Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepiej być bladym czy opalonym

Jasna czy ciemna karnacja? Co Wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość Lepiej być bladym czy opalonym

Proszę uzasadnić wybór.

Gość Stylez
jasna ciemne kobiety mi się brzydzą opalenizna ale nieprzesadzona natomiast jest dla mnie neutralna

Gość zdecydowanie jasna karnacja
ponieważ jest : zdrowa naturalna świeża

Gość nie ma to znaczenia
Kolor skóry nie świadczy o atrakcyjności

Gość liho
Na mnie działają kobietki o jasnej karnacji.

jasna, bo opalona przypomina Leppera i tpo, że dziewczyna spędziła tydzień na pieleniu tabaki i tytoniu

Gość guiko
jasna u kobiety .

Gość efg
zdecydowanie jasna :) ciemna kojarzy mi się z alkoholikami stojącymi pod biedronką z piwem :O poza tym ciemna skóra (ale taka naturalnie ciemna np u latynosów) wydaje z siebie okropny smród!!

Gość nie lubie mulatek i mulatów

Gość kiedys tu byl taki topik
i dziewczyna wklejala zdjecie, miala wlasnie jasna sliczna cere i az jej zazdroszcze ja sama ma taka oliwkowa troche ziemista i wygladam jak cyganka ;)

Gość spalone panny są żałosne
niektóre do tego stopnia są spalone na słońcu , że aż śmiać sie chce :D:D:D jasna buźka i ciało faktycznie wydaje się taka świeża, czysta i delikatna :)

Gość też zazdroszę jasnej cery
piękna jedwabista biała skóra to marzenie :( mojej do takiej daleko :(:(:( a jeszcze pieprzyki lub piegi i kasztanowe włosy.. ehh , no cudo!! wygląda to bosko.

Gość depryymujacy
jasna - kojarzy mi się z klasą, kruchością...i z książkami Jane Austen:D chociaz sama mam jasną i ją bardzo lubię, to muszę przyznać, że zupełnie blada, bez zadnych 'musknięć słońca' nie jest wcale atrakcyjna

Gość a ja mam typ urody zima
biała skóra, czarne włosy. słabo się opalam a szkoda, bo podoba mi się przyciemniona skóra. taki złoty odcień opalenizny pięknie tuszuje niedoskonałości skóry, nie widać błękitnych żył, ciało wydaje się smuklejsze.

Gość jasny brązik
to jest to!

Gość Ja mam jasna ale wolalabym
ciemna, na solare chodzic nie bede bo to sztucznosc, podoba mi sie sniada karnacja (na. beyonce). Niestety biala karnacja dodaje delikatnosci a ja lubie tzw rasowe urody.

Gość hej hej ho
A juz brzydactwo to jasna geba i braz oczy, mnie sie nie podoba i juz

Gość jestem Polką
i jestem dumna z koloru swojej skóry!! nie mam zamiaru robić się na mulatkę bo to sztuczne i nie ma to najmniejszego sensu!! jasna skóra naprawdę w innych krajach jest marzeniem, jest ceniona, mężczyźni i kobiety o niej marzą ! ja taką mam i nie wstydzę się tego, że nie jestem opalona lecz bardzo blada. jeśli ktoś mnie pokocha to nie chcę aby kochał mnie za egzotyczny wygląd bo to nie miłość lecz pożądanie, dlatego staram się być jak najbardziej naturalna, nie jestem zbyt urodziwa ale nie maluję się itd. Co z tego skoro i tak kiedyś facet mojego czy waszego życia będzie i tak codziennie oglądał nas bez makijażu ? Nagłe 'olśnienie' i rozwód ? ;)

Gość Pseudonim oo
nie wiem co wan się podoba w jasnej cerze? zimą ok, ale latem?? delikatna opalenizna na słonku mmmmmm wit. D

no dobra - mowicie,ze jasna fajna,ale zapewne macie na uwadze twarz, a nogi? jasne? bo ja tam wole opal;one

Gość dziwne oj dziwne
To chyba moda na ciemną karnację mija, bo kiedys jak sie kogos zapytalo to kazdy mowil "ale ja bym chciala miec ciemna karnacje". Ja tam ciagle jestem blada, w lato jedynie lekko opalona :O a szczegolnie nogi ciezko mi opalic... I wstydze sie ubrac spodniczke na te biale nogi, mam wrazenie, ze wszyscy sie wtedy gapia.

Gość zdjęcie prześliczna skóra

Gość ja mam jasna a wolalabym
Masz sliczne zabki

Gość sexi białe nóżki
białe zgrabne (ale nie chude i wysuszone) nóżki są mega sexi!! i mówi to facet! ;)

Gość ale pier dzielicie
o tej skórze...jasna skóra podoba się tylko tym co nie mogą się opalić na naturalnie na ciemniejszy kolor tylko na różowy.

Gość Wyłącznie JASNA karnacja
Moim marzeniem jest kobieta o bardzo jasnej (wręcz bladej) karnacji + czarne włosy + niebieskie oczy :-P Ideał