Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfdsw

nie lubie wysokich dziewczyn

Polecane posty

Gość nudne jak zawsze
aha, czyli wyzsze nie moga czuc sie bezpiecznie a facet w stosunku do nich nie moze byc opiekunczy? boze ludzie co wy tutaj piszecie zal czytac tych durnych topikow typu faceci wola male bo przy nich sa bardziej mescy :O:O:O ile wy macie lat???????? 15????????????

O boż czy ty kochana czytać nie umiesz ! najpierw napisałam że wzrost jest nie ważny ,a potem czemu lubię być niska ,dlaczego z mojej perspektywy jest ta fajne i zaznaczyłam również że nie wiem jak to jest być wysoką . 3 klasa podstawówki się kłania –czytanie ze zrozumieniem !

Gość hihihih2
jak juz pisalam wczesniej mam 180cm i nigdy nie mialam problemu z facetami, nawet kurdupelki sie za mna uganiali, wiec nie wiem po co te niskie laski, zawsze chce pokazac ze sa jakies lepsze czy co??

Nie no wy naprawdę jesteście analfabetkami ?! Niech mi któraś z was odpowie o czym mówi mój trzeci post w tym temacie ?!!!

Gość hihihih2
aha, i jeszcze niech autorka sie wypowie dlaczego nie lubi wysokich dziewczyn, co to wzrost to jakies kryterium lubie nielubie hmmm...

Gość kobieta 170cm
"Ja tam lubię być mała jak dziecko ,wtedy facet może mnie całą otulić i czuje się wtedy na prawdę bezpiecznie " a do jego kutasa przysysasz się jak do matczynej piersi tylko co to ma wszystko wspólnego z kobiecością, erotyzmem i atrakcyjnością??????? jakiego faceta kręcą dzieci??? brrrr.......

Gość hihihih2
szyszla nie pisze tego do ciebie, a ogolnie, nie jestes pepkiem swiata

Gość hihihih2
szyszla, to jest rasistka, bo dzieli ludzi na "my" (niskie) i "wy" wysokie i pewnie mysli ze jest tego lepszego gatunku

Hehe mówiła 3 post ,widzę że nawet z algebrą wam nie idzie ….. Powiem jeszcze raz jedni lubią niskie inni wysokie rozumiecie ? Czy powtórzyć ?

dziwne..mam 174 jeszcze żaden facet nie miał problemów z podniesieniem mnie ... hm jestem wysoka i nie lubię niskich facetów...w sumie wg mnie jestem średniego wzrostu bo nie mam wokół siebie niskich koleżanek ...są same mniej więcej w moim wzroście...mój brat mówi ze niska dziewczyna jest fajna...bo zawsze jest na czym piwo postawić :/ wkurza mnie to. wszystko ma swoje wady i zalety ale np postawa mojego brata (i niektórych tutaj) jest żałosna. jaki byłby świat gdyby nie było wysokich i niskich, grubszych i szkieletów?nudny, fakt faktem ładne jest to co się komu podoba i nie ma co walczyć z tym przekonaniem

Gość kobieta 170cm
" rozumiecie ? Czy powtórzyć ?" wybacz. słabo cię słychać z dołu.

marikaea ale ja nie mówię że miałby problem z podniesieniem was ,opisałam tylko czemu lubię być niska i w sumie nie rozumiem najazdów na mnie bo powinniście iść za przykładem marikaei i opisać czemu wy lubicie być wysokie .No i powtórzę jeszcze raz dla utrwalenie jezdni lubią niskie a drudzy wysokie :) kobieta 170cm poczekaj założe szpilki :P

Gość Do autora/ki tego tematu
ale mnie rozśmieszyłeś tym swoim postem:-D :-D :-D To oczywiste że dużo atrakcyjniej i bardziej reprezentatywnie wyglądają kobiety wysokie-takie ok.175-178cm. Nie bez powodu modelkami są kobiety wysokie jak i również te wszystkie kandydatki na "miss piękności":) To tak samo jak lepiej mieć gęstsze włosy niż rzadkie, lepiej mieć duże oczy niż małe i lepiej mieć długie nogi niż krótkie:-D Również ci naprawdę atrakcyjni faceci mają kobiety wysokie bą są po prostu z wyższej półki. A ty jesteś pewnie typową zazdrośnicą-kurduplem o krótkich nożkach i nisko zawieszonym tyłku i możesz tylko pomarzyć o wzroście modelki:) Pewnie choć trochę lepiej się czujesz kiedy wejdziesz na szpilki 10cm:) Żałośnie musisz wyglądać pałętając się wysokim laskom pod nogami. Niewyrośnięte karlice są towarem dla facetów nieatrakcyjnych i takich którzy sami mają 150cm w kapeluszu:-D Przede wszystkim takie obleśne nieatrakcyjne kurduple przybywają do większych miast ze wsi i małych miasteczek. Tam od cholery takich niskoskanalizowanych beczek:-D

Gość wyyysssoooka
a ja mam 174 i generalnie wolalabym byc troche nizsza bo na obcasach to przewyzszam wiekszosc facetow Z drugiej strony mam zgrabna figurke i nawet jak troche przytyje to jakos to sie tak rozklada ze nie widac Ale marza mi sie 8cm szpile ale takich przy moim wzroscie zalozyc juz nie mozna

Gość małe jest piekne

Gość David_
popieram , dziewczyna nawet nie wiem jak ładna jeśli jest niska to nie dorasta (dosłownie i w przenośni:-P) do pięt wysokiej i ładnej kobiecie. Sam zawsze miałem wysokie kobietki i nigdy bym nie spotkał się z małą kobietką.Wyglądają one dziecinnie , niekobieco.Wzrost jest bardzo ważny

Gość facio.........
niektore wysokie pomimo ze sa szczuple sa takie kobylaste a fuj jak dla mnie to tylko do 165 cm sa fajne pomimo ze mam 180 cm

Gość precz z karlicami

Gość tylko wysokie się liczą
na kurdupla bym nawet nie splunął...

Gość wlasnie te bardzo wysokie
sa bardzo niekobiece

Gość kobieta 170cm
a jak ja założe szpilki to co ty założysz? zresztą szpilki kiedyś trzeba zdjąć. i co wtedy? niskie kobiety mają krótkie nogi a to jest strasznie niekobiece. okropnie to wygląda kiedy nogi stanowią 50% lub mniej długosci ciała. ja właśnie dlatego lubię być wysoka :P dla nóg. i po to że NIE MUSZĘ nosić szpilek, a tylko mogę.

No i widzicie jedni lubi tak inni tak ,różnimy się a różnice są piękne , ważne by lubić swój wzrost :)

wyyysssoooka, zawsze mozna założyc szpilki! akurat ja nie umiem na nich chodzić ale jak opanuje się tą sztukę... xD uwielbiam wysokie buty!

Gość na wysokie bym sie
nawet nie najszczal be

Gość niekoniecznie niskie maja
krotkie nogi-wazne by byla zachowana proporcja

Gość facio.........
zawsze marzyłem o wysokiej ślicznej kobiecie ale to pozostaje niestety tylko w sferze moich marzeń. W rzeczywistości pozostają mi tylko niskie dziewczyny z przykrótkimi nogami ( a fuj!) bez prezencji. Sam jestem pasztecik, więc nie dla psa kiełbasa:-(

Gość kobieta 170cm
ale przeważnie mają krótkie. takie śmieszne kulasy.

jakby wszyscy byli wysocy to by roznic nie bylo!wszycy by wygladali jednakowo i to by bylo cholernie nudne!

Gość jozio29
wysokie nie sa seksowne takie niefiligranowe