Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwiejący john

Co sadzicie o facetach okolo 30 lat ktorzy siwieją?

Polecane posty

Gość a ja jestem kobieta
mam 32 lata i mase siwych wlosow. u faceta tak to nie razi jak u kobiety

Gość Karmel w lizaku
Mam kolegę, strasznie przystojny. Kruczoczarne włosy i srebrna siwizna. Modna fryzura i chłopak wygląda extra. Ta siwizna dodaje mu jeszcze więcej uroku.

Gość nic nie myślimy
w drogeriach jest pełno specyfików które regularnie stosowane uzupełnaiają melatoninę we włosach i przywracają naturalny kolor włosów poszukaj takiego czegoś w Rosmanie, są specjalne preparaty dla facetów, dają naturalny efekt zresztą to Twój wybór czy zostawisz siwe pasemka czy zaczniesz je czymś traktować, masz do wyboru albo ten prodkt który przywraca kolor albo jakies szampny koloryzujące (zaznaczam szamony, nie farby) szampn koloryzujący będzie się wypłukiwał i płowiał, farba zosta3wi brzydkie odrosty i będzie mniej subtelna, efekt mniej naturalny co do koloru, lepiej wybrać ciut za jasny w stosunku do naturalnego niż za ciemny

Gość lpolm
lepiej siwieć niż łysieć ;)

złotym, niestety widać, trzeba być platynowym blondynem, wtedy nie widać.....

Gość .m.m.
bo złoty jest juz łysy 🖐️

Gość laluniamartunia19
A mnie siwiejący 30latkowie się podobają. Nie wiem, może dlatego że wyglądają poważniej? W sumie nie przejmuj się, bo to przecież nic takiego :)

Gość siostro kaftan
w ten sposob odpokutuwywujesz złamasie jeden :D

Gość norbert854
Zawsze można zapobiec wypadaniu włosów oraz jego kolorytu... Ja sobie poradziłem dzięki Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl nigdy nie przypuszczałem,że ten środek jest tak skuteczny ale myliłem się i teraz wiem że jak dla mnie to idealny środek na wypadanie włosów... Tam gdzie miałem zakola zaczęły rosnąć mi nowe włosy a i kolor mam jak za dawnych lat;)

Gość gość
znowu nic nadwyczajnego, juz 20-25 latki niekiedy siwieja.Mnie siwizna nie przeszkadza mozna zostawic lub farbnac, ale lysina owszem.siwy moze byc superprzystojny, lysy nigdy chocby byl ladny z twarzy, wysoki i wysportowany

Gość gość
a co mamy myslec? wszyscy siwiejemy, jedni wczesniej drudzy pozniej. z dwojga zlego lepiej siwiec niz lysiec :p

Gość gość
Całkowita normalka. Niektórzy jak mają 20 lat to już siwieją, wszystko zależy od tego jakie masz uwarunkowania w rodzinie, ile stresu itp. Myślę, że warto to jednak trochę tuszować, przynajmniej do 40. Sam chodzę na takie dyskretne farbowanie do Inharmony, bo robią mi je już podczas mycia, to tylko 5 dodatkowych minut do cięcia. Czuję się z tym lepiej i nie wstydzę się tego.