby się od razu nie zapakował jak to na filach xxx oglądał.

to nic co wy piszecie. Mnie to tak boli ze wytrzymac nie moge prwie do placzu dochodzi a moj chlopak baardzo to lubi a ja tak cierpie. On nawet nie moze wejsc w moj odbyt bo sie nie miesci a ja wrzeszcze z bolu. Boli ale to strasznie. A chce miec wkoncu rozdziewiczony ten tylek by mnie nie bolalo a i tak boli caly czas ;/

Gość niunka1991
to że to szkodzi zdrowiu kobiety to akurat prawda a jeśli facet mówi że nie to może mu po prostu nie zależy na samopoczuciu dziewczyny i odchodzi go tylko jego przyjemnośc .... żałosne mój chłopak uprawiał wcześniej anal ale ja mu powiedziałam że raz próbwałam i że nie chce i uszanował to

Gość dziecko mzk
anal to najprzyjemniiejszy rodzaj seksu;a jak trochę boli to partner porządnego klapa musi dać żebyś rozlużniła się!

Gość DJADAM0S
Mnie zawsze po analowaniu boli zwieracz:(

Gość marejma
prawidłowo uprawiany seks analny leczy hemoroidy i niczym nie grozi z wyjątkiem HIV. A facetów kręci anal, gdyż jest to forma dominacji nad partnerką.