Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfdsw

nie lubie wysokich dziewczyn

Polecane posty

Ja tez nie latam w szpilkach non stop :) Ale dla mnie nogi się nie liczą ,mam za sobą duże przejścia w życiu ,że jestem bardzo wdzięczna temu na górze że jednak je mam bo było duże prawdopodobieństwo że nie będę . ...

Gość niskie zawsze bedą wygadały
jak dziecko,zawsze bedą bez wyglądu i z zazdrością bedą patrzyły na wysokie atrakcyjne kobietki lub ze zgryzoty beda zakładały takie topicki:-D

Gość benek gienek
zgadzam sie lubie srednie podobaja mi sie drobne dzioewczynki sa takie kobiece wysoka nigdy tego nie daje takiej kobiecosci nie lubie modelek

Ja nie patrzę na nikogo ze zgryzotą ,ciekawe co powiesz moja droga o Azjatkach one wszystkie równo niskie …

Gość nie za niskie nie za wysokie a
w sam raz takie do 166cm sa o.k

Gość Do wszystich kurdupli
niewyrośniętych. Ludzie, nie ośmieszajcie się.Przecież to oczywiste że niskie osoby-czy to babka czy facet wygląda okropnie i czas się z tym pogodzić. Dlaczego polacy są tacy zawistni? Tylko takimi komentarzami jeszcze bardziej robicie przyjemność wysokim którzy i tak wiedzą że pod tym wględem wygrali los na loterii. A wam-cóż-pozostaje tylko chodzenie na wysokich obcasach lub łykanie hormonu wzrostu. A panom-a raczej facecikom niewyrośniętym proponuję wyyyyyyyyssssssssoooooookkkkie kapelusze. Pozdrawiam obleśne karzełki:-D

Gość wysokie to takie klody
niektore to nawet stanowczo za chude a jak przytyja to takie krowiaste

Gość do wszystkich wysokich
a wam nic innego nie pozostaje tylko obciecie glowy buhahhahh i to tu wieje zgroza i zawiscia

Gość zodiakalna waga
ja mam 172 i powodzenie ogromne ale nie jest to chyba zasluga wzrostu spotkalam tez wiele malych ladnych kobiet i wysokich facetow majacych niskie kobiety wiec nie ma reguly..a szpilek nie nosze bo nie lubie chyba ze okazjonanie ale fakt, ladna zgrabna wysoka dziewczyna zawsze bedzie lepiej wygladac od ladnej niskiej,,nie ma co:)

Gość zodiakalna waga
poza tym dlaczego te niskie tutaj tak ublizaja? czyzby kompleksy?

Gość Do szyszli
ale co to wogóle za głupie stwierdzenie- azjatki są niskie??? Nie tylko w azji są niskie (zresztą tam cały naród taki jest, tak samo jak wszyscy mają skośne oczy). Niskie są też jak widać w Polsce i wielu innych krajach.Fakt faktem że niskie wyglądają śmiesznie, nie mają za grosz wyglądu, to w końcu dla kurdupli powstały busty na obcasie. I choćby nie wiem jak buzia byłaby ładna to dziewczyna jest wdeptana w ziemię przy wysokiej atrakcyjnej ładnej kobiecie. Zaraz ktoś mi napisze że lepiej mieć protezę zamiast dwóch zdrowych nóg. :)

Gość ojaaafanzoleee xD
przestancieeeeeeee przeciez robicie zestawienie na wzór blondynka-brunetka wlosy dlugie-wlosy krotkie. kazdy lubi co Lubi :P Ja jestem wysoką naturalną blondynką i czuje sie z tym wspaniale.Jestem super i jestem skromna hahah. po co taki temat?..chyba kazda ze stron chce się podbudowywac🖐️ nie no pozdrawiam 🖐️

Gość niskie baby
to przeważnie małomiasteczkowe albo wiejsce komicznie wyglądające karły wyglądające jak kaczki:-P Powinniście chodzić na szczudłach bo pod nogami nam latacie paskudne pasztety bez wzięcia...

Gość wystrzelic wszystkie kurduple

Nie no nie zrozumiałaś , chodzi o to że w Azji są sami niscy i nikt tam nigdy na to nie narzeka . Ps; Moja najlepsza przyjaciółka jest ode mnie o 27 cm i wzrost hm u nas nie ma tego słowa ,dlatego nie rozumiem o co ta kłótnia

Gość czyzby wszystkie
wysokie mialy kompleksy i ublizaly?

Gość Gregis
ale tu głupole siedzą. Zawsze zwracałem uwagę tylko na dziewczyny mające ok.1,75m. na małe nawet uwagi nie zwracam mimo że kleją się do mnie jak muchy. Jestem atrakcyjnym facetem i mogę mieć wymagania.Te niskie traktuje od razu jak odrzut, nawet średnie wyglądają pospolicie.A wysokie są super, bardzo kobiece, zmysłowe pociągające i te długie nogi,szyja.pozdro

Gość wiem.
szyszla ile TY masz lat o ile moge zapytac?

Gość ktos lubi niskie ktos
inny niekoniecznie wezcie dajcie se na wstrzymanie jedne i drugie macie komleksy i sie dowartosciwujecie

Przed chwilą chciałaś wejść mi do łóżka ,a teraz pytasz o wiek ?hmm nawet wzrostu Wam nie podałam :P

Gość gregis to jakies wysoka
kloda dodajaca sobie zalet pewnie ma komleks wysokiej buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość lineczka ...
nie lubię wysokich dziewczyn ..... powiedział karzeł do elfa ... :D Jak masz je lubić... tenże odpowiada, skoro żadna Cię nie dostrzega ... :D

Gość strongmen
a ja lubie niskie i gowno wam do tego wysoka jak kloda a glupia jak krowa

Hehe dobre :P Proponuje rozejść się , każda w swoją stronę taki mamy dziś piękny dzień :) szkoda by go marnować choć jeszcze tylko chwilka go została…

Gość lineczka ...
wysoka dziewczyna ubolewa ... żaden karzeł mnie nie lubi ... Why???? Na to sowa: A ty byś lubiła, jakby ciebie rozdeptywali????

Gość Bazienka forum
:O

Gość rudziia
pieo

Gość skunkanansie
moja dziewczyna lubi niskie, wiec dobrze, ze mam tylko 165 cm :p

Gość rudziia
pieprzycie g łlupoty że aż mnie mdli ,mam 176 wzrostu i teraz mi to nie przeszkadza ale kiedyś było inaczej (własnie przez takich głupich ludzi jak wy!)prawda jest taka że ludziom nic nie dogodzi ,niski chciałby być wysoki a wysoki mniejszy taka już nasza wredna natura dopiero jak zachorujemy to wszystko nam jedno jak wyglądamy.Jednym słowem wszystkie ciołki które sobie tu dogadują i obrażają to dupki znudzone swoim życiem ,nie mówiąc o kompleksach .kochaj siebie samego to pokochasz innego,świat byłby nudny gdybyśmy wyglądali tak samo.Czy krótki czy długi każdy swoją połówkę znajdzie(ja znalazłam i ma 196 cm wzrostu ,moim zdaniem pasujemy jak ulał iwali mnie to co inni mówią)

Gość Megan1984
Dnia 24.05.2009 o 19:05, kropka g napisał:

Ja tam lubię być mała jak dziecko ,wtedy facet może mnie całą otulić i czuje się wtedy na prawdę bezpiecznie ,a gdy chce być nieco wyższa zawsze mogę założyć bardzo wysokie szpilki które uwielbiam :D

Smieszna jestes konusko