Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepiej być bladym czy opalonym

Jasna czy ciemna karnacja? Co Wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość ale pier dzielicie
opropne są białe nogi!!!

Gość nieprawda bo
ja opalam się na czekoladę , a zazdroszczę dziewczynom, które są blade a jak chcą się opalić to wychodzi im złoty kolor.

Gość Twoje kicie to
ukiejejejej-bez obrazy ale wygladasz o krop nie. Sztucznie . Nieswiezo. Tanio.Podobasz sie przypuszczam tzw. gorszemu sortowi. Masz ladna buzie tylko ten kolor..

Gość brązZZZZ
Zgrabna sylwetka, bujna czupryna, krągłe piersi i biodra, pełne usta, smukłe nogi, A DO TEGO DELIKATNY ODCIEŃ OPALENIZNY. Tak postrzegana jest seksowna kobieta.

Gość dziwne oj dziwne
ale pier dzielicie - a co ma poradzić na to osoba, która nie może za huja opalić nóg :(

Gość o wiele bardziej podoba mi sie
dziewczyna z jasana cera z pierwszego zdjecia niz czekoladka z drugiego, bez obrazy

Gość mnkdfsd
Również uważam, że wyglądałabyś świetnie w nieco jaśniejszym odcieniu. Jesteś ładna ale ta karnacja dodaje Ci lat i wygląda nieładnie. dlatego właśnie wolę blade. Jesteś do tego przyzwyczajona ale uwierz, że jako blada osoba wyglądałabyś korzystniej. Fajnie, że nie bałaś się pokazać, to się ceni :)

Gość zerergtrrgg
ukkkejjeejeeeeee, ohydnie wygladasz jakbys sie w solarium zatrzasnela a blada ladna skora moze byc tylko latem to nie wyglada apetycznie bo ceulit bardziej widoczny a nogi w solarium mozna opalic

Gość ukkkejjeejeeeeee
ale ja sie opalma na taki ciemny kolor a mam juz 33 lata to chyba nie wygladam tak zle a cialo jest ladniejsze takie oplaone

Gość Ja mam biala a wolalabym
Nie mysl ukejejej ze jestem zlosliwa, nie! Pisze prawde bez jadu. Stonuj troche z tym opalaniem a bedziesz piekna. I Twoja skorka ci podziekuje.:):)

Gość ale pier dzielicie
też mam problem z nogami, znie lubie leżeć plackiem więc wsiadam na rowerek i sobie robie trace w upalnr dni i już sprawa załatwiona.

Gość ale pier dzielicie
kiedy opalenizna wyszła z mody?????????????jak białasy się odezwaly---oni się boją słońca OPALENIZNA JEST PIĘKNA (delikatna )

Gość uwaga . uważam że
po tym wszystkim co zobaczyłam i przeczytałam ... i po dłuższym zastanowieniu już nie chcę się jednak opalać. :O

Gość jak dla mnie nieco opalona
a dlaczego ?? bo na jasnej widac wszelakie żylki, co okropnie wygląda

ja tam jestem dumna ze swojej bladej cery. kiedyś na upartego się opalałam i nieraz wyglądałam jak rasowa czekoladka, ale jasna skóra jest dużo ładniejsza i szlachetniejsza, a na pewno rzadziej spotykana.

Gość dobre und motzneee
co to qźwa za rodzyn na ostatnim zdjęciu?:O:O

Gość tomocio
oczywiscie ze jasna . Ciemne osoby kreca tylko murzynów .

Gość no ewidentnie nie zgadzam sie
nie moge sie zgodzić i koniec!!! opalenizna jest okropna!!! a ciemna karnacja np u murzynów wydziela smród jak z pipy albo ze spoconej moszny!!

btw patrzcie na wszystkie aktorki modelki itp. co ładniejsze mają jasną cerę, no chyba, że są latynoskami czy coś

Ladna jest tylko i wlacznie naturalna opalenizna i to nie za ciemna. A jesli piszesz ze rzadko spotykane sa bladziochy to chyba w Twoim miescie, w moim jest ich pelno. I to obojga plci:)

Gość tomocio
najlepiej z nordyckimi rysami i blekitnymi oczami . Ewentualnie mulatki jak rihanna sa rowniez atrakcyjne.

Gość ale pier dzielicie
szlachetna buhahaha zazdrość:]

Tomcio Rihanna jest murzynka

Ja mam jasną karnację, bladą buzię, zielone oczy, lekko kasztanowe włosy, bardziej brąz.. nigdy nie przeszkadzało mi że jestem taka jasna, rzeczywiście wygląda się wtedy świeżo i młodo, naturalnie. W lecie siłą rzeczy się troszkę opalam, ale nigdy mi nie przeszkadzało że w krótkich spodenkach mam jasne nogi, a nie opalone. Nie twierdzę że opalone dziewczyny wyglądają źle, ale większość z nich nie ma umiaru - dodają sobie lat ciężką opalenizną, lepiej już jak dziewczyna jest śniadej cery :)

Gość blada twarz to ja
A to fragment mnie kiepskie zdjecie ale bladosc widac http://s6.zapodaj.net/60232053.jpg.html w sumie chciałabym byc troszke ciemniejsza ale nie moge mam bardzo jasna karnacje i kazda proba opalania konczy sie poparzeniem no coz taki mój los :)

ukejee--moim zdaniem za mocno jesteś opalona .

Masz extra kolor wlosow i swietna sukienke:);)