Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka z wariatkowa

chyba juz zwariowalam.serio

Polecane posty

facet zostawil mnie niecaly rok temu dla innej.nie ma sensu wdawac sie w szczegoly,ogolnie zerwal 2letni zwiazek smsem.ja przez jakies jeszcze 3mies co jakis dluzszy czas sie odzywalam do niego.(nie wiem po co.bo on raczej chamski dla mnie byl wtedy).dodam ze mieszkam zagranica i teraz nie mamy juz zadnego kontaktu. gdy ja juz w sumie w jakis sposob sobie go w glowie zniechecilam,12kwietnia dostalam od niego smsa z zyczeniami.odpisalam i odpisalam czego do mnie napisal skoro od pazdziernika sie nie odzywal.odp ze snilam mu sie.ogolnie juz mu nie odpisalam nic.stwierdzilam ze chyba nie ma sensu z kims takim gadac. a teraz gdy mam problemy w pracy,obsesyjnie o nim mysle,nawet teraz snil mi sie(polozylam sie o 23 spac i o 1 wstalam)opowiem sen: 'bylismy w szkole,mielismy lekcje,podczas przerwy on nie chcial ze mna rozmawiac,bylismy juz po zerwaniu itd.i ja go prosilam o rozmowe,zaczelam plakac w tym snie bo byl strasznie obojetny w stosunku do mnie.bolalo mnie to." ja zdaje sobie sprawe ze to co wam pisze jest nienormalne ale naprawde nie wiem jak z tego wszystkiego wybrnac. wiem powiecie nie myslec o nim.no ale jak.to wszystko jest jak bledne kolo.

Gość kalamary
nie oczywiscie on ciebie kocha, tylko sie tak rozmyslil przez chwile.

ale ja nigdzie nie napisalam ze on mnie kocha.czytaj ze zrozumieniem,a tak poza tym to ja zerwalam z nim kontakt

Gość czytam starocie
niestety ale sny są odzwierciedleniem naszych pragnien,mysli.IM wiecej myslisz tym wiecej tego sie pojawia w snach