Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc......

jestem zalamana... co sie dzieje?

Polecane posty

zaczne od poczatku mialam III grupe cytologii, zrobiono mi wycinki stwierdzono u mnie klykciny na szyjce macicy (ale leczenie tego olano, stwierdzono, ze najpierw trzeba wyleczyc stan zapalny) w posiewie wyszly grzyby, escherichia coli i cos jeszcze... nie pamietam dostalam nystatyne, po skonczeniu bralam leki robione na zamowienie w aptece (z augumentimem i innymi, nie pamietam) po leczeniu tymi drugimi lekami a wlasciwie w trakcie juz czulam dyskomfort po leczeniu tez dyskomfort, zaczerwienione wejscie do pochwy, pieczenie, wydzielina bialawo- kremowa czemu tak jest? :( dodatkowo w czasie leczenia bylam u internisty z powodu czestomoczu daj mi furagine. biore ja od wtorku juz wczoraj zauwazylam ze mam bialy nalot w ujciu cewki moczowej co to moze byc???????? jestem mega zmarwiona, bo nie wiem co sie dzieje czuje sie jak zdrowotne zgliszcza moj partner nie moze sie pogodzic z brakiem seksu, nie chce mu tez tak obrazowo o tym wszystkim mowic wizyte u gin. mam 2 czerwca

Gość joojjj
idź do porządnego gina!! i najlepiej prywatnie nie czekając do 2 czerwca!!!

czym predzej do gina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde! bo moze sie to tylko pogorszyc!

Gość 23445666
masz HPV

chodze prywatnie, nie moge isc do gin. teraz bo bede miala okres jutro gin. porzadny, te objawy zaczely sie po leczeniu hpv mialam, co nie znaczy ze mam nadal ale to inna kwestia

Gość cocolina
ale czy hpv nie jest nieuleczlane?

wiekszosc osob zwlaszcza mlodych wypiera hpv stycznosc z wirusem ma 70% osob moze go mam, ale co z tego? hpv nie ma nic do rzeczy tutaj

Gość samasobie
cocolina stuknij się a później wpisz hpv w google. wiedza nie boli

Gość cocolina
z tego co czytałam wirus hpv działa na tej samej zasadzie co wirus opryszczki - drzemie uśpiony w organizmie i jest się nosicielem zawsze... nie twierdze, że się nie mylę - lekarzem nie jestem... stąd też pytanie w moim poście powyżej - nie stwierdzenie... proszę o więcej wyrozumiałości nim na kogoś najedziecie następnym razem...

Gość tak jakby grzybica
najpierw nystatyna, a potem globulki z antybiotykiem ???????????? ja bym wzięła dokladnie odwrotnie ! hmmmmmmm, globulki z antybiotykiem robione na zamówienie powinny być robione w sterylnej komorze, mało aptek ma taki sprz~ęt, może były zanieczyszczone chyba masz grzybic~ę po antybiotyku, ja bym wzieła Clotrimazolum, przemywaj tantum rosa, nie zaszkodzi, a do wizyty u gina musisz jakoś wytrzymać nadżerka też powoduje pojawienie si~ę duzych ilości białego sluzu