Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaaak

chłopiec czy dziewczynka? - ciekawy test

Polecane posty

Gość alicjaaak

wiadomo że trzeba to traktować z przymrużeniem oka ale jestem ciekawa co wam wyjdzie i czy się faktycznie sprawdzi:) moze niech spróbują go zrobić też mamy które znają płec:)

Gość a link gdzie

Gość ja robilam ten test
jeszcze bedac w ciazy i wyszlo 70% dziewczynka, a urodzilam chlopca wiec u mnie sie nie sprawdzilo :P

Gość tersaba
68 % chłopiec a urodziłam dziewczynkę :)

Gość erfvevc
u mnie 30% chlopiec 70% dziewczynka a mam syna :)

Gość mamamamamamam NIKI
u mnie wyszlo z przewaga na dziewczynke i faktycznie mam dziewczynke

Gość coś w tym jest
jestem w ciąży i nie znam jeszcze płci i wyszło mi 49 do 51 ! :)

Gość gitzy
nie znam plci wyszko dokladnie 50 50, hihih

Gość to nie jest ciekawy
test, tylko kolejna bzdura, którą nie warto się sugerować.

Gość u mnie sie nie sprawdzilo
Jestem w 29 tc i spodziewam sie synka, a wyszlo mi, ze bedzie dziewczynka:) Synus jest potwierdzony na normalnym usg, a tydzien temu na usg 3D, gdzie bylo baaardzo dokladnie widac, ze synus to synus ;), wiec nie ma mowy o pomylce :)

Gość coś w tym jest
a kto si~ę sugeruje ? fajna zabawa :) i tak si~ę dowiem na usg co bedzie

Gość 65 ze dziewczynka
i jest dziewczynka

Gość fiziak150
61% DZIEWCZYNKA dodam jeszcze, że w ciąży wyglądałam bardzo, ale to bardzo brzydko:O jakieś ohydne wyprayski na twarzy, których nie doświadczyłam prze całe życie nawet w okresie dojrzewania, a jednak jest... CHŁOPIEC:) dlatego nie ma co wierzyć w zabobony ciążowe;)

Gość chciałabym być lepsza
to się dowiedziałam - 50 na 50 :P

43% chlopiec 57% dziewczynka ma byc chlopiec ;) najlepszy tekst: • Wolisz słodycze - dziewczynka • Objadasz się mięsem i serami - chłopiec

Gość aganowa1
witam przyszłe mamy!! ciekawy test na płeć dziecka znajdziecie na www.chlopiecczydziewczynka.com.pl Ja ju zamówiłam i czekam na test. Napiszę wam co wyszło cłopiec czy dziewczynka???:) pozdrawiam

Gość mama roczniaka
bez senu w ogóle sie nie sprawdza

wynik w obecnej ciąży: Wynik: Na 43% będzie to chłopczyk. Na 57% będzie to dziewczynka. a będzie chłopak na 1000000000% :) wynik jaki byłby w pierwszej ciąży: Wynik: Na 57% będzie to chłopczyk. Na 43% będzie to dziewczynka. a jest dziewczynka :D:D:D

a co do testu który poleca aganowa1 to nie dzięki nie skorzystam 150zł za zgadywanki :D:D:D jedynie usg lub markery mogą wykryć płeć a nie jakieś 5 minutowe testy za 150zł :/

Gość upsa
Wynik: Na 35% będzie to chłopczyk. Na 65% będzie to dziewczynka. A to dlatego, że: Dodatkowe kilogramy zlokalizowały się na brzuchu - chłopiec Włosy na Twoich nogach rosną tak samo jak przed ciążą - dziewczynka Masz wysoko brzuch - dziewczynka Śpisz w łóżku z głową na południe - dziewczynka Stopy nie marzną Ci bardziej niż przed ciążą - dziewczynka Nie lubisz piętki chleba - dziewczynka Przyszły tato nie przybiera na wadze - dziewczynka Babcia nie ma siwych włosów - dziewczynka Nie miałaś porannych nudności we wczesnej ciąży - chłopiec Wyglądasz doskonale w ciąży - chłopiec Twoje piersi powiększyły się nieznacznie - chłopiec Liczba stanowiąca sumę: lat mamy w momencie poczęcia dziecka i numeru miesiąca, w którym doszło do poczęcia jest liczbą nieparzystą - dziewczynka Igła nad brzuchem porusza się ruchem wahadłowym - dziewczynka Mocz jest przejrzysty, o żółtej barwie - chłopiec Wolisz potrawy słone lub kwaśne - chłopiec Twój nos pozostał bez zmian - dziewczynka Objadasz się mięsem i serami - chłopiec Częstotliwość uderzeń serca maluszka wynosi powyżej 140/min - dziewczynka Nie przepadasz za sokiem pomarańczowym- chłopiec Nie odczuwasz bóli głowy - dziewczynka Twój brzuch wygląda jak arbuz - dziewczynka Pokazujesz ręce stroną dłoniową do góry - dziewczynka Podnosisz kubek za ucho - chłopiec MAM SYNKA