Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepiej być bladym czy opalonym

Jasna czy ciemna karnacja? Co Wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość czy wy też uważacie że
spalone na czekolade dziewczyny wyglądają źle? do większości to nie pasuje dodaje naprawdę lat. mulatki ładnie wygladają tylko do około 27 roku życia , potem wygladają przerażająco!!!!!

Gość ja mam pytanie
Jennifer Aniston spoko opalona

Gość ja mam pytanie
wkurza mnie jak ktoś tępo myśl. mówiąc lekko opalona to tępaki myślą spalona czekolada. to się nazywa ograniczona funkcja myślenia!

Gość ja mam pytanie
a my tu o mulatkach rozmawiamy?

Gość piękna jasna karnacja
temat brzmi: "Jasna czy ciemna karnacja? Co Wam się bardziej podoba?" odpowiedziałam, że jasna. ale lekka opalenizna jak najbardziej jest ok. byle nie przesadzić.

Dla mnie idealna cera to lekko opalona ,, na brzoskwinkę\" bez żadnych pieprzyków, przebarwień itd. Ciemna też mi się podoba ,ale nie u Europejek spalonych na solarce , czy slońcu tylko u prawdziwych mulatek i murzynek.Polki powinny mieć raczej jasną karnację taka w koncu ich natura. Ale na pewno nie podoba mi się biała, bardzo blada cera

a niestety niektórzy Polacy nie potrafią docenić tego co jest charakterystyczne dla ich nacji (np jasna karnacja. tradycja itd) i upodabniają się np do mulatek, amerykanow . Nie wiem dlaczego Polacy zawsze muszą kogoś naśladować

Gość .m.m.
ktos tam durnote wciskał ze wolimy jasna bo sie opalamy na rózowo...:O głupszego argumetu nie słyszalam... ja mam bardzo jasny blond i jestem wrecz blada nie jasna a jak sie opale (czasem zdarzy mi sie przesadzic) to bez kremu jestem jak rak a z kremem mam ciemny braz i jestem ciemniejsza od wszystkich opalonych brunetek:O a wystraczy 5 min dłuzej polezec... masakra... wygladam wtedy jak ta wokalista Eve - murzynka co sobie zafarbowała na blond i wsadziła niebieksie soczewki.. ja osobiscie równiez preferuje bladzizne ale nie chorobliwą, kobiety w indiach sie z nas smieja ze czemu sie przyciemniamy jak jasna swiadczy o czystosci i w tych krajach gdzie tubylcy sa ciemni na rynku sa kremy rozjasniajace jak u nas brązujące... tazke biel kojarzy sie tylko z elitą i nic na to nie poradzicie co niektórzy zazdrosnicy, wciskajcie sobie dalej kit puste dziewuszki ze kupa sie facetom podoba... tylko wzrok przciagacie bo idzie cos innego...:D:D widzialam kiedys reklame czegos tam i pokazywali kobiete ciemną, sredną i bladziuszka (blondyna), siedzieli ze mna koledzy którzy sie odrazu w niej zakochali.. no i ja tez :P

Zdecydowanie jasna karnacja. Ciemna, opalona skora od razu kojarzy mi sie z solariowymi lalkami, a nie daj boze jeszcze do tego ciemne wlosy fuuuuuuuuuuuuuj! Jasna karmacja kojarzy sie ze zdrowiem, swiezoscia, naturalnoscia.

Gość fendi i kenzo
Ja lubie ciemniejsza ale tylko naturalna opalenizna. Solarium fuj. Samoopalacze jeszcze gorsze sa od solarium. Jasne mulatki maja najpiekniejsze kolor. Najbrzydszy taki bialy jak nicole kidman. Chory kolor i niezdrowy.

Gość bladziunia
Czytam ten wątek i widzę, że prawie wszystkim podoba się jasna karnacja. Kłamiecie. Sama jestem bardzo blada, a do tego mam jeszcze mnóstwo piegów, które na jasnym tle prezentują się znakomicie :o I co, może to jest ładne? :o

Gość .m.m.
skoro twierdzisz ze kłamiemy to.......................... ok 🖐️

zbyt blada karnacja u niektórych wygląda niezdrowo i dlatego generalnie mi się nie podoba, ale są wyjątki np Liv Tyler ktorym tylko jasna cera pasuje

Gość manikaa
jasna. ciemna podoba mi się tylko jeśli jest ciemna oryginalnie, znaczy u murzynek, taki bardzo ciemny heban. sama mam taką jasno-oliwkową. opalać się nie chce i nie mogę. zna ktoś jakieś dobre kremy z filtrem, tak zapytam przy okazji? bo mój kochany z AA przestali chyba produkować :O próbowałam już la rocha i sorai i niestety moja skóra nadal wariuje... najbardziej intresują mnie takie z filtrem uv powyżej 40.

lekko opalona.... nie podoba mi się osoba o ciemnych włosach i oczach (jak ja) z jasną karnacją... jak jakiś metalowiec, brud lub inny pseudoartysta. Do jasnych blondynek z błękitnymi oczkami pasuje jasna karnacja, anie sztucznie wyrobiona na solarce... ale do szatynek- raczej delikatnie opalona- na brzoskwinkę

Gość a ja nie toleruje
solar...Nawet w zime opalone..Czemu dziewczyny to robicie???moje rowiesnicxzki wygladaja starzej,a mi kazdy daje 18(mam 26) bo W OGOLE NIE CHODZE NA SOLARIUM!!uzywam jedynie bronzera w zimie,a latem to wiadomo-zasze jakos sloneczko wezmie;))

Gość blada blada
płeć mleka... to jest TO!!!!!!

Gość finekl
hej! widzę że opinie podzielone, ale ja wam powiem ze najladniejsza karnacja to ta naturalna, bez solarów, taka najbardziej się podoba... Ja osobiście mam ciemną karnację, ciemne oczy i włosy, i nie chodzę na solarium, ale denerwują mnie chamskie komentarze w stylu: Mulatka, Rumunka...

Gość sggfdg
jestem blada z natury(choc jako dziecko byłam ciemniejsz:P;)) ale zauwazylam, przynajmniej w moim przypadku, ze facetom to się podoba, w klubie zawsze sie wyrozniam spomiedzy tych solariowych panien ;)

Jasna,bardzo blada.Opalenizny nie lubię,dla mnie to nieestetyczne. Sama jestem bardzo blada,ale mam piwne oczy,a marze o niebieskich,a niech to :P

Gość blada dupaaa23
hehe a ja mam taka karnacje http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3c1db1a787112d9.html i przkrko mi nie mam zamiaru robic \z siebie mulatki ;P mnie sie podoba mojemu mezycznie tez :] o tego mam miedziane wlosy i zielone oczy i ..... taka siebie lubie ;))

Chyba najważniejsze ze Tobie sie podoba,a nie Twojemu facetowi... Tez mam taką karnacje i miedziane włosy :)

Gość blada blada
uważam, że blada karnacja jest bardzo delikatna i subtelna, jakakolwiek opalenizna mnie obrzydza :( i nie ma fajnej babki bo wszystkie są teraz po prostu zjarane...

Gość może alabastrowa cera może
być piękna ,ale rzadko komu jest ładnie przy takiej bladej karnacji.Zwykle wygląda to niezdrowo

Gość blada blada
boo taką skórę trzeba bardzo dbać. aby pieknie wyglądała musi byc nieskazitelna...

Gość uupp
tez chciałabym znac odpowiedz :)

Gość uupp
nikt nie powie ?