Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukieneczka xxxa

Prosze o pomoc w znalezieniu sukni

Polecane posty

Gość sukieneczka xxxa

Dziewczyny mam do was ogromna prośbę. Bardzo chciałabym mieć na swoim ślubie sukienkę jak w linku poniżej tylko chcę aby plecy nie były odkryte - tylko żeby ten materiał był aż pod samą szyję (mam brzydkie plecy i nie chcę ich pokazywać). Przeszukałam już chyba ogromna ilość stron i nic takiego nie znalazłam. wszystkie są tak wycięte. Może któraś z was widziała taką sukienkę z zakrytymi plecami. Proszę doradźcie mi coś... http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=89.ferina

Gość Gallaxa
Ja tez miałam podobny problem... zawsze mozesz uszyć model który Ci sie podoba z zakrytymi plecami. Ja wybrałam taką. Nie jest podobna do Twojej ale może Ci sie spodoba?

Gość no i nie wiem...
Poszukaj krawcowej zajmującej się szyciem sukien ślubnych :) Jeśli nie znalazłaś nigdzie to to chyba najlepsze rozwiązanie. Albo do jakiegoś salonu idz ze zdjęciem i zapytaj czy nie uszyją Ci takiej :) Więcej zapłacisz na pewno ale tez pewnie warto będzie :)

Gość sukieneczka xxxa
W sumie to krawcowa odpada jeśli chodzi o szycie całej sukienki bo nigdy nie byłam zadowolona z szytych rzeczy specjalnie dla mnie. Ale wiesz co Gallaxa tak jak patrze na twoją sukienkę to się zastanawiam, że może kupić taką w komisie i później u krawcowej doszyć na plecach taki kawałek koronki jak w tej twojej. Ciekawe czy by coś z tego wyszło. Bo raczej na sukienkę jeszcze z poprawkami w salonie to mnie nie stać ;/

Gość Gallaxa
Tez tak myślę. jeśli w swojej opinii posiada się jakies mankamenty i powoduje to wstyd przy odkrywaniu pewnych części ciała nalezy się tych powodów pozbyć. W tym przypadku najlepszym wyjściem jest zakrycie tegoż mankamentu co spowoduje Twój pelen komfort psychiczny na ślubie i weselu. A przeciez to Wielki Dzień w Twoim życiu, może więc warto zatrudnic krawcową, która "zabije" ten problem i uszyje wymarzona suknie?

Gość Gallaxa
Ale Sukieneczko - nawet możesz poprosić w salonie... to nie powinien byc problem. Moja koleżanka ostatnio do sukienki bez ramiączek doszywała ramiaczka typu "motylki" bo nie czuła się komfortowo BEZ. I Panie doszyły, bez żadnego ale i myśle, ze w Twoim przypadku tez tak bedzie :)

Gość Gallaxa
a jeśli chodzi o salon - przy wypożyczaniu tez cos tam doszywają. Np. ramiączka właśnie więc zapytaj o "plecy" :)

Gość sukieneczka xxxa
dzięki Gallaxa. zapytam w komisie jak to będzie wyglądało z tym odszyciem koronki na plecach. Chyba że jeszcze coś znajdę, choć wątpię. pozdrawiam wszystkich